Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky! Prosím o pomoc, kde bych mohla stáhnout popř. nějaký obrázek plotu. Koupili jsme totiž dům, ale je bez oplocení - nyní musí být provedena ohláška, součástí je však i tech. nákres plotu…a s tím si nevím rady
.
Zkoušela jsem hledat na netu a nic
. Jedná se o klasický plot z tvarovek a výplň bude třevěné plaňky.
Děkuji za každou radu.
Zkus vyfotit nějaký ukázkový plot z betonových tvarovek před nějakým hobby marketem na volné reklamní ploše - taková stavební ukázka je např. před brněnským BAUHAUSem. Případně to pak podle fotky nakreslit podle pravítka na čtvrtku papíru… Jedno pole mezi dvěma sloupky bych prohlásil za jeden modul a do ohlášky uvedl, že plot bude postaven modulovým způsobem z betonového stavebního systému s plaňkovou výplní.
Muzes se inspirovat treba tady http://www.plotovka.cz/…4038839.html
akorat to chce upravit / prekreslit v nejakem programu podle vasich podminek..
Ahoj, zrovna nedávno jsem dělala ohlášku na náš plot. Normálně jsem si vytiskla obrázek jednoho pole co jsem našla na internetu. Třeba tady http://www.hotovedomy.cz/…zdene-ploty/ a tohle jsem donesla paní na stavební úřad. Stačilo jí to. My to měli složitější, takže jsem to pak musela přesně popsat do té žádosti. Ale jako obrázek jí to stačilo.
To fakt stačí jak jsem dala odkaz @janusska jen si z toho ještě opiš tehcnickou zprávu (postup stavění plotu a z čeho to bude + míry)To chtějí k ohlášce taky nebo aspoň po nás před měsícem chtěli.
Ahoj holky, právě tohle teď řeším ale moc tomu nerozumím. Koupili jsme pozemek neoplocení ze dvou stran. Zjistila jsem si že potřebuji: vypsat žádost, situační výkres a souhlasný podpis sousedů… Kde vezmu ten situační výkres?? Moc děkuju
@Kessynkaa píše:
Ahoj holky, právě tohle teď řeším ale moc tomu nerozumím. Koupili jsme pozemek neoplocení ze dvou stran. Zjistila jsem si že potřebuji: vypsat žádost, situační výkres a souhlasný podpis sousedů… Kde vezmu ten situační výkres?? Moc děkuju
buď si ho nakreslíš - stačí to asi i zakreslit do katastrálky nebo požádáš někoho, kdo ti to udělá