Tchýně – noční můra

1249
13.11.10 15:48

tchýně=noční můra

mám tchýni kterou ani raději nezdravím,zadlužila nás a porád si myslí,že může kdykoli přijít za synem si půjčit,včera mi praskly nervy a poslala jsem jí do …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
13.11.10 15:54
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.10 16:36

To je jako můj otec......

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.10 16:41

jj to poznam … a vdaka nikde este kritizuje ako si vychovavam malu , alebo ked ju upozornim ze triast by nou nemala tak sa urazi … fakt kriza… ale o peniaze si povie bez okolkov … :-((((
nastastie ma manzel rozum a riesi to … priorita sme pre neho my s malou a az potom rodicia :think:

• Citovat
  • Upravit
1249
13.11.10 16:50

moje tchýně má uchylku v braní si půjček,zaplatili jsme za ní exekuce a ta špína si ještě přídepůjčit,včera jsem s ní vyběhla.dětem koupí prdlačku,hlavně nezapomene na svoje kočičky,těším se na její pohřeb,se konečne pořádně zasměju… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
13.11.10 16:59

Přijde mi to řečené na můj vkus až trochu morbidně, ale zase chápu to peklo, co vám dělá. To, že bych jí už nic nepůjčila, to je jasné a snažila bych se hledat možnost právně se zbavit závazků, které napáchá! Nikdy jsem to nezjišťovala, tak nevím, zda je to možné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
13.11.10 17:00
terdule píše:
moje tchýně má uchylku v braní si půjček,zaplatili jsme za ní exekuce a ta špína si ještě přídepůjčit,včera jsem s ní vyběhla.dětem koupí prdlačku,hlavně nezapomene na svoje kočičky,těším se na její pohřeb,se konečne pořádně zasměju… :lol:

Tak já to chápu,ale to už mi přijde opravdu až šílené co si napsala.Mám spoustu lidí co mi cíleně ubližují,ale smrt nikomu nepřeju :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
13.11.10 17:08

možná to tak zní,ale znám jí 13let a napsat knihu,dostanu medajli za statečnost…není to přehnaný,to je člověk,který do této společnosti nepatří,jednou mi dokonce ukradla peníze našetřené dětem na vánoce a to je to lepší… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
13.11.10 17:48

Tak to te lituju,ale proc si ji tedy poustis pres prah?Ignorovala bych jeji zvoneni nebo tukani na dvere a delala bych,ze nejsem doma,ono by ji to treba casem preslo:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
13.11.10 18:50
terdule píše:
možná to tak zní,ale znám jí 13let a napsat knihu,dostanu medajli za statečnost…není to přehnaný,to je člověk,který do této společnosti nepatří,jednou mi dokonce ukradla peníze našetřené dětem na vánoce a to je to lepší… :lol:

zbavit svepravnosti, ale ted vazne, pokud u Vas nema trvaly pobyt, tak ji nepujcit, proste poslala bych ji nekam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
13.11.10 19:02

Terdule, no a jak se s tím pere tvůj manžel (partner)? Je to jeho matka, tak k ní má asi trošku blíž než ty, tak by to měl asi řešit spíš on, co?

App: S tím těšením se na její pohřeb - to je drsné teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
13.11.10 19:07

Ve vlaku se náhodně seznámí dva pánové a hovor se po nějaké době stočí na rodinu.
„Pane, já mám tchýni, no to je anděl…“
„No to máte velké štěstí, ta moje ještě žije…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.10 19:16
terdule píše:
možná to tak zní,ale znám jí 13let a napsat knihu,dostanu medajli za statečnost…není to přehnaný,to je člověk,který do této společnosti nepatří,jednou mi dokonce ukradla peníze našetřené dětem na vánoce a to je to lepší… :lol:

To je teda drsny - no u nas tchani nemaji vlastni bydleni -+ 20 let svobody a oni ziji v byte 120m2 v Praze 2 - Vinohradech v dome s majitelem a ted si predstavte, ze ten dle nich „vyzirka“ chce po nich trzni najem a stat jeste uvolni regulovane najmy - oni oba byli v minulem rezimu komunisti a to komunisticke mysleni maji i nadale - takze prisli za mazelem at jim koupi byt nebo at jim necha nas prazsky byt, ktery pronajima a ktery nam splaci hypoteku na soucasne bydleni..

A to maji jeste druheho vypeceneho synacka, ktery z casti vytuneloval jednu znamou firmu na cerpadla a ktery si cash koupil dum za 6 mega v milionarske obci u Prahy, kde bydli komuni-sereblity typu Vondrackove a Davida :zed: No to by clovek :poblion: z pribuzenstva. Ale tomuhle synackovi si o byt nereknou… :zed:

A paradoxni je, ze maji kousek od Prahy chatu - pricemz chata je zrekonstruovana na trvale bydleni, ale co by tam pres zimu delali ze - oni chteji byt v Praze a centru. Kdyz jim manzel rekl at se poohlidnou po bytech v panelacich na krajich Phy, kde se daji poridit slusne byty tak tchyne valila oci 8-o jak by do neceho takoveho nikdy nesla. TAk at nejde strevo,at si zustane kde je a plati trzni najem - oba maji duchod a oba pres sedmdesat let a jeste si privydelavaji…

Asi si kralovna mysli, ze smahem podepisu hypoteku s manzelem, aby ona mela kde bydlel - ale to se spletla…

• Citovat
  • Upravit
13.11.10 19:40

Tak to je teda síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
13.11.10 20:31

Kazdy sveho stesti strujcem. Pokud je to zmije jedovata, vyrazila bych ji taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí