Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
v létě by jsme sem chtely jet s dětmi 5 a 7 let, byla jste některá a jak se Vám tam líbilo??
@blanz212
jezdíme pravidelně a líbí se mi tam moc, je to tam moc hezky a děti se vyblbnou, jídlo teda nic moc a celkem drahy ale dá se. Ubytováni nevim to jsme tam nikdy nebyli…
A můžeme si tam vzít i své jidlo? Jeste jsem četla o Bešeňově, tak dumám, kde to bude lepší..a ještě prosím nějaké zajimavé výlety po okolí?
Byli jsme tam jeden den jako výlet při dovolené v Nízkých Tatrách a paráda!!!
Vyblbli jsme se celá rodina. Nejlepší pro mě bylo rochnit se po ramena v teplé vodě s výhledem na hory, pro děti samozřejmě tobogány…
Besenova za mě vubec, vnitřní bazény se platí zvlášť a teple nejsou tolik a přijde mi ze pro děti je ta tatralandia přizpůsobena víc. Své jídlo si vzít muzete protože tam mate skříňku ve které mate veci a co v ni mate nikdo nekontroluje viděla jsem jak tam lidi normálně jedli svoje. Urcite si vemte svoje pití. krasny výlet je treba do Donoval, do jeskyni, je tam i bobova dráha na jednom kopci to by se dětem moc líbilo
nebo do Jasné, uplne nahoře je lanovka zdarma která jede az na vrch a tam se dá posedět a projít a okouknout výhled. Doporučuji i procházku kolem Mary, je tam krasne, nebo potom to uz je sice dal ale na Štrbské pleso je krásná prochazka.
Doporučuji sledovat slevové portály v létě měli akci na vstup za 250 Kč na osobu jinak to bývá kolem 600-700 kc
Je to tam skvělý. Byli jsme ubytovaní v té jejich vesnici. Děti se vyblbli - spousta tobogánů, různě teplá voda v bazénech. Koupe se tam za každého počasí. Jídlo je dražší, ale dá se to. Větší výběr je u stánků nahoře u bazénů. Pak je samoobslužná restaurace uvnitř. Najdeš tam normální jídlo, zmrzlinu, smažené, trdelníky…Bývá tam hodně lidí, ale rozprostřou se různě po areálu. Nahoře bývají skákací hrady, koutek pro děti. Jen počítej, že opravdu dbají na to, abys neměla na sobě žádný řetízek na krku, na rukou a u tobogánů je vždy popis, jak vysoké dítě a tam smí jít. Hodně jich je omezené výškou. Váhou pak taky.
Výlety - kousek je do Tater, dál jsou tam jeskyně, Chopok, skanzeny - prostě Tatry. Určitě si to tam užijete.
Ahoj, byli jsme jak v Besenove, tak v Tatralandii, oboje bylo skvěle, ale za nás lepší Besenovea ![]()
No nad tim Bešeňově jsem taky uvažovala, tak by me zajimalo kolik to vyjde na víkend.
Dá se zvládnout obojí, Bešeňová i Tatralandia, je to pár km od sebe. Jednou jsme tam byli na víkend, v sobotu jsme dali Tatralandii, v neděli Bešeňovou
Ale za mě nejlepší aquapark je Aquacity v Popradu, to je teprve nádherný výhled z bazénů
Nicméně, není tam tolik atrakcí pro děti. Na to je asi nejlepší Tatralandie. Jen tam bývá hodně lidí… Ceny ubytování a vstupů najdeš na stránkách. Pokud chceš ubytování levnější, tak zkus TADY
My jezdime kazdorocne do Besenove a spokojenost maximalni, ta voda ma ucinek i na ekzemy (mala se tam zlepsila vic nez u more)
Bydlime v soukromi cca 1 km od akvaparku za minimalni peniz, kde je v dosahu par set metru obchudek s cenama lepsima nez u nas
V Tatralandii jsme byli take, ale bylo to na nas moc mega, asi lepsi vyblbnuti pro vetsi deti - my tam byli se 4 letou a 1,5 rocni, tak neposoudim. V te Besenove naopak nebyl problem kocarek, spousta blbinek pro batolata a tak
Jezdime na 10 dni, vyletujeme po Tatrach i Fatre a navecer chodime na 2-3 hodinky do termalek ![]()
S dětmi pojedeme letos do Tatralandie, chtěla bych se zeptat jak to tam funguje - dá se vzít jídlo a pití třeba s sebou, co jídlo - chuť, ceny, doporučení.
Já zvažuji nějaký výlet v okolí - máte někdo doporučení kam se podívat v nejbližším okolí?
Děkuji moc