Těhotenské oblečení - Brno

30
13.5.20 15:21

Těhotenské oblečení - Brno

Ahoj holky, poraďte prosím, kam zajít nakoupit v Brně těhotenské oblečení, spíše větší velikosti (48,50), potřebuji hlavně nějaké kraťase, šortky. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
prcek.leni
13.5.20 15:25

Ahoj, sice neporadim, kde sehnat tehotenske obleceni v Brne, ale ja ho objednavala z bonprixu. Maji tam docela vyber a za prijatelne penize. Anebo taky v lidl-shopu :)

• Citovat
  • Upravit
30
13.5.20 15:38

@prcek.leni z lidlshopu mi zrovna dnes došel balík oblečení, ale ve větších velikostech tam nemají moc právě ty kraťase, šortky.
A na Bonprix sem taky koukala, ale nejsem si jistá jestli bych právě trefila velikost kraťas,…, Tak sem se právě chata jít ještě někam kouknout do obchodu abych to viděla, zkusila. A za jak dlouho to z Bonprix chodí domů?
Ale i tak moc děkuji 😊 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
prcek.leni
13.5.20 15:52
@Petula1331 píše:
@prcek.leni z lidlshopu mi zrovna dnes došel balík oblečení, ale ve větších velikostech tam nemají moc právě ty kraťase, šortky.
A na Bonprix sem taky koukala, ale nejsem si jistá jestli bych právě trefila velikost kraťas,…, Tak sem se právě chata jít ještě někam kouknout do obchodu abych to viděla, zkusila. A za jak dlouho to z Bonprix chodí domů?
Ale i tak moc děkuji 😊 😊 😊

Z toho bonprixu to trva docela dlouho, balicek mi vzdycky prisel do 14 dni :kytka:

• Citovat
  • Upravit
544
5.6.20 12:06

Ahoj, já se chystám taky na nákupy těhotenského oblečení v Brně a půjdu do Olympie. Je to na jednom msítě, všude jsou tam záchody a klima :D navíc skoro v každém obchodě mají oddělení pro těhotné - CA, HM, Takko, Lindex, MarksandSpencer,… taky potřebuji na léto nějaké kraťasy a pár triček, nějaké šaty a tak… no jsem zvědavá, mám velikost tak 44, ale v HM a CA by to problém být neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.7.20 07:59

Ahoj, vcera jsem taky vyrazila na nákupy, ze uz by se mi hodily nejake kratasy nebo saty, ale bohuzel jsem nepochodila.. V HM mi řekli, ze tehotenskou sekci hodne zredukovali, ze budou prodavat ted hlavne pres eshop, v takko tehotenska sekce vubec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
6.7.20 13:56

@Kristulena a v kterém HM jsi byla? V Olympii, Vaňkovce nebo někde jinde?
A zkoušela si ještě jiné obchody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.7.20 15:05

@Petula1331 HM v Olympii a fakt tam toho meli malicko - kratasy jen v XS a saty skoro zadne, jine jsem nezkousela zatim, ale budu muset :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat