Technický výkres plotu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
239
31.8.12 14:51

technický výkres plotu

Ahojky! Prosím o pomoc, kde bych mohla stáhnout popř. nějaký obrázek plotu. Koupili jsme totiž dům, ale je bez oplocení - nyní musí být provedena ohláška, součástí je však i tech. nákres plotu…a s tím si nevím rady :nevim:.
Zkoušela jsem hledat na netu a nic :?. Jedná se o klasický plot z tvarovek a výplň bude třevěné plaňky.
Děkuji za každou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18305
31.8.12 15:22

Zkus vyfotit nějaký ukázkový plot z betonových tvarovek před nějakým hobby marketem na volné reklamní ploše - taková stavební ukázka je např. před brněnským BAUHAUSem. Případně to pak podle fotky nakreslit podle pravítka na čtvrtku papíru… Jedno pole mezi dvěma sloupky bych prohlásil za jeden modul a do ohlášky uvedl, že plot bude postaven modulovým způsobem z betonového stavebního systému s plaňkovou výplní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
31.8.12 16:10

Muzes se inspirovat treba tady http://www.plotovka.cz/…4038839.html
akorat to chce upravit / prekreslit v nejakem programu podle vasich podminek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
31.8.12 16:35

Ahoj, zrovna nedávno jsem dělala ohlášku na náš plot. Normálně jsem si vytiskla obrázek jednoho pole co jsem našla na internetu. Třeba tady http://www.hotovedomy.cz/…zdene-ploty/ a tohle jsem donesla paní na stavební úřad. Stačilo jí to. My to měli složitější, takže jsem to pak musela přesně popsat do té žádosti. Ale jako obrázek jí to stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
31.8.12 16:57

To fakt stačí jak jsem dala odkaz @janusska jen si z toho ještě opiš tehcnickou zprávu (postup stavění plotu a z čeho to bude + míry)To chtějí k ohlášce taky nebo aspoň po nás před měsícem chtěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
3.9.12 14:51

Ok - super děkuji moooc za pomoc!!! :potlesk: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
13.6.16 16:12

Ahoj holky, právě tohle teď řeším ale moc tomu nerozumím. Koupili jsme pozemek neoplocení ze dvou stran. Zjistila jsem si že potřebuji: vypsat žádost, situační výkres a souhlasný podpis sousedů… Kde vezmu ten situační výkres?? Moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
13.6.16 16:21
@Kessynkaa píše:
Ahoj holky, právě tohle teď řeším ale moc tomu nerozumím. Koupili jsme pozemek neoplocení ze dvou stran. Zjistila jsem si že potřebuji: vypsat žádost, situační výkres a souhlasný podpis sousedů… Kde vezmu ten situační výkres?? Moc děkuju

buď si ho nakreslíš - stačí to asi i zakreslit do katastrálky nebo požádáš někoho, kdo ti to udělá

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný