38. tt a žádné kontrakce?

989
20.11.13 16:44

38tt a žádné kontrakce?

Ahojky děvčata. Prosím Vás, jsem prvorodička, v 38tt…Pohyby cítím a celkem dost, ale zatím žádné poslíčky. Ani vlastně nevím, jak je poznám. Ale nic mě nebolí, netlačí..je to v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
20.11.13 16:46

@Drahomira Svobodova Poslíčky jsem měla poprvé a naposledy 24 hodin před tím, než se malý narodil. Trvaly ani ne 3 hodiny, pak zase nic. Takže je to zcela normální.
Moje máma rodila dvě děti a vůbec neví, co to poslíčci jsou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
20.11.13 16:48

Ja rodila 39+0 od prvni kontrakce.byl malej za 2h venku. a byli to jediny kontrakc co sem mela. posel ani jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
20.11.13 16:49

@Drahomira Svobodova já neměla poslíčky celé těhu…přenášela jsem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
20.11.13 16:49
@Svistice píše:
@Drahomira Svobodova Poslíčky jsem měla poprvé a naposledy 24 hodin před tím, než se malý narodil. Trvaly ani ne 3 hodiny, pak zase nic. Takže je to zcela normální.
Moje máma rodila dvě děti a vůbec neví, co to poslíčci jsou. ;)

Takže by to mělo být v pořádku, viď? To jsem ráda a děkuju ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
20.11.13 16:51

To jsem ráda, holky…A děkuju za rady.Asi bych nevěděla co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.11.13 16:52

U druhorozeného jsem necítila poslíčky za celé těhotenství ani jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65400
20.11.13 16:53

Taky jsem je neměla -rovnou kontrakce a to hned po cca 3 minutách :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
20.11.13 16:53
@gabi.design píše:
U druhorozeného jsem necítila poslíčky za celé těhotenství ani jednou.

Koukám, že to je normální. Bála jsem se, že bez poslíčků to nejde ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6086
20.11.13 16:55

@Drahomira Svobodova Já jsem taky celé těhotenství neměla žádné poslíčky, v den porodu, jsme byli s manželem na procházce, v kině, doma jsme si ještě pustili film (za celý den jsem neměla žádný náznak toho, že bych měla rodit)a o půl 9 večer jsem měla první kontrakci a ve 23:15 byl malý na světě. Takže bych si rozhodně nelámala hlavu nad tím, že nemám poslíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
20.11.13 16:55

Ja rodila 38+1 do te doby nic

• Citovat
  • Upravit
25179
20.11.13 16:56

No tak buďte v absolutní pohodě. Já u prvního těhu taky necítila žádné poslíčky. V 38tt máte ještě 2 týdny čas do klasického termínu (ale když by se to spustilo teď, nic se neděje:-)).A že byste probíhající porod nepoznala, to se fakt nebojte:-) Prvorodička se obvykle zas tak rychle neotvírá, aby nestihla dojet do porodky, když si uvědomí, že (asi) rodí. Mě u prvního porodu prvně praskla voda a několik hodin se nic nedělo…No, ale jeli jsme hned, kvůli té vodě, protože už jsou jakoby nechráněné porodní cesty. Jinak se doporučuje jet, když jsou stahy pravidelné, cca po 5 minutách - pokud teda nemáte porodnici 200 km daleko:-) No, a i kdyby jste si kontrakce náhodou zaměnila za poslíčky, vždyť se nic neděje. Takových bylo. Lepší přijet „zbytečně“, než pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.11.13 16:59

@Drahomira Svobodova Jojo, jde. Zkrátka přišel porod jako blesk z čistého nebe, den po termínu. :mrgreen: Proto jsem si ani nebyla jistá, jestli rodím, myslela jsem, že právě dorazili poslíčci. :mrgreen: Taky jsme dojeli do porodnice na poslední chvíli, nebýt chlapa, co mě přesvědčil, tak se nám kluk narodí u sporáku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
20.11.13 16:59
@pe-terka píše:
No tak buďte v absolutní pohodě. Já u prvního těhu taky necítila žádné poslíčky. V 38tt máte ještě 2 týdny čas do klasického termínu (ale když by se to spustilo teď, nic se neděje:-)).A že byste probíhající porod nepoznala, to se fakt nebojte:-) Prvorodička se obvykle zas tak rychle neotvírá, aby nestihla dojet do porodky, když si uvědomí, že (asi) rodí. Mě u prvního porodu prvně praskla voda a několik hodin se nic nedělo…No, ale jeli jsme hned, kvůli té vodě, protože už jsou jakoby nechráněné porodní cesty. Jinak se doporučuje jet, když jsou stahy pravidelné, cca po 5 minutách - pokud teda nemáte porodnici 200 km daleko:-) No, a i kdyby jste si kontrakce náhodou zaměnila za poslíčky, vždyť se nic neděje. Takových bylo. Lepší přijet „zbytečně“, než pozdě.

Já bych byla pro, aby mi praskla voda a já hned jela :) :),jinak se bojím, že to fakt nepoznám!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
20.11.13 17:01
@gabi.design píše:
@Drahomira Svobodova Jojo, jde. Zkrátka přišel porod jako blesk z čistého nebe, den po termínu. :mrgreen: Proto jsem si ani nebyla jistá, jestli rodím, myslela jsem, že právě dorazili poslíčci. :mrgreen: Taky jsme dojeli do porodnice na poslední chvíli, nebýt chlapa, co mě přesvědčil, tak se nám kluk narodí u sporáku. :mrgreen:

Tohle čeká asi i mě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky