Těhotenský test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.7.23 09:10

Děkuji moc za rady a gratuluji, hlavně ať je vše v pořádku, držím palce. :srdce: Zkusím test ještě v pátek. No kdy se stalo nevím, protože my to zkoušeli ob den, takže asi by se to určilo dle menses. Chci se ještě zeptat, dostala jste nějaká doporučení, co nedělat, nejíst? Já zatím totiž kromě citlivých prsou a nafoukleho břicha nemám vůbec žádné příznaky. Jsem zvyklá pravidelně cvičit a pomáhat při rekonstrukci. :dance:

• Citovat
  • Upravit
12
25.7.23 21:35
@Anonymní píše:
Děkuji moc za rady a gratuluji, hlavně ať je vše v pořádku, držím palce. :srdce: Zkusím test ještě v pátek. No kdy se stalo nevím, protože my to zkoušeli ob den, takže asi by se to určilo dle menses. Chci se ještě zeptat, dostala jste nějaká doporučení, co nedělat, nejíst? Já zatím totiž kromě citlivých prsou a nafoukleho břicha nemám vůbec žádné příznaky. Jsem zvyklá pravidelně cvičit a pomáhat při rekonstrukci. :dance:

Mě třeba vyšel test ale i když slabý a mám 2 dny teď zpožděnou Ms tak nemůžu vůbec jíst strašně mám těžký žaludek jako kdyby se mi chtělo pořád zvracet a taky mám citlivé prsa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.7.23 20:47

Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat od 4.7 do 8.7 MS, ovu vycházelo podle kalendáře na 18teho. Snažíme se o miminko, měla jsem zvláštní pobolívání v podbříšku, častou zácpu, 2× už i nevolnost, občas nafouklé bříško. Další MS má přijít 1.8 podle kalendáře.
Dělala jsem teď krevní test, který vyšel negativní. Stalo se některé z vás že to vyšlo špatně? Nebo je to prostě pravda a těhotná nejsem? Samozřejmě počkám ještě do MS a udělám test normální. Jen mě zatím zajímají vaše odpovědi. Děkuji :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
27.7.23 20:51
@Vanesdychy píše:
Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat od 4.7 do 8.7 MS, ovu vycházelo podle kalendáře na 18teho. Snažíme se o miminko, měla jsem zvláštní pobolívání v podbříšku, častou zácpu, 2× už i nevolnost, občas nafouklé bříško. Další MS má přijít 1.8 podle kalendáře.
Dělala jsem teď krevní test, který vyšel negativní. Stalo se některé z vás že to vyšlo špatně? Nebo je to prostě pravda a těhotná nejsem? Samozřejmě počkám ještě do MS a udělám test normální. Jen mě zatím zajímají vaše odpovědi. Děkuji :?

Podle kalendáře se neřiď. Chce to jinou metodu - ovu testy, STM, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.7.23 20:58

@korn123 jelikož se už 2 měsíc nedaří, zkoušeli jsme tento měsíc spolu spát ob den. Takže si myslím, že bych se možná mohla trefit. Samozřejmě to asi zkusím. A uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
28.7.23 06:05
@Vanesdychy píše:
@korn123 jelikož se už 2 měsíc nedaří, zkoušeli jsme tento měsíc spolu spát ob den. Takže si myslím, že bych se možná mohla trefit. Samozřejmě to asi zkusím. A uvidím

„Už 2 měsíc se nedaří“ :roll: To je hodně krátká doba. I kdybyste se do plodných dnů trefili, tak to rozhodně neznamená, že je automaticky zaděláno. Kamarádka si ovulaci sledovala rok a nedařilo se. Když už byli rozhodnutí, že to začnou řešit přes doktory, zda je vše v pořádku, bum, přišlo to samo. O některou se otřou trenky a je v tom, u jiné, i kdyby se na hlavu stavěla, to bude trvat déle. Neupínej se k tomu tolik, bude to akorát horší. Počítej s tím, že to může nějakou dobu trvat. Je to zcela normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.7.23 06:29

@RenataS88 Dobře, děkuji za radu. Když jsme se začali snažit o první tak to vyšlo hned na poprvé, tak jsem asi nějak doufala. :nevim: Ovšem moc děkuji, pokusím se na to nemyslet a uvidíme. Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
28.7.23 06:41
@Vanesdychy píše:
@RenataS88 Dobře, děkuji za radu. Když jsme se začali snažit o první tak to vyšlo hned na poprvé, tak jsem asi nějak doufala. :nevim: Ovšem moc děkuji, pokusím se na to nemyslet a uvidíme. Děkuji :srdce:

Vím, že ono jde těžko na to nemyslet. Taky jsem nad tím brzy začala přemýšlet, ale více jsem se upínala k myšlence co se má stát, to se stane. Pokud to teď nevyšlo, má to nějaký důvod. V mém okolí to ale nikomu nevyšlo na první dobrou, trvalo to několik měsíců až rok, tak jsem se i tím uklidňovala a nechala tomu volný průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
28.7.23 06:50
@Vanesdychy píše:

Jak už tu zaznělo, tak 2 měsíce je NIC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.8.23 22:05

Ahoj holky, mám dotaz, zda se už někomu něco takového stalo.
Měla jsem MS 19.7. a 31.7. se mi na testu těhu objevil duch ( dělala jsem si původně ovu a popletla se), letěla jsem pro digi a ten mi ukázal 1-2tt, mezitím mi přijde že na obyč papírových čárka sílila… 4. den po digi testu jsem si zašla na krev jako samoplátce a hcg mi vyšlo nějakých 50, teď teda 9.8. už mám ale testy sněhobílé a digi taky negativní, MS mám dostat cca za 5 dní… setkal jste se s tím někdy někdo? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.8.23 08:57

@KB199 Nejspíše jsi měla biochemické těhotenství, které odešlo s MS v červenci, HCG hormon u někoho klesá pomaleji a mohou být pozitivní testy i třeba další tři týdny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naomi844
26.12.24 03:01

Ahoj holky, přidala bych se k tématu :lol: s přítelem se snažíme o miminko a dělala jsem si test v den kdy měla přijít menstruace ráno i odpoledne a na obou byla druhá slabá čárka pak druhý den jsem zkoušela pepino a čárka byla slabší :think: myslíte si že to klaplo? :srdce: :P Děkuji za odpověď :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1870
26.12.24 13:21

@Naomi844 tedy tak to je zvláštní. Ty první testy vypadají moc hezky. Asi bych věřila spíše jim než Pepinu. Ten já zase měla jednou pozitivní i když všechny ostatní ne, a těhotná jsem nebyla.
Já si také dělala testy včera tj v den kdy měla přijít menstruace, a plastový dnes 15DPO… tak teď se také modlím ať je hlavně vše ok :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí