Těhotená přes Danu?

181
8.11.11 16:08

těhotená přes danu?

Ahoj všici :-) . Tak se chci zeptat jestli má někdo stejnou zkušenost. Jinak odkazů podobných jsem našla moc, ale všechny jsou porůznu a ne v jedné diskuzy.
Měla jsem 5 let HA, měsíc vynechání a hned mimi :palec: . Vše ok. Po porodu dana, kterou jsem měla 6 let, taky dobrý. Pak rok HA a hned po vysazení zase mimi :palec: . Taky ok (Teda nepíšu komplikace v těhotenství a po porodu, jen že jsou obě na světě a naštěstí zdravé). Teď mám 10 měsíců opět danu a mám takový problém.? :nevim: V říjnu jsem to 7. dostala, krvácela špinila asi deset dnů, to je obvyklý. Pak mi to skončilo, vše super. Pak ale asi za pět dní opět špinění jeden den, druhý nic, pak zase a zase. Do toho bolest podbřišku asi tři dny pak přestala. Ale pokaždé při zvýšené námaze mě břicho stejně pobolívá. Mimi číslo 2. má 11. měsíců a rádo se chová, takže je to každou chvíli. Jo ještě furt kojim. No a k věci :mrgreen: Dnes je 8. listopadu a kde nic tu nic. MS! Tak nevím. Udělala jsem si TT a nic. Asi budu muset počkat, ale jestli má někdo obdobnou zkušenost, tak sem s ní. Díky a čekám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6867
8.11.11 16:54

Ahoj

Já jsem v podobné situaci. První náznak MS jsem měla 6 měsíců od porodu (2 dny špinění) od té doby nic. Jsem 9 měsíců od porodu. Taky mám tělísko a kojím. Jsem zvědavá na reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
8.11.11 17:08

Musím taky se k Vám přidat. Já jsem měla obě těhotenství přes ATK.
Dcera přes prášky, syn přes Danu. Obě jsou zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
8.11.11 17:16

cetrino to podle dnů od ms vypadá na divokou ovulku,mně se to dřív u Dany dělalo často,že jsem přes ni špinila nebo i trochu krvácela a vlastně i tento měsíc to mám trošinku taky.
Jinak jestli máš tělísko krátce,může to být rozhaprovaná perida,někdy totrvá,než se usadí…
Jinak já těhotním úplně stejně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
8.11.11 18:05

:-D Ahoj dívky. Tak jsem ráda že se mi někdo ozval. :lol:
Menstruaci jsem dostala hned po šesdtinedělí někdy v lednu a od tý doby to bylo dobrý. Narozdíl po prvním porodu kdy přišla až po 7 měsících. Asi jsem to napsala blbě. :oops: Takže si myslím že to rozhašený nebude. Já měla cyklus právě že vždycky pravidelně po 28 dnech a i ovulaci mívám po těch 14 dnech a i jí většinou poznám. Takže je mi to divný. Čekala jsem to okolo 5. a nic tak uvidíme. Mám z toho takovej divnej pocit (ten byl i u prvních dvou těhotenství :lol: ) Nevím jestli mám být v klidu nebo na nervy. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
8.11.11 18:13

Manželovi jsem lehce naznačila, tak dělal že neslyší.
8-o :zed:
No uvidíme. Asi by to byl záhul takhle brzo po sobě. Děti jsou od sebe 7 let takže pohodička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
8.11.11 20:51

cetrinko slyšela jsem pár příběhů o těhu přes danu, nic není 100% ale u tebe bych spíš řekla, že bude problém v přijetí dany, píšeš, že kojíš… celou dobu po čas kojení je ms pravidelná?

• Citovat
  • Upravit
181
9.11.11 08:55

Jojo. Mívám to pravidelně po těch 28 dnech. Takhle se mi to ještě nezpozdilo. Vlastně dvakrát už jo. :-)
No já si myslím že taky těhotná nejsem spíš mám strach na nějakou chorobu. Já = hypochondr.
no uvidíme furt nic, počkám a když to nedostanu do víkendu tak v pondělí naklušu k doktorovi, to bude nejjistější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
9.11.11 08:57

Jinak s tou danou, provázek je furt na svým místě, takže šouplá nebude, ale je možný všechno. Však to znáte, nemožný je to nejjistější. Aspoň u mě. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
11.11.11 11:11

Ahoj. Tak jen jak to se mnou dopadlo. Pro jistotu jsem si udělala testík 1. slabý duch, 2. negativní. Tak jsem se radši objednala k doktorovi, včera mi udělal uzv, kde nic tu nic a dneska z hcg taky 0. A jinač to vypadá dle bolestí břicha, že to asi dostanu. Tak nevím co to bylo a ta čárka, ale asi se to vyřešilo za mě. Díky za rady :-D ale stejně je asi nejjistější posichrovat si to u dr. tak mám aspon jistotu. Zatím papá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.12 12:58

m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.12 12:58

m

• načítám...
  • Citovat