Tátové a látkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
11.12.10 16:18
Hanule píše:
asha píše:
Ja at naskladam nebo nenaskladam, je to fuk. Kdyz melo prte vazacky a misto vlnaku jen salku, jeste jsem to chapala. On je ale fakt odolny :mrgreen:
U nás je odolná babička. Odmítá přebalit i do stylu, do jakého přebalovala mne :lol: Radši si zajde koupit jednorázovky. Přitom bych řekla že složit 2čč na rovno a strčit do PUL svrchňáků není zas tak těžké :nevim:

Tak u babicky bych to mozna pochopila, treba si proste jen uziva moderni vymozenosti :lol: Jedna nase babicka prebalila parkrat…no i to je snad prehnany :mrgreen: Druha vubec. Ale my bydlime daleko a kdyz jsme na navsteve i treba delsi, tak jsem tam ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
11.12.10 16:21

Můj manžel přebaloval do látkovek úplně bez problémů :wink:. I hovínko z plenky odtranil a plenku dokonale vysprchoval :huban: :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
11.12.10 16:28

My se s manželem ještě před porodem dohodli, že budeme látkovat, pokud to jen trochu půjde. Neustále jsem mu vyprávěla, co jsme se kde o látkových plenkách dozvěděla, a nakonec byl on první, kdo úspěšně složil novorozenecký sklad ze čtvercovky. :-) Takže teď nejen zvládá bravurně přebalování včetně separaček, snappi sponek a svrchňáčků, ale i praní v mýdlovém slizu (mýdlo už strouhá výhradně manžel a minule sliz i sám vyrobil). V podstatě bych řekla, že mu nejde jenom to kojení. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
11.12.10 17:21

Přebalí komplet - poskládá čvetrcovku, naistaluje, opláchne bobek, namajdá žlučákem a dá do kýble :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
11.12.10 17:26

kari - dobrá dfohoda se koukám vyplatila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
11.12.10 17:47

ja musim teda svojho pochvalit .. pracujeme obaja z domu, on teda viac ale myslim ze malu prebaluje vo vysledku castejsie on.. a sklada plienky, na noc vie ze ide bambuska a vkladacka (ta velka farebna a ta uzka farebna :-DDD )
s vypranim bol zo zaciatku problem, teraz uz vobec, teda ked to ma mala az po chrbte tak ho netrapim ale ked je s nou sam, urobi to :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.12.10 17:48
harpyje píše:
kari - dobrá dfohoda se koukám vyplatila. :)

Tohle si u nas nedovedu predstavit. U nas je to spis ve stylu: jsi doma s detma, kup si, co potrebujes (a chces :mrgreen: ). Proti latkovkam nic nema, naopak, jen po nem nesmim chtit, aby se jima zabyval jeste jinak, nez financne :-P Docela by mne zajimalo, jak vypada takova dohoda… u nas je to: no jo, tak to kup…dobry :palec: (=potrebujutohlerychledodelatanemamcaskoukatpoblbostech :mrgreen: ) . Ale ja rozhoduju v podstate o vsem, co se tyka deti, jen pokud je to financne narocnejsi, zapojuju do rozhodovani muze…teda spis ho jen informuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.12.10 17:54

asho, tak to máme hodně obdobné, o dětech, včetně rozestupu věkovém, očkování, plínách na prdeli a tak nějak o všem rozhoduju já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.12.10 18:03
Gladys píše:
asho, tak to máme hodně obdobné, o dětech, včetně rozestupu věkovém, očkování, plínách na prdeli a tak nějak o všem rozhoduju já :mrgreen:

No ono je to taky mnohem jednodussi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
11.12.10 18:37

No ono to tak nějak vyplynulo ze situace… manžel pracuje doma a zároveň chce být co nejaktivnější tatínek :-D Skoro vše děláme v domácnosti více méně na půl, takže já přišla s myšlenkou a info o látkovkách a manželovi se to líbilo, že je to ekologičtější a ekonomičtější. A také jsme měli teď více peněz, takže nám připadlo lepší nakoupit teď a nestresovat se, jestli budeme mít v budoucnu na Pampersky. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
11.12.10 18:43

Manza prebaluje latkovky v pohode, teda zacal az na muj mensi (vetsi) natlak tak v cca 4 mesicich malyho. Zvlada v pohode poskladat novossky sklad, na draka, naucil se vazat vazacky, dokonce me u zavazovacek naucil grif na lepsi vazani :palec: Nejradeji ma klasiku - cc a na to vlnacky, obcas teda ze zacatku zapomel dat separacku, ale uz se vyzna. Spis by si neporadil s kalhotkovymi plenkami, ma v tom asi chaos, klasicke cc jsou furt stejne. Teda mel problem s hovinkama, ale naucil se to zvladat. Teda kdyz je maly pokadeny, tak separacku vyhodi, ale plenku na zaprani mi necha v koupelne. To mi teda nevadi, jsem rada, ze prebaluje. Napodiv nejvetsi problem s tim, ze latkuju ma moje segra, mamca si nejak zvykla, vzdyt na latkovkach odchovala 5 deti.

• Citovat
  • Upravit
4306
11.12.10 19:08
To je úžasná hláška - pojď mi složit origami :srdce:
Já dítě ještě nemám, ale už si o látkování zjišťuji informace, ale sklady mi stále připadají opravdu jako origami :mrgreen: Přítele/manžela bych k tomu zkusila donutit, když se dokáží naučit ovládat nový mobil, tak nějaké plínky jsou přímo sranda :-D
Amabilis77 píše:
Tak zezačátku zavolal jen - pojď mi složit origami! A vpohodě přebalil. Teď si plínu i složí sám. Ale popravdě novorozeně si přebalit ještě netroufl, ale staršího zvládá líp jak já - snadněji ho přepere :-D :-D :-DPříspěvek upraven 11.12.10 v 15:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
11.12.10 19:18

Tak u nás mamžel přebaluje bez problémů. Vázačky a sklady teda moc nemusí. Občas zapomene dát svrchňáky, někdy naopak dá vlńáky na AIO. Ale jinak mu to jde skvěle. Pokaděnou plenku dokonce přemáchne a hodí do kýble. A v nákupech plen mně naštěstí nijak nebrzdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.12.10 19:54

U nás manžel taky přebaluje bez problému a to fakt od začátku, nikdy mu to problém nedělalo a nedělá, poskládá cokoliv, dá prostě jakoukoliv plínu. Jen teda ze začátku občas zapoměl dát PUl a nebo vlňčky, taky se sem tam stalo, že dal PUL a na to vlňáčky. Na mou otázku proč dal na PUL vlňáčky, tak řekl pro jistotu aby to dobře drželo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81538
11.12.10 20:26

Dlouho se bránil. Pak měl jednoho dne na výběr jít v půl šesté ráno pro hnusku do garáže v autě nebo dát látku, tak si vybral látku. Specielně kvuli němu jsem koupila kapsovky na sucháč. Nyní už dospěl do levelu, že pokud se kluk nevykadí do nočníku, dává do kapsovky dokonce i separačku. A pokud kapsovku nepřipravím, vyhrabe v přebalováku nějakou sestavenou AIO nebo SIO, už bere i na patentky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí