Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
taky se potýkáte se stavy pohody, klidu a za chvíli nervozity až deprese?
Zrovna včera jsem nemohla vstát z postele neb mi bylo špatně a tak unaveně, že jsem ležela skoro celý den.
Cítím se líně, nemožně a to jsem toho stíhala tolik, že naopak z toho jsem pak upadala… ![]()
@pralinka6266 taky jsem si pripadala. Hlavne na zacatku.
Ve ctvrtem mesici mi tatka ze srandy schoval klice od auta, no brecela jsem asi hodinu proc mi je schovava ![]()
Dneska mám parádní náladičku. Jsem otrávená ze sebe, jak jsem nemožná. Z toho, že má manžel noční. Vadí mi, když Matěj kňourne..vadí mi všechno ![]()
Právě, že jsem někdy zbatečně podrážděná a na svou čtyřletou dceru a to mě pak mrzí, o muži nemluvím, ten to snad dá ![]()
Mám to teď stejně, vstanu s malou, postarám se o ni a pak si jdu ještě tak na půl hoďky lehnout na gauč
Jsem úplně mrtvá a o náladách radši ani nemluvím ![]()
A také je některé z vás tak špatně, z jídla i pití? pachy i doma?
No já se snažím to zlepšit třešňovou Ben & Jerry's, ale ani ta dneska nepomáhá, takže je zle ![]()
@pralinka6266 první čtyři měsíce jsem blila denně. Bylo mi příšerně. Což bylo supeeer se skoro dvouleťákem doma
Jeho bobky v nočníku byla asi ta nejlepší zábava dne jako
![]()
Třešňová? To je nějaké dětské pitíčko?
Já ještě nenarazila na nic čeho bych se s chutí napila a do dna
,vše po douškách, to není možné, že někdo něco pro nás nevymyslí a neuleví nám, o jídle nemluvím, to je děsný ![]()
Koukám, že v tom nejsem sama
. Je to na hlavu
. Myslela jsem že můj stav je nenormální, ale jak tak koukám, tak normál.