Tátové a látkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14015
11.12.10 20:28
asha píše:
Tak a ted mi piste, jak mate uvedomely latkujici muze :mrgreen:

Můj muž nejradši HHS 8-) .

Zato pitomý kříž s kapsou neumotá samostatně ani na třetím děcku :cert: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
11.12.10 20:31
Len-til-kah píše:
asha píše:
Tak a ted mi piste, jak mate uvedomely latkujici muze :mrgreen:
Můj muž nejradši HHS 8-) .

Tohle nahlásím adminůům jako provokaci. :cert:
(Kříž taky neumotá :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
11.12.10 20:36
Alpaka píše:
Tohle nahlásím adminůům jako provokaci. :cert:
(Kříž taky neumotá :roll: )
:lol: On si řekl, že co zvládnu já, zvládne i on (u šátku si to říká taky, a nakonec to nějak ušolichá, ale moje nerrrrvyyyy, pokud ho u toho vidím… mi ať někdo vykládá, že chlapi mají výborné prostorové vnímání).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
11.12.10 20:44

Můj se ve skládání skoro vyžíval je designér tak asi nějaký profesní postižení a přebaluje jen do látkovek. Hnusky nemá rád, že se mu prej do nich přebaluje hůř. Vázačky taky vázal líp jak já to mě děsně štvalo, jsem soutěživý typ a obecně mě teda překvapil, jak rychle látkovky přijal a že je všude vychvaluje resp. se v tom docela vyzná. Takže občas jsem do něj hustila, co jsem zas kde viděla a co bych si ráda koupila, aby mělo dítě krásnej zadek teď už skoro nenakupuju a on dokonce poslouchal.

No ale tchýně ta statečně odolávala, až tenhle týden sama od sebe přebalovala, nakonec se překonala, pořád se bála „že to nebude umět“. Tož vždyť je to úplně stejně rychlý jak do hnusky. Ale jsem ráda, jednorázovky se mi používat moc nechce, když už jsem se s těma plínama tak rozšoupla, navíc to tak nerada vyhazuju asi jako jídlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
11.12.10 21:00
asha píše:
harpyje píše:
kari - dobrá dohoda se koukám vyplatila. :)
Tohle si u nas nedovedu predstavit. U nas je to spis ve stylu: jsi doma s detma, kup si, co potrebujes (a chces :mrgreen: ). Proti latkovkam nic nema, naopak, jen po nem nesmim chtit, aby se jima zabyval jeste jinak, nez financne :-P Docela by mne zajimalo, jak vypada takova dohoda… u nas je to: no jo, tak to kup…dobry :palec: (=potrebujutohlerychledodelatanemamcaskoukatpoblbostech :mrgreen: ) . Ale ja rozhoduju v podstate o vsem, co se tyka deti, jen pokud je to financne narocnejsi, zapojuju do rozhodovani muze…teda spis ho jen informuju :mrgreen:

asho, čéče ty mi mluvíš z duše, nemáš doma mýho muže?
mi právě taky dohoda je naprd- respketive jooo, prostě jsme dohodlý, že děti se balej do látky- ano, čteš správně „SE balej“ sice táta přebalí (asi se bojí, že bych mu nadávala :oops: ), ale jak může, tak se vyhne, že? a řeči o plenách? „kup si to a už o tom nemluv“- tuhle jsem koupila kamarádce Anavy- tak aspon uznal, že je krásnáááá :D

btw- pračku s plenama zapnout? jsme spolu patnáct let a stále platí, „nevysvětluj mi to, až jí půjdu zapínat, tak ti zavolám, a ty mi řekneš co mám zmáčknout a co kam nalejt“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.12.10 21:03
harpyje píše:
asha píše:
harpyje píše:
kari - dobrá dohoda se koukám vyplatila. :)
Tohle si u nas nedovedu predstavit. U nas je to spis ve stylu: jsi doma s detma, kup si, co potrebujes (a chces :mrgreen: ). Proti latkovkam nic nema, naopak, jen po nem nesmim chtit, aby se jima zabyval jeste jinak, nez financne :-P Docela by mne zajimalo, jak vypada takova dohoda… u nas je to: no jo, tak to kup…dobry :palec: (=potrebujutohlerychledodelatanemamcaskoukatpoblbostech :mrgreen: ) . Ale ja rozhoduju v podstate o vsem, co se tyka deti, jen pokud je to financne narocnejsi, zapojuju do rozhodovani muze…teda spis ho jen informuju :mrgreen:

asho, čéče ty mi mluvíš z duše, nemáš doma mýho muže?
mi právě taky dohoda je naprd- respketive jooo, prostě jsme dohodlý, že děti se balej do látky- ano, čteš správně „SE balej“ sice táta přebalí (asi se bojí, že bych mu nadávala :oops: ), ale jak může, tak se vyhne, že? a řeči o plenách? „kup si to a už o tom nemluv“- tuhle jsem koupila kamarádce Anavy- tak aspon uznal, že je krásnáááá :D

btw- pračku s plenama zapnout? jsme spolu patnáct let a stále platí, „nevysvětluj mi to, až jí půjdu zapínat, tak ti zavolám, a ty mi řekneš co mám zmáčknout a co kam nalejt“

No teoreticky…ja ho ted doma nemam, ty jo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
11.12.10 21:05

taky ne! kurnik a mobil nebere. Má nějakou třetí  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.12.10 21:06
harpyje píše:
taky ne! kurnik a mobil nebere. Má nějakou třetí :mrgreen:

Ja to tusila…aby pak nebyl furt v praci! :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
11.12.10 21:57
asha píše:
Jak je to u vas? Zvlada tatinek zabalit dite do latky?
U nas katastrofa, latkuju druhy dite (na noc teda Alany) a pokud jde prebalit manzel, da jednorazovku. Nikdy neprebalil do latky. A ze mame i AIO! Kdyz dochazi Alany, ochotne je dojede koupit. :zed: Kdyz jsem mu tu nechala na pul dne dite v konopce, po navratu jsem zjistila, ze ji ma furt na sobe…neco pres 4 hodiny :cert: Konopka to pobrala coz o to, ale maly smrdel jak kralici kotec.Tak a ted mi piste, jak mate uvedomely latkujici muze :mrgreen:

ježiš ten náš nebalil ještě ani do jednorázovky :mrgreen: natož do látky,u zavazovačky a novoskladu by si asi k malýmu přibalili svoje ruce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
11.12.10 22:02
doriang píše:
Laztkovy neprebaluje, ani do papirovych… pokud ma dite dostat na hlidani jedine v papiru, jinak neprebira. Latkovku neni ochoten ani sundavat natoz nasazovat… on teda obecne nikdy moc nechtel prebalovat, ani prvniho syna, ktery nebyl vubec v latce.
Proste ja si svoje deti odnosim a odprebaluju sama :roll:

tak asi tak je to u nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
11.12.10 22:06
asha píše:
harpyje píše:
taky ne! kurnik a mobil nebere. Má nějakou třetí :mrgreen:
Ja to tusila…aby pak nebyl furt v praci! :cert: :mrgreen:

Ono si beztak celé emimino vystačí dokupy jen s pár chlapama :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
11.12.10 22:27

Párkrát přebaloval, ale radši to nechá na mně. Než mu sáhlodlouze vyvětlovat, co jak, do čeho s čím, tak si to radši udělám sama :-D Ale ne, nemůžu mu zas tak křivdit. Když je potřeba, tak to udělá. I když já ho radši využiju na vynášení koše a jiné mnou neoblíbené činnosti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
13.12.10 21:04
kozisek píše:
Nepřebalí ani jedny, svlékne a volá :roll:

Tak to jsme na tom podobně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Když už ale musí (třeba když jsem u holičky), tak balí do látky - jednorázovky vůbec nevedeme :wink:
Připravím mu kalhotovky i se separačkou - a to zvládá dobře :palec: Jen občas zapne bodýčko pod vlňáčky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí