Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já teda taky chodim jen na alergologii. S tim ze mi udělá Spirometr da léky a Nazdar
@EvaG píše:
Já dostala atb na ten kašel. Já ležela týden a nebyla jsem schopna nic dělat.
Já ho právě tak hrozný neměla. Manžel horší, taky dostala atb, i když nevím, jestli nutně ![]()
Jezis! Tak ted nevím jestli jsem takovej chcipak, nebo jestli mám nějakou nadprůměrnou peci teda… Tak buďto je to tou ukrutnou kosou, nebo náhlá alergie. Ted třeba frcej plísně. Ale fakt ziju v domneni, ze docházka na plicní je běžná praxe a věřím, ze i pomůže i když je to další opruz do sbírky.
@Zkai píše:
Jezis! Tak ted nevím jestli jsem takovej chcipak, nebo jestli mám nějakou nadprůměrnou peci teda… Tak buďto je to tou ukrutnou kosou, nebo náhlá alergie. Ted třeba frcej plísně. Ale fakt ziju v domneni, ze docházka na plicní je běžná praxe a věřím, ze i pomůže i když je to další opruz do sbírky.
Díky za osvětu ![]()
My letos poprvé plísně neřešíme. Ne, že by to před tím bylo nějak šílený, ale mám nově sušičku a máme tady teď tak krásně, jak nikdy ![]()
@Aries6 píše:
To bych logicky taky řekla.
no nevím, ale moje dcera má astma a nejhorší byla vždy zima. Přechody teplo, chladno, smog atd. Ulevilo se jí vždy až v létě. A lečena je na alergologii, na plicním nikdy nebyla.
@Aries6 píše:
Já ho právě tak hrozný neměla. Manžel horší, taky dostala atb, i když nevím, jestli nutně
Já právě mela hrozny kašel ale me staci málo. Jak je chladný vzduch tak mi to jde na průdušky. Ale tady mi to skocilo na plíce.