Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím holky chtěla sem se zeptat může být falešný těhotenski test před menstruaci? Měl to tak už někdo? Děkuji za každe info 🙂 🙂 🙂 🙏
@Petra236 píše:
Zdravím holky chtěla sem se zeptat může být falešný těhotenski test před menstruaci? Měl to tak už někdo? Děkuji za každe info 🙂 🙂 🙂 🙏
Tohle falešné nebude.
@korn123 a nevadí že jsem si to nedělala z raní moči že by třeba proto se ukázala druhá čárka i když slabě… Druhá čárka se ukázala asi za 3 minuty
@Petra236 Pokud máš takovou čárku z další moči než ranní, tak o to buď raději
to bude těhotenství a opravdu ne falešná čárka.
@korn123 jo tak děkuji za rady 🙂 popřípadě jsi ráčí zkusím udělat test i z raní moči
@Petra236 Já dělala test 3 dny před očekávanou menstruací a měla jsem úplně to samé. Znovu jsem ho udělala za necelý týden a už byla krásná a jasná. Myslím si, že to bude těhotenství a ještě když píšete, že z ranní moči tak tomu věřím na 90%.
Snad to vyjde! Držím palce ❤️
PS: Doporučuji koupit ten lepší test. (Cca kolem 200,– )
@Vanesdychy včera test byl dělání asi kolem 4 odpoledne, teď jsem si ho dělala znovu i když se neobjevila hned tak zase dvě stejné jako včera
Měla jsem na testu podobnou čárku a teď už jsem ve 20tt 😁 Myslím, že tohle už nebude falešné 🙂
Já ráno tt negativní i s digitálním tt, v 17.30 dušík,3 dny do MS
@leslii je to 3 dny co jsem si dělala test a čárka byla slabá dnes jsem zkoušela zase a pořád stejná myslíte že je ještě brzo aby se ukázala silnější
@Petra236 píše:
@leslii je to 3 dny co jsem si dělala test a čárka byla slabá dnes jsem zkoušela zase a pořád stejná myslíte že je ještě brzo aby se ukázala silnější
U mě je rozhodnuto..v sobotu i v neděli na testu silnější duch, nakonec jsem to včera odpoledne dostala, takže zřejmě biochemické…držím palečky ať u vás sílí ![]()
@leslii já zakoušela už 4 testy a pokaždé vyšla stejná čárka. Tak budu doufat a děkuji ♥️ ♥️ 🙏
Ahojky všem.
Mám kratší cyklus jen kolem 21 dnů a navíc podle vyšetření ne zrovna velkou zásobu vajíček. Poslední menstruace byla od 29. června do 4. července a další špinění bylo teď 19. Ale trvalo to jen tři dny, opravdu jen velmi slabé špinění, tak mi to nedalo a dnes jsem si udělala test a hned od prvních chvil tohle! Mám už se objednat hned k doktorce nebo počkat a test opakovat? A kdyby se potvrdilo těhotenství, kdybych tak měla asi termín, dá se to určit? Omlouvám se za tolik otázek. Jsem v tomhle úplný nováček a vlastně nic nevím, proto moc děkuji za každou radu. ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky všem.Mám kratší cyklus jen kolem 21 dnů a navíc podle vyšetření ne zrovna velkou zásobu vajíček. Poslední menstruace byla od 29. června do 4. července a další špinění bylo teď 19. Ale trvalo to jen tři dny, opravdu jen velmi slabé špinění, tak mi to nedalo a dnes jsem si udělala test a hned od prvních chvil tohle! Mám už se objednat hned k doktorce nebo počkat a test opakovat? A kdyby se potvrdilo těhotenství, kdybych tak měla asi termín, dá se to určit? Omlouvám se za tolik otázek. Jsem v tomhle úplný nováček a vlastně nic nevím, proto moc děkuji za každou radu.
Za pár dní bych test opakovala a potom volala na gyndu. Stejně vás objednají tak za 3 týdny cca. Má cenu tam jít až nejdřív 6tt+ aby byla srdeční akce. Jinak na internetu budou určitě kalkulačky nebo v aplikaci těhotenství + podle ms nebo pohlavního styku to vypočítá. Já teď budu 6tt a kontrolu mám až další pátek a termín cca 20.3.2024