Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jaji77
To tě teda lituju a nejhorší je, že když do toho vztahu jdeš, tak to nemáš šanci poznat.
Aspoň já jsem se vždycky zamiloval až po uši tak, že jsem neviděl, neslyšel.
@Heineken bohužel, nepoznala jsem nic. Onen pán mě navíc nahradil alkoholem a o to to bylo horší, tím víc se mě držel, měl pocit že mu ujíždí vlak a že jsem byla poslední slušná ženská jeho života.
Jaji77 píše:
@Heineken bohužel, nepoznala jsem nic. Onen pán mě navíc nahradil alkoholem a o to to bylo horší, tím víc se mě držel, měl pocit že mu ujíždí vlak a že jsem byla poslední slušná ženská jeho života.
Tak alkohol, to už je úplná trága, já měl teda štěstí, že jsem s alkoholem nikdy nemusel bojovat a posledních pár let už z alkoholu piju jedině pivo.
Ale na začátku vztahu bohužel opravdu nejde poznat nic.
![]()
@Heineken Stála jsem mu za to, aby chvíli nepil, tak se to fakt poznat nedalo.
Neříkám, že jsem abstinent, ale chci si pochutnat, na co se zlít do bezvědomí, aby mi bylo špatně?
Jaji77 píše:
@Heineken Stála jsem mu za to, aby chvíli nepil, tak se to fakt poznat nedalo.
Neříkám, že jsem abstinent, ale chci si pochutnat, na co se zlít do bezvědomí, aby mi bylo špatně?
Pokud se někdo zlívá do bezvědomí, tak už sám většinou nad alkoholem nevyhraje.
![]()
@Jaji77 Myslím že si a tu jeho diskusi vzpomínám - „Jak žena dokáže zlomit muže“ nebo něco takového…
@Jura007 píše:
Dovolím si názor malinko poopravit - odhaden je na eMiminu registovaných něco k padesátce chlapů, já sám jsem jich napočítal pětadvacet. Vím o třech, kteří jsou bloknutí. Tož tak.
50?
A kde jsou?
Já potkala asi šest nebo sedm, víc myslím ne. ![]()
@Nelisa Tak počítej se mnou: mimo tady přítomných a mimo mě - Střídavka, xyyy a Budulínek - ti jsou bloknutí, Dalimil, Petr86, Olda17, Mrazivý dech, kolik, Kamil-1, Táta_Pavel, Taťka na mateřské, Vetinari… Sakra, nějak mně paměť vynechává… (A lesina kdysi použila větu: „Ale i můj manžel má profil na eMiminu…“)
Oldu, Kamila a xyyy neznám.
Ale taky si nevzpomenu na nikoho dalšího.
Tatínci, měl bych otázku do obecenstva. Je známé, že výběr hraček v dětství nepřímo ovlivňuje to, čím člověk bude v dospělosti. Tak se chci zeptat: necháváte výběr hraček pro děti pouze na svojí polovičce nebo se ho taky aktivně účastníte?
Tak teď když jsme se tak krásně spočítali, by to ještě chtělo sem ty tatínky nějak přilákat.
![]()
![]()