Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky,
tak mě napadlo založit toto téma, jelikož já sama se dosti výrazně potýkám se šílenými výkyvy nálad, který mi působí značné potíže
Chvíli se rozplývám štěstím, pak jsem vzteklá a nakonec mám depresivní stavy.
Momentálně máme doma tichou domácnost ![]()
Tak povídejte jaké potíže vám nálady působily?
ja jsem stastna a vysmata, dokud se mii neudela zle a nelapam po dechu, coz je bohuzel ted nejak pravidelne
Hm, já byla stejně racionální a cynická jako před těhotenstvím
Zato šestinedělí, to je smršť ![]()
Se mnou těhotenství taky nic tak zá:,–(ního nedělá, jen bych řekla, že jsem víc v klidu a míň se hádám - nebo spíš vůbec ![]()
já právě kolem sebe mám zase kámošky, kterým jezdila nálada na horské dráze
tedy včetně mě
Prvni tehu - pohoda, sestinedeli - mazec… bezduvodne breceni a tak. ![]()
Druhe tehu - vice ci mene nasiraci, ve II.trimestru me vytacel uplne kazdej, nejvic pribuzní, musim ale rict, ze manzel vubec.
Na sestinedeli jsem teprve zvedava. ![]()
Ahoj,tak já mám nálady strašný,pořád brečím,i kvůli ničemu,nic se mi nesmí říct,pomalu ani ahoj
Pak mám zase záchvaty smíchu,ale taky kvůli ničemu,to ale zcela vyjímečně.Pravidelně každý druhý den brečím ![]()
U prvního těhu celkem žádné, jenom plačtivost v šestinedělí. U druhého těhu jsem ta nejhádavější ženská po sluncem. Myslím, že manža brzo buď ohluchne nebo bouchne dveřma a zmizí
A každá blbost v televizi mě rozbrečí (hlavně, když tam hrají děti, na to se ani nemůžu koukat).
Tak já před těhu a před porodem vůbec nebyla plačící typ, v těhu mě už začaly dostávat romantické filmy a co se narodil Daneček, tak brečím štěstím a radostí ob dva dny určitě. Naposledy v úterý, když mi řekla neuroložka, že Danečkovi dopadlo EEG v naprostém pořádku, naprosto normální nález a na kontrolu máme jít až za půl roku, protože je můj synáček v pořádku. A teď když to píšu, tak mám zase slzy v očích a to radostí. No, takže u mě nějak tak. ![]()
ahoj,tak já to měla stejně jako ty,chvíli jsem byla veselá,pak sem zase kuli všemu řvala,a ke konci těhu jsem absolutně nesnášela všechny příbuzný a ty jejich rady
No jo ale to jsem ještě nevěděla jakej mazec je šestinedělí,to nebudu ani popisovat
![]()
Tak mě vadí celá moje rodina kromě skoromanži..ten jediný mě nevytočí a je mi s ním dobře..jinak jsem na všechny vzteklá a zlá ![]()
Pak se druhý den každému omlouvám…
No ja se hadam,brečím pak to přejde na smich takhle furt dokola…spiš by to chtelo radu co proti tomu dělat …muj pritel je z toho fakt už na větvi…a mezi nami se mu nedivim ![]()
ja dnes brecela u zoufalek u 7 serie na netu .. jak ji vzal doktor ledvinu a druha nefunguje …
No tak manžu v týdnu bolel zub a já se z toho rozbrečela jak mi ho bylo líto, brečela jsem asi hodinu v kuse
No a příbuzný a jejich rady mě taky přivádějí k šílenství ![]()
me dokaze vytocit tchyne - mam ji rada, nevim proc zrovna ona ![]()
a jednou jsem brecela take nevim proc muzik se ptal co te rozplakalo a ja ja neviiiiiim a zachvat jeste vetsi ![]()