Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Můžu namazat půlročnímu na hlavičku tea tree olejíček? Máme doma komáry, když svítíme máme ubedněno, vybíjíme, ale stejně se jich nemůžem zbavit. Stačí jeden a je v noci o zábavu postaráno…Na sítě do oken zatím zbytečné penízky nejsou. Malý má štípance, tak jsem mu potřela hlavičku, aby na něj nešli…Může mu to uškodit?
Já nevím a repelent asi se taky nemuze na mimco nastríkat že? Nemam s tím vůbez zkušenosti…
Já bych se tee tree olejíčku až tak nebála, klidně bych do vlásků kápla, ale raději do míst, kam si nedosáhne, malý mi ho pak z rukou olizoval, mě to tedy přijde hnusné, ale tvářil se u toho spokojeně.
@janibubi píše:
Já nevím a repelent asi se taky nemuze na mimco nastríkat že? Nemam s tím vůbez zkušenosti…
Repelent ještě ne, co jsem sehnala, tak byl minimálně od roka…
Co třeba moskytiéru nad postýlku? Seženeš už kolem tří stovek ![]()
Diffusil baby by měl být pro děti od půl roku
http://www.lekarna.cz/…-baby-100ml/
Alpu a do ni hrebicek, to je repelnt prirodni, nemel by vadit ![]()
Tea treečko určitě, ale nejdřív si ho nařeď s vodou - nenaředěné je moc agresivní i na dospěláckou pokožku
Já takhle malou taky repelentuji, když jdeme do přírody ![]()
Takový ten raid do zásuvky se s mimčem nemůže? Jestli nemáš síťku, dobře poslouží jemná záclona, stačí přehodit přes postýlku.
I ten Hajánek do zásuvky co je pro děti, tak je až od roka. Ok budu tea tree ředit nebo se poptám v lékárně a vezmu nějaký ten dětský repelent. Moskytieru u postýlky mám, ale nemůžu používat, protože mi ji strhává, síťka přehozená jen tak přes postýlku by taky nevydržela
![]()
Muzu pouzit na 3 mesicni mimco tea tree olej na pupinek na brade?