Těhotenské prádlo v Praze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahojky, já jsem kupovala podprdy na terasách u Kohoniru ve Vršovicích, mají tam značku Anita i Timo, Timo podprsenka vyšla asi na 280 Kč a mají bílou, černou i tělovou barvu…
- Citovat
- Upravit
Ahoj, jestli Ti jde vysloveně o podprsenky, tak zkus C&A. Mají tam velký výběr a poměrně slušné ceny. Jinak těhotenské oblečení jsem kupovala třeba v Kotvě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si v C&A podprsenku nemohla vybrat, měli tam samý malý
Sice měli do velikosti D, ale mají to asi nějak jinak značené a já se nevešla ani do těch déček, ačkoli mi teď v těhotenství narostly „jen“ trojky ©. Tak jsem si koupila v Tescu v akci dvě úplně obyčejný bílý bavlněný podprsenky po 60 korunách, sice až podezřele levný, ale jsou úžasně pohodlný a příjemný a padnou mi jako ulitý
Ale nevím, jestli je tam ještě mají, to bývají takové jednorázové akce… Myslím, že není tak úplně nutné si kupovat nějaké luxusní prádlo za x set, protože v těhotenství ty prsa můžou dost rychle růst a tu podprsenku třeba ani moc neužijete a za měsíc můžete kupovat novou (větší)… Mně teda naštěstí prsa už nerostou, narostly mi v 1. trimestru a teď už ne
(Akorát teda ty moje podprdy z Tesca nejsou vysloveně těhotenské, mají klasická ramínka, ne ta rozšířená, takže na větší prsa to asi nebude, já mám poměrně malý prsa, takže se mi ramínka nezařezávají. Do větších prsou už to chce asi investovat víc.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, poradíte prosím nějakou prodejnu s větším výběrem těhu prádla? Já se už skoro nevejdu do žádný svý podprsenky… Nemáte nějaký tip na obchod? Na netu se mi nic nepovedlo najít. Chtěla bych aby měli větší výber v různých cenových skupinách - nejen drahé Anita, ale i jiné kvalitní, ale levnější. Přes net se mi objednávat nechce, radši si to vyzkouším, že.
Děkuju moc, Týna