Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, hledala jsem tu dlouho, ale odpověď našla bohužel jen jednu… stalo se prosím nekomu, ze úplně slabý duch na těhotenském testu byl vidět spíše v horším světle, než třeba na světle u okna? Většinou jsem se docetla, ze je vidět na lepším světle, já je vidím ale přesně naopak, v horším teplem světle (ne zářivka)… mel to tak prosím někdo také tak? Moc děkuji za radu ![]()
Ano já tento týden
a na fotkách lip jak naživo, ms jsem stále nedostala a tak pořad čekám jak to dopadne ![]()
Zatím 3 testiky a jsem 13dpo, podle mě by už čárka měla být vidět lépe, takže já s tím spíš nepočítám ![]()
@Markéta188 Moc děkuji, líbí se mi, jak člověk požádá o radu a místo toho to lidi začnou soudit. Mám úplně stejnou zkušenost jako Ty, a nemyslim si, ze by nám “šibalo”, ani jsem se neptala, zda si někdo mysli, zda nám šibe či ne, otázka zněla úplně jinak
Take mi to jde lepe vyfotit… tak dej vědět, jak jsi dopadla a držím Ti palečky, ať už to tam vidíme lepe
![]()
Testovala jsem vždy až s vynechanou MS a i když hned nevyjely dvě zřetelné dálnice, tak duhá čárka byla bez debat rozeznatelná zcela nezávisle na typu osvětlení. Takže na úplně slabého ducha bych zapomněla a za dva dny test zopakovala znova.
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA nešibe, každá zkoumala své testiky, ať je chtěla pozitivní nebo negativní a někdy dotaz vyznívá tak, jakoby jsme to zkoumaly lupou, ale realita je trochu jiná, něco tam zahlédneš a prostě se v tom začneš pitvat
, dám vědět ![]()
@Markéta188 přesně tak, konečně to někdo pochopil
Držím Ti moc palečky ![]()
@ugluk Děkuji za názor, zkusím za 2 dny…
už je to dlouhé no…
@JOHNDENVER je to hrozny, přišla jsem loni o miminko (porod na 4.mesici a maličkou jsem i viděla 😭) a jsem teď proste asi moc řešící, protože mi rekli, ze neotehotnim normálně no… mám ze všeho šílený strach… cpou do mě hormony, ale bojím se ze to nepujde a tak se člověk chytá asi už úplně všeho víš
vím ze psychika je svině a ze musím být v klidu, ale nějak mi to nejde, čím víc se snazim, tím hůř… ![]()
Ahoj, udivuje mě, kolik lidí úplně zbytečně odpovídá…
Ptala ses na zcela jasnou otázku a místo toho ti tady odpovídají úplně mimo..
Nikdo neví co má kdo zasebou..
Takové komentáře ti asi moc nepomohou 😊
@JOHNDENVER
Pokud je to pro Vás na hlavu, tak nechápu proč vůbec komentujete 🤷
Paní se slušně zeptala tak si myslím, že toto je úplně mimo mísu..
Tímto ukončuji konverzaci..
A vy prosím komentujte jen diskuze které jsou Vám blízké
Nezdá se mi negativní…
každopádně jsem zjistila, ze to opravdu možné je, aby to bylo v jiném světle vidět lepe, pokud je zatím duch. Mrzí mě, ze se člověk na něco v dobre víře zeptá a lidi začnou soudit a odpovídat na něco jiného. Kdybych byla jedina, kdo se na toto tema ptá, nereknu ani popel, ale je evidentní, ze sama nejsem. Přeji krásný den a nehádejte se ![]()
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA píše:
Ahoj holky, hledala jsem tu dlouho, ale odpověď našla bohužel jen jednu… stalo se prosím nekomu, ze úplně slabý duch na těhotenském testu byl vidět spíše v horším světle, než třeba na světle u okna? Většinou jsem se docetla, ze je vidět na lepším světle, já je vidím ale přesně naopak, v horším teplem světle (ne zářivka)… mel to tak prosím někdo také tak? Moc děkuji za radu
Ahojky, no já dneska a včera vidím úplně takovej ten průhledné duch spíš v horším světle:D Dneska jsem cca 9 DPO a utrela jsem se a trochu krev, pak zase nic, tak snad je to z uhnizdovani
Snažíme se přes 3 roky…