Těhotenské oblečení pro vysoké

13
31.8.14 21:35

Těhotenské oblečení pro vysoké

Ahoj, nevíte někdo prosím kde se dají sehnat prodloužené těhotenské kalhoty? Jsem hodně vysoká a normálně si kupuji kalhoty délky 36, ale mám obavu, že tak dlouhé těhotenské se budou těžko shánět. Díky za jakékoli tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5271
31.8.14 21:43

@baruu42 já si je koupila v Pv přímo na prodejně pro těhotné a děti. Mám taky problém s délkou a to jsem je měla až až ;). Značku ti bohužel neřeknu, kalhoty jsem poslala dál, ale nebyl by problém ti to zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
31.8.14 21:45

Tip nedam, take nosim delku 36 (merim 190 cm) a bezne kupuju panske kalhoty, coz panske tehotenske fakt nesezenem :mrgreen: takze budu diskuzi sledovat, jestli da nekdo tip. V minulem twhotenstvi jsem sehnala jedny v CaA, ale i tak nejsou uplne dlouhe, proste jen taktak ke kotnikum :-( ted jsem cerstve podruhe tehotna a rada bych nejake hezke dlouhe kalhoty taky sehnala. Ty stare mam onosene (vzhledm k tomu, ze jsem mela jen jedny, nosila jsem je skoro furt na stridacku s manzelovyma teplakama :roll: )… Tak snad neco sezenem. A kolik meris? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2147
31.8.14 21:48

Ja mela z Nextu, merim 182 a supr, pokud mate moznost obj z usa skvely ma Gap bezne prodavaj delku 36 a musim rict ze po te si slapu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2147
31.8.14 21:50

Ted me napada ze je asi jeste porad nekde ve skrini mam tak muzu zmerit delku nekdy. ty Next se daj objednat primo u nich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
31.8.14 21:51

Na www.happymum.cz maj kalhoty s delkou 84cm od rozkroku, to je malo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
31.8.14 22:21

Díky moc za rychlé odpovědi a tipy! tini, 84cm je bohužel krátké, měřila jsem svoje normální rifle a ty mají cca 90 cm. Já jsem teď objevila tyto http://betterfly.mimishop.cz/…tenske-rifle, prodloužená délka je 95 cm, to je super! asi to zkusím.
1Luca, prosím zjisti mi tu značku, ale nijak to nespěchá :)
Noangel, okud bys je vyhrabala ve skříni a schválně změřila, bylo by to fajn.
Fialko, měřím taky 190 cm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2147
1.9.14 15:22

Tak ty next vel. 10 long maji vnitrni delku „jen“ 80 cm

vam to nepomuze ale ja aspon vytridila tehu hadry ze skrine :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
3.9.14 20:47

Holky já jsem taky hodně vysoká, normálně kupuju min. 36 dýlku, když seženu radši i 38 a výborně jsem nakoupila v HM těhotenský kalhoty s tou látkou v pase a jsou hezký, pohodlný a i opravdu dlouhý tak tam mrkněte do oddělení Těhotenská móda, vyšly mě na 400,– tak jsem si koupila rovnou dvoje a fakt jsem z nich nadšená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.9.14 10:44

Díky všem za tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
6.9.14 23:42

@baruu42 konecne jsem ti to zjistila, znacka rifli je 9fashion, snad ti to pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gha
21
15.9.14 09:02

Značka love2wait, dlouhe, pohodlne, prijemny pas:-) obchod v Brne na Orli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
30.9.14 10:16

@jenalenka jak mají šité nohavice? V HM jsem narazila jen na zužující se :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
1.10.14 16:02

No jsou jako takový rovný co mám ale ne jako legíny, spíš normální rovný džíny ale rozšířený nohavice jsem tam neviděla taky teda :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat