Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
mám tchýni kterou ani raději nezdravím,zadlužila nás a porád si myslí,že může kdykoli přijít za synem si půjčit,včera mi praskly nervy a poslala jsem jí do …
jj to poznam … a vdaka nikde este kritizuje ako si vychovavam malu , alebo ked ju upozornim ze triast by nou nemala tak sa urazi … fakt kriza… ale o peniaze si povie bez okolkov … ![]()
nastastie ma manzel rozum a riesi to … priorita sme pre neho my s malou a az potom rodicia ![]()
moje tchýně má uchylku v braní si půjček,zaplatili jsme za ní exekuce a ta špína si ještě přídepůjčit,včera jsem s ní vyběhla.dětem koupí prdlačku,hlavně nezapomene na svoje kočičky,těším se na její pohřeb,se konečne pořádně zasměju… ![]()
Přijde mi to řečené na můj vkus až trochu morbidně, ale zase chápu to peklo, co vám dělá. To, že bych jí už nic nepůjčila, to je jasné a snažila bych se hledat možnost právně se zbavit závazků, které napáchá! Nikdy jsem to nezjišťovala, tak nevím, zda je to možné!
terdule píše:
moje tchýně má uchylku v braní si půjček,zaplatili jsme za ní exekuce a ta špína si ještě přídepůjčit,včera jsem s ní vyběhla.dětem koupí prdlačku,hlavně nezapomene na svoje kočičky,těším se na její pohřeb,se konečne pořádně zasměju…
Tak já to chápu,ale to už mi přijde opravdu až šílené co si napsala.Mám spoustu lidí co mi cíleně ubližují,ale smrt nikomu nepřeju ![]()
možná to tak zní,ale znám jí 13let a napsat knihu,dostanu medajli za statečnost…není to přehnaný,to je člověk,který do této společnosti nepatří,jednou mi dokonce ukradla peníze našetřené dětem na vánoce a to je to lepší… ![]()
Tak to te lituju,ale proc si ji tedy poustis pres prah?Ignorovala bych jeji zvoneni nebo tukani na dvere a delala bych,ze nejsem doma,ono by ji to treba casem preslo:nevim:
terdule píše:
možná to tak zní,ale znám jí 13let a napsat knihu,dostanu medajli za statečnost…není to přehnaný,to je člověk,který do této společnosti nepatří,jednou mi dokonce ukradla peníze našetřené dětem na vánoce a to je to lepší…
zbavit svepravnosti, ale ted vazne, pokud u Vas nema trvaly pobyt, tak ji nepujcit, proste poslala bych ji nekam…
Terdule, no a jak se s tím pere tvůj manžel (partner)? Je to jeho matka, tak k ní má asi trošku blíž než ty, tak by to měl asi řešit spíš on, co?
App: S tím těšením se na její pohřeb - to je drsné teda…
Ve vlaku se náhodně seznámí dva pánové a hovor se po nějaké době stočí na rodinu.
„Pane, já mám tchýni, no to je anděl…“
„No to máte velké štěstí, ta moje ještě žije…“
terdule píše:
možná to tak zní,ale znám jí 13let a napsat knihu,dostanu medajli za statečnost…není to přehnaný,to je člověk,který do této společnosti nepatří,jednou mi dokonce ukradla peníze našetřené dětem na vánoce a to je to lepší…
To je teda drsny - no u nas tchani nemaji vlastni bydleni -+ 20 let svobody a oni ziji v byte 120m2 v Praze 2 - Vinohradech v dome s majitelem a ted si predstavte, ze ten dle nich „vyzirka“ chce po nich trzni najem a stat jeste uvolni regulovane najmy - oni oba byli v minulem rezimu komunisti a to komunisticke mysleni maji i nadale - takze prisli za mazelem at jim koupi byt nebo at jim necha nas prazsky byt, ktery pronajima a ktery nam splaci hypoteku na soucasne bydleni..
A to maji jeste druheho vypeceneho synacka, ktery z casti vytuneloval jednu znamou firmu na cerpadla a ktery si cash koupil dum za 6 mega v milionarske obci u Prahy, kde bydli komuni-sereblity typu Vondrackove a Davida
No to by clovek
z pribuzenstva. Ale tomuhle synackovi si o byt nereknou… ![]()
A paradoxni je, ze maji kousek od Prahy chatu - pricemz chata je zrekonstruovana na trvale bydleni, ale co by tam pres zimu delali ze - oni chteji byt v Praze a centru. Kdyz jim manzel rekl at se poohlidnou po bytech v panelacich na krajich Phy, kde se daji poridit slusne byty tak tchyne valila oci
jak by do neceho takoveho nikdy nesla. TAk at nejde strevo,at si zustane kde je a plati trzni najem - oba maji duchod a oba pres sedmdesat let a jeste si privydelavaji…
Asi si kralovna mysli, ze smahem podepisu hypoteku s manzelem, aby ona mela kde bydlel - ale to se spletla…
Kazdy sveho stesti strujcem. Pokud je to zmije jedovata, vyrazila bych ji taky.