Zvířecí žena - 15 let v domácím vězení

74217
20.7.12 10:39

Zvířecí žena :OOO

Ahoj včera jsem stihla po delší době zprávy a byla jsem v šoku, když mluvili o zvířecí ženě, kterou rodiče věznili několik let doma 8o
http://www.blesk.cz/…-15-let.html
Zajímalo by mě co je to za lidi, když něco takového udělají svému dítěti, dyť to snad není ani možné :nevim:. Vždycky jsem si myslela, že podobné příběhy jsou jen ve světě a teď už i u nás :zed: hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7797
20.7.12 10:41

@IvkaH
Vlčí děti byly taky u nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
20.7.12 10:43

Zatím ještě není jasné, že jí věznili… :nevim: ono i když si přečteš komentáře pod článkem tak se dají vyčíst celkem rozumné teorie a uvidí se jak celý případ nakonec dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrkvetka
20.7.12 11:10

Já nevím, už v TV říkali, že na tom nebyla duševně dobře už v těch 15 letech, docela bych věřila, že prostě trpěla těžkou formou sociální fóbie a rodiče se to styděli přiznat před sousedy… Možností utéct měla spoustu, třeba se jí nechtělo… To jen zase bulvár a TV Nova mají jasné soudy a používají silná slova…

• Citovat
  • Upravit
2185
20.7.12 11:15

Tak jestli byla psychicky nemocná, tak je snad lepší že ji nedali do ústavu :nevim: ale nevidím do toho, netroufám si soudit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jukynek
25.7.12 19:47

Ja Zdenka znam z prace strasne hodny a ochotny chlap nikdy me neurazil ani nijak neublizil a verim ze se ukaze cely pripad v ji nem svetle nez ho delaji media a bude mit svuj klid…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová