Ťažko sa mi dýchá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25186
26.2.18 19:31
@critline píše:
Pracuji na alergo-urcite spirometrie, jestli máš astma určitě nás svého pneumologa. Odbery krve-ECP vyloučit embolii.

Vzhledem k tomu, že nevím, kdo to je, tak asi ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.2.18 19:32
@Aries6 píše:
Jo, mám nadprůměrné hodnoty - od začátku.

a „dýchátko“ máš? rtg ti dělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206

@Aries6 blbost. Určité mate pohotovostní léky - inhalační. Pokud nezabírá ani dvojitá dávka, pak zkousim léky na alergii, v nejvyšší nouzi pohotovost. Zima astmatikum většinou dělá spis dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@Aries6 píše:
Vzhledem k tomu, že nevím, kdo to je, tak asi ne :think:

plicař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
26.2.18 19:35
@jdukolem píše:
plicař

Jo tak to mě došlo ;) Jde spíš o to, že poprvé slyším o tom, že každý astmatik má chodit i na plicní.

@jdukolem píše:
a „dýchátko“ máš? rtg ti dělali?

Mám, beru denně. Rtg nee. Ona mě tak nějak obyla :roll: Tak kam teď?

@Zkai píše:
@Aries6 blbost. Určité mate pohotovostní léky - inhalační. Pokud nezabírá ani dvojitá dávka, pak zkousim léky na alergii, v nejvyšší nouzi pohotovost. Zima astmatikum většinou dělá spis dobře.

To bych logicky taky řekla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
26.2.18 19:39

Ahoj mám stejný problém. Také jsem astmaticka na lecich prodělala jsem vírozu s kašlem a špatně se mj dýchá. Snad jak bude tepleji bude to lepší. Ale ted i když sedim tak cítím ten tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
26.2.18 19:40

Tjo a ted nevím kdo dává žádanku na plicní, asi i praktická i alergolog ne? @jdukolem co? Osobně bych si tedy nejdřív řekla tomu, kdo mi přijde normalnejsi, ale je mi divne, ze Vas tam praktická neposlala už dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
26.2.18 19:42
@Zkai píše:
Každý astmatik ma docházet na plicní. Třeba kortikoidy nemohou psát praktičtí lekari. Jaké léky uzivate?

To si nejsem jistá, asmatik jsem od mala a nikdy jsem na plicním nebyla a ani mě tam neposílali :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
26.2.18 19:42
@EvaG píše:
Ahoj mám stejný problém. Také jsem astmaticka na lecich prodělala jsem vírozu s kašlem a špatně se mj dýchá. Snad jak bude tepleji bude to lepší. Ale ted i když sedim tak cítím ten tlak.

A jak jsi se při té viroze léčila? Já totiž nebrala ani Paralen - ten asi jen 2× za celé 4 dny a na kašel tymiánový odvar. Tak nevím, jestli jsem něco nezanedbala. Máme 3 děti a chlap ležel taky. Co to šlo, jsem ležela, ale to nejnutnější jsem musela udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
26.2.18 19:43
@Zkai píše:
Tjo a ted nevím kdo dává žádanku na plicní, asi i praktická i alergolog ne? @jdukolem co? Osobně bych si tedy nejdřív řekla tomu, kdo mi přijde normalnejsi, ale je mi divne, ze Vas tam praktická neposlala už dávno.

Zkusím praktickou, co ona na to. Je to, co jsem zatím poznala, dobrá doktorka.
Tak děkuji všem za příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.2.18 19:45
@Aries6 píše:
Zkusím praktickou, co ona na to. Je to, co jsem zatím poznala, dobrá doktorka.
Tak děkuji všem za příspěvky.

jj chtěla jsem napsat praktická…ale hele… nelez tam - chřipka všude.. nejdřív jí zavolej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
26.2.18 19:45

@Petruna21 já právě taky vrozený, takže už vim prd jak jsem se to plicní vlastně dostala. Ale musím funět symbicort a ten může napsat jen pneumolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
26.2.18 19:46
@Aries6 píše:
A jak jsi se při té viroze léčila? Já totiž nebrala ani Paralen - ten asi jen 2× za celé 4 dny a na kašel tymiánový odvar. Tak nevím, jestli jsem něco nezanedbala. Máme 3 děti a chlap ležel taky. Co to šlo, jsem ležela, ale to nejnutnější jsem musela udělat.

Já dostala atb na ten kašel. Já ležela týden a nebyla jsem schopna nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
26.2.18 19:46
@jdukolem píše:
jj chtěla jsem napsat praktická…ale hele… nelez tam- chřipka všude.. nejdřív jí zavolej

Právě!!! Uvidím. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
26.2.18 19:47

@Zkai Aha tak to jo :roll: říkám já na plicním nikdy nebyla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí