38. tt a žádné kontrakce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
887
20.11.13 17:02

Ja taky zadne poslicky nemela a to ani po 4 dnech vyvolavani. Az kdyz prdli vodu tak kontrakce rovnou po minute. A jestli jsou poslicci neco jako kontrakce, tak bych je ani nechtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
20.11.13 17:05
@Drahomira Svobodova píše:
Ahojky děvčata. Prosím Vás, jsem prvorodička, v 38tt…Pohyby cítím a celkem dost, ale zatím žádné poslíčky. Ani vlastně nevím, jak je poznám. Ale nic mě nebolí, netlačí..je to v pořádku?

Mě začala prosakovat voda 37+něco kontrakce žádné, prostě vůbec nic. Prosakovala mi 3dny a všichni v nem. říkali, že jako porodím. Na monitoru jen čára. Nakonec porod Mudra vyvolala. Do té doby žádný poslíčci, prostě vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.11.13 17:10

Já neměla poslíčky nikdy. Já teda neměla kontrakce ani při zátěžovém oxytocinovém testu. Až po vyvolávací tabletce a po píchnutí vody..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
20.11.13 17:13

Mam tri deti a nikdy jsem nemela poslicky, je to uplne normalni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
20.11.13 17:13

Tak to jsem fakt ráda, ulevilo se mi.Snad poznám i porod :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
20.11.13 17:14

Také se přidám, termín mám za dva dny a zatím jsem neměla jediného poslíčka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
20.11.13 17:22

@Drahomira Svobodova Myslím, že je to ok, já poslíčky neměla vůbec. Byla jsem 40+4, šla na kontrolu a při vyšetření mi praskla voda. Za 3 hodiny byl malý venku z toho bolesti asi hodinu a půl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
20.11.13 17:35
@Deninina píše:
@Drahomira Svobodova Myslím, že je to ok, já poslíčky neměla vůbec. Byla jsem 40+4, šla na kontrolu a při vyšetření mi praskla voda. Za 3 hodiny byl malý venku z toho bolesti asi hodinu a půl :)

To teda závidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
20.11.13 17:35
@Fjodorka píše:
Také se přidám, termín mám za dva dny a zatím jsem neměla jediného poslíčka ;)

Držím palce, ať je vše v pořádku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
20.11.13 17:37

Ahoj :mavam:, ja mam termin zitra a jediny co, tak ze mi tvrdne bricho, ale to uz od 20tt :D, takze uz to ani nevnimam :roll:, takze zadnou pravidelnost ani nesleduju, cekam az to zacne bolet nebo mi praskne voda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
20.11.13 17:40

Taky jsem neměla nikdy žádné poslíčky ani u jednoho z obou těhotenství. U prvního mi praskla voda (dcerka se narodila asi za 15 hodin poté) a u druhého začaly rovnou kontrakce (a porod asi za 8 hodin od prvních slabých kontrakcí). :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
20.11.13 17:43
@stříbřenka píše:
Ahoj :mavam:, ja mam termin zitra a jediny co, tak ze mi tvrdne bricho, ale to uz od 20tt :D, takze uz to ani nevnimam :roll:, takze zadnou pravidelnost ani nesleduju, cekam az to zacne bolet nebo mi praskne voda :mrgreen:

Koukám, že jsi v klidu ;-).Já asi budu šílet už týden před porodem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
20.11.13 17:44

@Drahomira Svobodova Brzo ta budete mít taky za sebou :) Přeji pohodový porod a zdravé mimčo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
20.11.13 17:46
@Deninina píše:
@Drahomira Svobodova Brzo ta budete mít taky za sebou :) Přeji pohodový porod a zdravé mimčo :kytka:

Děkuji! Už aby to bylo ;-).Těším se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
20.11.13 17:53
@Drahomira Svobodova píše:
Ahojky děvčata. Prosím Vás, jsem prvorodička, v 38tt…Pohyby cítím a celkem dost, ale zatím žádné poslíčky. Ani vlastně nevím, jak je poznám. Ale nic mě nebolí, netlačí..je to v pořádku?

Jo, je to v pořádku. V prvním těhotenství mi tak max tvrdlo břicho, poslíčky žádné, žádné bolesti, krom kyčlí teda, ale to bylo až ke konci… Za to teď v druhém těhotenství (ale ani tak to není nic drastického) :lol: :lol: :lol: Nic se neboj a užívej si, že tě nic nebolí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí