Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Je potřeba si to domluvit v porodnici, jestli povolí dvě osoby u porodu. Ale když tím vlastně budete i dvakrát platit, tak třeba jo ![]()
Ja jsem mela u porodu partnera i jeho maminku.
Za me super. Sice mi pak malem zlomila ruku
, ale bylo to krasny. My mame kamaradsky vztah, takze cokoli by mi vadilo, tak bych ji rekla, ze to tak nechci.
Ale ona byla uzasna.
@Anonymní píše:
Ahojky,
chtěla jsem se zeptat na váš názor.. chtěla bych k porodu přítele i jeho maminku. Mám k ní velmi pěkný citový vztah a myslím si, že by mě podpořila víc, než přítel. Máte s tím některá zkušenosti?
Proč ne? Někdo si tam bere ségru, někdo kámošku ![]()
S tchyni mam take pekny vztah, ale brat ji k porodu
vem jen manzela je to hodne intimni chvile a nejlepe si ji vychutnate sami, budes prekvapena jak te podrzi - ja teda na meho manzela koukala byl moooc statecny a podporil me dostatecne
Myslím, že to určitě nebude problém. Jestli jste si blízké, tak to bude fajn. Já mám s tchyní dobrý vztah, ale k porodu ani za prase ![]()
Myslím, že pokud cítíš, že tam tchýni chceš mít, tak proč ne…
Já bych to teda nechtěla
Je to pro mě tak intimní a jedinečná záležitost, že i kdybych měla s tchýní sebelepší vztah, nechtěla bych ji tam… jen partnera… pokud by to u partnera nebylo z jakéhokoli důvodu možné, uvažovala bych jedině o své mamince, ale tchýně… ![]()
V benesove dovoluju dve osoby u porodu ako sprievod, asi najlepsie spytat sa priamo v porodnici kde chces rodit ![]()
Ahoj, tak já a tchýně? V lásce jsme se nikdy neměli.. Přítel bohužel nebil v čr tak šla tchyně. A jsem za to moc ráda máme uplně super vstah. Věděla jak mi pomoct
@Anonymní píše:
Ahojky,
chtěla jsem se zeptat na váš názor.. chtěla bych k porodu přítele i jeho maminku. Mám k ní velmi pěkný citový vztah a myslím si, že by mě podpořila víc, než přítel. Máte s tím některá zkušenosti?
nemela, ale take si myslim, ze jako rodivsi zena je vice uzitecna. Take bych ji tam mela radeji, nez svoji maminku ![]()
Ahojky,