Těhotenské kalhoty
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Těhotenské kalhoty
Ahoj,
mám dotaz, kde je v Praze (nejlépe Praha 4) nějaká prodejna, kde by se daly koupit pěkné těhotenské kalhoty, ale spíš džíny (ne s laclem). Včera jsem koukala v C&A a tam se mi džíny moc nelíbily a pak měli jen plátěné kalhoty, ale na ty já moc nejsem.
Předem děkuji za rady a přeji krásný den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky,
já jsem si nakonec těhu kalhoty koupila právě v C/A, ale to jsem tam lezla skoro pořád. Přesně jak píšeš pláťáky jsem nechtěla. Jsem džínový typ a to ještě strašně vybíravý
, neboť na džíny jsem maniak a musím mít jen ty značkový
, takže jako navlíknout se do nějakej s laclem pro mě byla nepředstavitelná věc. Ale nakonec jsem tam koupila super, sepraný, tmavě modrý s pěti kapsama a s tmavě modrým tím náplatem. Nechápu totiž, proč když jsou džíny modrý, tak u většiny pak jsou černý ty náplety na bříško. Zkrátka džíny vypadaly jako od Replay
, hahaha. Ty svoje jsem koupila na Chodově. Oni totiž ne v každým C/A mají stejné věci. Pak jsem objevila super prodejnu kousek od Vodičkový, to sice není Praha 4, ale tam měli taky pěkný džíny. Kdybys chtěla, tak se zeptám kamarádky, ona bydlí kousek od toho, tak by mi řekla, jak se ta ulice jmenuje. Cena je de facto stejná - džíny kolem 1300 Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
zkus třeba http://www.bebefield.cz, mají tam i zobrazený různý typy střihů…
jinak mě osobně se osvědčily nejvíc „netěhotenský“ džíny bokovky a k nim trička nebo topy v takový délce, aby mi nebylo všechno vidět.....Navíc jsem si nepřipadala tak „mohutně“ jako třeba v lacláčích…
p.s. od bebefieldu jsem měla střih V, ale ta pružná látka na břichu se mi pořád kroutila a ohrnovala, dneska bych brala asi jinej střih.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla džíny z HM v Letňanech. Jsem na džíny dost vybíravá - na můj vkus se rychle vytahovaly na kolenou, ale vypadaly celkem dobře. A pak jsem nosila džíny z www.promi.cz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky,
děkuji az odpovědi a pokud napíše ještě někdo, tak budu ráda.
Pavličko - V C&A jsem se byla podívat právě na Chodově a tam jsem si nevybrala ![]()
Jinak děkuji az odkazy na internetové obchody, ale já bych si kalhoty raději vyzkoušela v obchodě. Mám 175 cm, jsem štíhlá a tak mám většinou problém s délklou kalhot ![]()
Shari - v HM jsem koukala zatím jen na Chodově a tam neměli ani jedny těhotenské kalhoty (pokud jsem se tedy špatně nedívala). Zkusím ty Letňany, nebo někde jinde v HM
Pěkný večer
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zuzo - těhotenské oddělení je jen v HM v Letňanech. Když budeš mít kliku, tak mívají fakt moc pěkné věci (já měla na zimu i tvídové kalhoty se sametovým páskem).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Shari,
děkuji, to jsem ráda že to vím. Určitě se tam vypravím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo potvrzuji, ze v kazdem CaA maji neco jineho. Segra ma tehotenske dziny do pasu a moc pekne - jak strihem, tak barvou. Kamaradka ma taky moc pekne dziny do pasu z HaM. Jsou teda smrncovnejsi nez ty z CaA, ale po dvou mesicich se ji zacinaji prosoupavat…kazdopadne tehotenska moda je dle meho nazoru bida - jednak omezeny vyber a premrstene ceny. Hanka
- Citovat
- Upravit
Zuzo , nevím, jestli je to pro tebe ještě aktuální, kdyžtak to využije někdo další. Tohle jsou moje dva oblíbené obchody, odkud jsem měla většinu svého těhu oblečení, jak kalhoty, tak i halenky, svetříky, noční košile, co se dají použít i při kojení…
http://www.lave.cz/ (kousek od Palackého nám.)
http://www.tveret.cz/ (Vodičkova ulice - kousek od Karlova nám.) - vedle je i obchod s těhotenským spodním prádlem, hlavně Anita - ta se mi moc osvědčila. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Titty,
děkuji za adresy, určitě se tam zajedu někdy podívat
. V pondělí jsem konečně sehnala džíny a halenku a za velmi dobré peníze. Džíny stály 490,– a halenka 250,–. Byla jsem mile překvapená tou cenou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Zuzo , můžu se zeptat, kde jsi je sehnala?? Já když jsem byla v jiném stavu s Adélkou a chodila do práce, tak jsem nakoupila v Tveretu, např.manšestráky skoro za 2tis, ale odsloužili jenom těhu a pár měsíců po porodu a pak byli na vyhazov. Proto tedˇ pomalu sbírám info, kam zajít v případě těhu, protože už si tak fin nemůžu a ani nechci vyskakovat.
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj PeZo,
koupila jsem je v Zárubově ulici, jak je Delvita. Je to Praha 4 Lhotka. Je tam pár malých krámků a tento je jmenuje Jeans shop. Tak snad jsem Ti trochu pomohla.
Pa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, moc děkuju, jenom ještě jeden dotaz-jsou ty džíny těhu nebo klasika ?? Asi jsem trochu mimo, ale ta cena mě opravdu naladila..I Tak si myslím, že za džíny je to super cena
díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
taky jsem minulý výkend sháněla oblečení - koupila jsem dvoje kalhoty „pracovní - kancelářské“, pak svetřík a halenku (tu ještě nenosím, ta je na větší rozměry bříška). Ale džíny jsem nesehnala. Byla jsem v C&A v Letňanech a na Černým mostě a H&M v Letňanech.
Tak musím shánět dál. Ale 2 tis za kalhoty dát nehodlám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit