Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A co chceš slyšet, buď ji tam ukliď nebo tam nechoď, nemáš mozek, aby jsi vyhodnotila situaci.
@Anonymní píše: Více
Zvedni pr.del a běž jí uklidit ![]()
Bude to užitečnější než flusat na emiminu.
Ukázat ji kouzlo minimalismu.
Pomoc ji vyházet zbytečné věci, pořádně uklidit a uspořádat novou a hezčí domácnost.
Není nic horšího než hodně věcí a není nic uspokojivějšího než prázdné plochy.
Hlavně si uvědom, že vychovala tvého partnera a ten bude mít sklony k tomu samému.. ![]()
@Šmoulice píše: Více
Třeba moje rodina nechce. Máma nesnáší, když tam chci něco udělat, něco dát jinam nebo vyhodit. Je to jejich bordel
Pokud je to pořád trochu přijatelné, tedy ne jako hromadič odpadků ![]()
@Šmoulice píše: Více
Hromadič věcí ti nikdy nedovolí to uklidit. Je to psychická porucha
@Králičice píše: Více
Nemusí být. Moje máma byla hodně pořádkumilovná a já jsem to nezdědila
@Anonymní píše: Více
Nic. Má na to právo. Je to svobodný člověk. Pokud nemá zodpovědnost za dítě nebo jinou závislou osobu, pak bych to neřešila.
Tady ty hromadiči nechtějí uklidit, mají svůj systém a vyznají se v tom. Vyhodit už vůbec nic nechtějí, vše co mají, tak pro ně má velkou cenu a nechtějí se toho vzdát, byť to jsou staré noviny.
Dokud nezačne domů nosit odpadkové pytle z popelnic, tak nejde dělat asi nic.
@Dollorres píše: Více
Ne všichni to mají stejné jako ty. Mě by moderní minimalistický byt nevyhovoval a necítila bych se doma
@Dollorres píše: Více
Tak to bych te chtela videt u me tchyne, budiz ji zeme lehka…jediny pokus o nejaky vetsi uklid u ni provazela serie hysterickych zachvatu, opakovane prohrabovani se v jiz vytridenych vecech, obvinovani, ze jsme ji v ramci toho vyhodili penezenku a doklady…ta by si z prednasky o minimalismu fakt sedla na p*del
![]()
Je to fakt nemoc, takze bud lecit, jenze nedobrovolne tezko, nebo holt bohuzel nechat tak. U nas nezabralo ani vyrazne omezeni styku, holt modni casopis z roku 1978 je dulezitejsi nez travit cas s vnoucaty…je to smutne, ale co clovek nadela ![]()
Příspěvek upraven 18.04.24 v 16:30
Co s člověkem, který žije jako prase?