Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
…haló..je tady někdo z Ostravy?..celé naší rodině nějak nefungujou mobily
…síť není k dispozici!!!..jsme jediní nebo je nás tady víc…nemůžu se nikam dovolat ani napsat sms..a to se samozřejmě stane když mám tolik vyřizování
…díky za odpovědi! Snad stresuji zbytečně a je to jen nějaký centrální problém
..faktury jsou zaplacené
!!!
Na Moravě nefunguje mobilní síť Telefóniky:
Mobilní telefonní síť Telefóniky od rána nefunguje na velké části území Moravy. Důvodem je výpadek ústředny v Brně. Na jižní Moravě je nedostupná také tísňová linka 155, pro naléhavé případy je možné využít linku 112.
Taky nefungoval, málem jsme rozkopala telefon od vzteku, restartovala celý mobil, vše smazané a nic a teď to ide ![]()
su nasraná ještě víc bo vše v čudu ![]()
@jesenka33 píše:
@1simona1 To je v riti vid!!!nám tu na Jihu čech jde![]()
![]()
![]()
ani mě nemluv
![]()
Holky, nechcete ty kody z Coly? Je to na kredit O2 zadarmo… My mame pausaly, tak to nevyuzijeme
…holky, moooc díky!!!!…jste mě docela uklidnily…málem jsem novou xperiu hodila z druhého patra ![]()
@ALISHI píše: …holky, moooc díky!!!!…jste mě docela uklidnily…málem jsem novou xperiu hodila z druhého patra
ja novým samsungem praštila o stůl takovou silou že s eedivím že se nerozbil display ![]()
@1simona1 píše:
ja novým samsungem praštila o stůl takovou silou že s eedivím že se nerozbil display
@ALISHI píše:..no tos měla štěstí, jinak by manželíček musel letět pro nový
no, ten by mi dal akorát po čuni, bo jsem praštila s mobilem po skleněmým stole ![]()
já byla max. nasraná ![]()
Od rána mi nefunguje O2, je to i vás? Zrovna dneska si potřebuji nutně po telefonu něco vyřídit a stále nic…