Těhotenská móda pro vysoké a štíhlé
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Těhotenská móda pro vysoké a štíhlé
Ahoj holky. Vždycky jsem byla těhotná přes zimu a to se s oblečením nějak dalo. Ale teď mě čeká největší pupek v létě a ráda bych nosila převážně šaty. Ale mám 182cm a nechci šaty těsně pod zadek ani úplně dlouhé (i když mně asi nikdy nic není tak dlouhé
).. tak nějak délka těsně nad/pod kolenama.. ráda nakupuji v H&M, ale tam vůbec nejsou menší velikosti.. to samé u kratasu a to sháním velikost S/36. Nebo teď jsem si objednala jednodílné plavky, ale jak jsem vysoká, tak mě táhnou ![]()
Já teda doufám, že před létem už obchody otevřou a budu si jít moct normálně věci vyzkoušet ![]()
Na jakém e-shopu nakupujete? Díky za tipy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Andrejka13 Jsem hubena a vysoka a saty mam z Gate (z minuleho leta, ale jsou mi i s brichem, jsem v 8.mesici s dvojcaty).
Pak mam saty z H&M, taky netehotenske a jsou mi.
Vlastne vsechny saty, ktere jsou z pruznejsi bavlny mi sedi i tedka s brichem.
Nektere mam i z ruznych eshopu, napriklad z tohodle https://www.budesin.cz/ a nebo https://www.atevi-clothes.cz/?…. Ale jeste jsem nekoukala zda-li uz maji letni kolekci s saty.
Jediny s cim bojuju jsou tricka. Jsou mi jen nektere takove spis oversize velikosti co jsem nosila pred otehotnenim.
Jinak mam par tehotenskych tricek s dlouhym rukavem z H&M a rifle taky z H&M. Z tech jsem nadsena hodne, protoze vypadaji skvele, jsou skinny a nemam je po kotniky a sedi mi normalne moje velikost eSko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Esprit má moc pěkné tehotenske i kojici saty, koupila jsem si tam i par jakoze business kousku, když jsem chodila s bříškem do práce. Jejich saty jsem měla přesně ke kolenum nebo snad i lehce pod, a měřím 174. Klidne bych snesla i kratší, takzemydlim, ze bys byla spoko. Ale tyhle věci určitě jen on-line, v obchodech je podle me ani mit nebudou.
Dokonce mají i tehotenske silonky a ty byly naprosto dokonale ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam 178cm, velikost nosim S. I ty tehotensky Ska mi prisli nejak zbytecne velky. Leto bylo nejlepsi z hlediska tehotenstvi, nosila jsem leginy a kratasy, co byli bokovky. Saty nad kolena. Pro me byl a je jako pro netehotnou velky problem sehnat delsi triko, aby to nebylo az moc. Tehdy jsem nakupovala hodne v H&M, ale to bylo daaavno.
Plavky jsem mela normalni. Ony vsechny plavky po case povoli. Takze nez mi narostl ten pupek hodne, zacaly plavky „rust“ taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam 175 cm a pri otehotneni 47 kg. Ja si nekoupila jediny tehotensky hadrik. Do vseho jsem se vesla. U rifli si rozepnula knoflik a sla rodit. Usetrila jsem. 😃
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex tak o Esprit těhotenské módě jsem netušila a snad si mi to ani neměla psát, protože na výběr fakt hodně, ale ty ceny
každopádně něco asi zkusím, do jednoho kousku jsem se hned zamilovala
a velikosti sedí? Já od nich snad ani nic nemám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka_Hal s těma trikama je taky problém no..já nějaké měla, ale minulý rok se jich zbavila v domnění, že už je nebudu potřebovat
jinak včera jsem zjistila, že v HMku daly nějaké nové zboží a hodně toho je i v Sku, tak už mám objednávku a jsem zvědavá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andrejka13 velikosti sedí, ale raději jsem vždy koukala na to hodnocení, co tam mají, a to odpovídá - některé kousky bývají mírně větší a je to tam i uvedené, já mám normalne S a třeba plavky jsem si tam objednala XS.
Nojono, ty ceny, já jsem se snažila vždy vyhrabat něco v těch slevach, ale i tak je to dost no
![]()
Aspon ze posílají vždy štítek na zpětný balik, takže vracení je zdarma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex tak mám objednáno
bohužel tam zrovna žádné hodnocení nebylo, tak jsem to riskla..něco XS něco S, podle toho, co bylo zrovna k dispozici
škoda, že tam není napsana výška modelky. No tak jsem zvědavá, zda něco bude sedět ![]()
To vrácení zdarma je super, proto ráda nakupuji v HM, kde je zdarma i doprava.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andrejka13 Aha, jsem se tak rozepsala, a pak jsem si precetla, ze uz mas objednano. Tak nic, uz je to bezpredmetne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit