Těhotenské oblečení - second hand

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Ha
514
19.8.05 14:23

těhotenské oblečení - second hand

Ahoj,

prosím o radu, kde se v Brně a okolí dá najít second hand, kde bych našla i větší výběr s těhotenským oblečením. Něco jsem nově koupila, ale to mám do práce apod. Tzv. na doma - nic. Dál se mi příliš investovat nechce.

Díky moc !
Ha 23tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
19.8.05 19:03

Ahojky,

nejsem sice z Brna a bohužel ti neporadím ohl. sekáče ale jenom chci přispět radou ohl. oblečení „na doma“ - já jsem si na těhotenství pořizovala vlastně jenom dvoje kalhoty - jedny černé do práce a jedny džíny (obě s povolovacím bříškem). Na doma jsem si koupila teplákové legíny s hodně nízkým pasem, který byl na šňůrku takže šel povolovat ale stejně byl nakonec pod bříškem takže jsem ani povolovat nemusela. No a až do 8. měsíce jsem nosila volnější T-trička, až v 9. měsíci mi jich pár půjčil manžel. K těm černým kalhotům do práce jsem si koupila u vietnamců dvě moc pěkné halenky větší velikosti, které se trochu dole rozšiřovaly (obě stály celkem asi 350 korun) a ty jsem nosila až do konce těhotenství. Nic jiného jsem nepotřebovala, ono to uteče jako voda :wink:
Akorát ke konci těhotenství už jsem mohla nosit jenom volné pantofle, díky otékajícím nohám jsem se do zavřených bot nevešla.
Přeju pohodové těhotenství :)
Gina a Ríša 3 týdny

• Citovat
  • Upravit
808
19.8.05 20:31

Ahoj,

také nejsem z Brna, a ohledně oblečení můžu z vlastní zkušenosti doporučit leginy ve větší velikosti - byla jsem těhotná 3× brzo po sobě a nemám ani jedno těhotenské oblečení - stačili opravdu ty leginy nebo volná sukně a širší halenka - většinou z tržnice - nebo ze sekáče.

Věra.Lukáš(32m)Lucie(18m) Jonáš(4m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
19.6.12 13:47

Ahoj, nevíte o nějakém second handu na Mělnicku, na Praze-východ, případně v Praze, kde by měli i těhotenské oblečení? Moc děkuji za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
23.3.13 11:26

Ahoj holky,

poradíte prosím zda je v Praze sekáč s těhu oblečením??? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
24.3.13 13:04

Zkuste koupit pouzite tehu obleceni na mimibazar.cz nebo bazos.cz. Je potreba merit, ale doporucuju. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
6.4.15 18:21

Holky obnvuji, nejake typy na sekac s tehu modou v Brne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.8.15 16:39

Já taky nakupuji na bazos.cz a jsem spokojená. Požádám prodávající o přeměření a podle toho se rozhoduji. Já razím heslo, proč platit víc, když nemusím a s bazosem jsem hodně moc spokojená. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.8.15 16:43

A nebo bych mohla doporučit second hand Genesis na Orlí, kde se mi za 50 Kč podařilo nakoupit pár velmi pěkných kousků, které ještě poslouží, chce to, ale dobře vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat