Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ja taky zadne poslicky nemela a to ani po 4 dnech vyvolavani. Az kdyz prdli vodu tak kontrakce rovnou po minute. A jestli jsou poslicci neco jako kontrakce, tak bych je ani nechtela.
@Drahomira Svobodova píše:
Ahojky děvčata. Prosím Vás, jsem prvorodička, v 38tt…Pohyby cítím a celkem dost, ale zatím žádné poslíčky. Ani vlastně nevím, jak je poznám. Ale nic mě nebolí, netlačí..je to v pořádku?
Mě začala prosakovat voda 37+něco kontrakce žádné, prostě vůbec nic. Prosakovala mi 3dny a všichni v nem. říkali, že jako porodím. Na monitoru jen čára. Nakonec porod Mudra vyvolala. Do té doby žádný poslíčci, prostě vůbec nic.
Já neměla poslíčky nikdy. Já teda neměla kontrakce ani při zátěžovém oxytocinovém testu. Až po vyvolávací tabletce a po píchnutí vody..
Mam tri deti a nikdy jsem nemela poslicky, je to uplne normalni ![]()
Také se přidám, termín mám za dva dny a zatím jsem neměla jediného poslíčka ![]()
@Drahomira Svobodova Myslím, že je to ok, já poslíčky neměla vůbec. Byla jsem 40+4, šla na kontrolu a při vyšetření mi praskla voda. Za 3 hodiny byl malý venku z toho bolesti asi hodinu a půl ![]()
@Deninina píše:
@Drahomira Svobodova Myslím, že je to ok, já poslíčky neměla vůbec. Byla jsem 40+4, šla na kontrolu a při vyšetření mi praskla voda. Za 3 hodiny byl malý venku z toho bolesti asi hodinu a půl
To teda závidím ![]()
@Fjodorka píše:
Také se přidám, termín mám za dva dny a zatím jsem neměla jediného poslíčka
Držím palce, ať je vše v pořádku ![]()
Ahoj
, ja mam termin zitra a jediny co, tak ze mi tvrdne bricho, ale to uz od 20tt
, takze uz to ani nevnimam
, takze zadnou pravidelnost ani nesleduju, cekam az to zacne bolet nebo mi praskne voda ![]()
Taky jsem neměla nikdy žádné poslíčky ani u jednoho z obou těhotenství. U prvního mi praskla voda (dcerka se narodila asi za 15 hodin poté) a u druhého začaly rovnou kontrakce (a porod asi za 8 hodin od prvních slabých kontrakcí). ![]()
@stříbřenka píše:
Ahoj, ja mam termin zitra a jediny co, tak ze mi tvrdne bricho, ale to uz od 20tt
, takze uz to ani nevnimam
, takze zadnou pravidelnost ani nesleduju, cekam az to zacne bolet nebo mi praskne voda
Koukám, že jsi v klidu
.Já asi budu šílet už týden před porodem ![]()
@Drahomira Svobodova Brzo ta budete mít taky za sebou
Přeji pohodový porod a zdravé mimčo ![]()
@Deninina píše:
@Drahomira Svobodova Brzo ta budete mít taky za sebouPřeji pohodový porod a zdravé mimčo
Děkuji! Už aby to bylo
.Těším se.
@Drahomira Svobodova píše:
Ahojky děvčata. Prosím Vás, jsem prvorodička, v 38tt…Pohyby cítím a celkem dost, ale zatím žádné poslíčky. Ani vlastně nevím, jak je poznám. Ale nic mě nebolí, netlačí..je to v pořádku?
Jo, je to v pořádku. V prvním těhotenství mi tak max tvrdlo břicho, poslíčky žádné, žádné bolesti, krom kyčlí teda, ale to bylo až ke konci… Za to teď v druhém těhotenství (ale ani tak to není nic drastického)
Nic se neboj a užívej si, že tě nic nebolí ![]()