Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
asha píše:
Tak a ted mi piste, jak mate uvedomely latkujici muze
Můj muž nejradši HHS
.
Zato pitomý kříž s kapsou neumotá samostatně ani na třetím děcku
.
Len-til-kah píše:asha píše:Můj muž nejradši HHS
Tak a ted mi piste, jak mate uvedomely latkujici muze.
Tohle nahlásím adminůům jako provokaci. ![]()
(Kříž taky neumotá
)
Alpaka píše:
Tohle nahlásím adminůům jako provokaci.
(Kříž taky neumotá)
Můj se ve skládání skoro vyžíval je designér tak asi nějaký profesní postižení a přebaluje jen do látkovek. Hnusky nemá rád, že se mu prej do nich přebaluje hůř. Vázačky taky vázal líp jak já to mě děsně štvalo, jsem soutěživý typ a obecně mě teda překvapil, jak rychle látkovky přijal a že je všude vychvaluje resp. se v tom docela vyzná. Takže občas jsem do něj hustila, co jsem zas kde viděla a co bych si ráda koupila, aby mělo dítě krásnej zadek teď už skoro nenakupuju a on dokonce poslouchal.
No ale tchýně ta statečně odolávala, až tenhle týden sama od sebe přebalovala, nakonec se překonala, pořád se bála „že to nebude umět“. Tož vždyť je to úplně stejně rychlý jak do hnusky. Ale jsem ráda, jednorázovky se mi používat moc nechce, když už jsem se s těma plínama tak rozšoupla, navíc to tak nerada vyhazuju asi jako jídlo
asha píše:harpyje píše:Tohle si u nas nedovedu predstavit. U nas je to spis ve stylu: jsi doma s detma, kup si, co potrebujes (a chces
kari - dobrá dohoda se koukám vyplatila.). Proti latkovkam nic nema, naopak, jen po nem nesmim chtit, aby se jima zabyval jeste jinak, nez financne
Docela by mne zajimalo, jak vypada takova dohoda… u nas je to: no jo, tak to kup…dobry
(=potrebujutohlerychledodelatanemamcaskoukatpoblbostech
) . Ale ja rozhoduju v podstate o vsem, co se tyka deti, jen pokud je to financne narocnejsi, zapojuju do rozhodovani muze…teda spis ho jen informuju
asho, čéče ty mi mluvíš z duše, nemáš doma mýho muže?
mi právě taky dohoda je naprd- respketive jooo, prostě jsme dohodlý, že děti se balej do látky- ano, čteš správně „SE balej“ sice táta přebalí (asi se bojí, že bych mu nadávala
), ale jak může, tak se vyhne, že? a řeči o plenách? „kup si to a už o tom nemluv“- tuhle jsem koupila kamarádce Anavy- tak aspon uznal, že je krásnáááá ![]()
btw- pračku s plenama zapnout? jsme spolu patnáct let a stále platí, „nevysvětluj mi to, až jí půjdu zapínat, tak ti zavolám, a ty mi řekneš co mám zmáčknout a co kam nalejt“
harpyje píše:asha píše:harpyje píše:Tohle si u nas nedovedu predstavit. U nas je to spis ve stylu: jsi doma s detma, kup si, co potrebujes (a chces
kari - dobrá dohoda se koukám vyplatila.). Proti latkovkam nic nema, naopak, jen po nem nesmim chtit, aby se jima zabyval jeste jinak, nez financne
Docela by mne zajimalo, jak vypada takova dohoda… u nas je to: no jo, tak to kup…dobry
(=potrebujutohlerychledodelatanemamcaskoukatpoblbostech
) . Ale ja rozhoduju v podstate o vsem, co se tyka deti, jen pokud je to financne narocnejsi, zapojuju do rozhodovani muze…teda spis ho jen informuju
asho, čéče ty mi mluvíš z duše, nemáš doma mýho muže?
btw- pračku s plenama zapnout? jsme spolu patnáct let a stále platí, „nevysvětluj mi to, až jí půjdu zapínat, tak ti zavolám, a ty mi řekneš co mám zmáčknout a co kam nalejt“
mi právě taky dohoda je naprd- respketive jooo, prostě jsme dohodlý, že děti se balej do látky- ano, čteš správně „SE balej“ sice táta přebalí (asi se bojí, že bych mu nadávala), ale jak může, tak se vyhne, že? a řeči o plenách? „kup si to a už o tom nemluv“- tuhle jsem koupila kamarádce Anavy- tak aspon uznal, že je krásnáááá
No teoreticky…ja ho ted doma nemam, ty jo?
![]()
harpyje píše:
taky ne! kurnik a mobil nebere. Má nějakou třetí
Ja to tusila…aby pak nebyl furt v praci!
![]()
asha píše:
Jak je to u vas? Zvlada tatinek zabalit dite do latky?
U nas katastrofa, latkuju druhy dite (na noc teda Alany) a pokud jde prebalit manzel, da jednorazovku. Nikdy neprebalil do latky. A ze mame i AIO! Kdyz dochazi Alany, ochotne je dojede koupit.Kdyz jsem mu tu nechala na pul dne dite v konopce, po navratu jsem zjistila, ze ji ma furt na sobe…neco pres 4 hodiny
Konopka to pobrala coz o to, ale maly smrdel jak kralici kotec.Tak a ted mi piste, jak mate uvedomely latkujici muze
ježiš ten náš nebalil ještě ani do jednorázovky
natož do látky,u zavazovačky a novoskladu by si asi k malýmu přibalili svoje ruce ![]()
doriang píše:
Laztkovy neprebaluje, ani do papirovych… pokud ma dite dostat na hlidani jedine v papiru, jinak neprebira. Latkovku neni ochoten ani sundavat natoz nasazovat… on teda obecne nikdy moc nechtel prebalovat, ani prvniho syna, ktery nebyl vubec v latce.
Proste ja si svoje deti odnosim a odprebaluju sama
tak asi tak je to u nás
asha píše:harpyje píše:Ja to tusila…aby pak nebyl furt v praci!
taky ne! kurnik a mobil nebere. Má nějakou třetí![]()
Ono si beztak celé emimino vystačí dokupy jen s pár chlapama
.
Párkrát přebaloval, ale radši to nechá na mně. Než mu sáhlodlouze vyvětlovat, co jak, do čeho s čím, tak si to radši udělám sama
Ale ne, nemůžu mu zas tak křivdit. Když je potřeba, tak to udělá. I když já ho radši využiju na vynášení koše a jiné mnou neoblíbené činnosti ![]()
kozisek píše:
Nepřebalí ani jedny, svlékne a volá
Tak to jsme na tom podobně
![]()
Když už ale musí (třeba když jsem u holičky), tak balí do látky - jednorázovky vůbec nevedeme ![]()
Připravím mu kalhotovky i se separačkou - a to zvládá dobře
Jen občas zapne bodýčko pod vlňáčky ![]()