HCG a ranné těhotenství

64
19.7.23 18:50

Hcg a ranné těhotenství

Ahoj holky prosím za tyden by mě měla čekat laporoskopie kvůli PCO a dnes 11 DPO mi vyšel pozitivni test clearblue 1-2 týdny a na krvi hCG 23. Myslíte ze by to mohlo být v poradku? Nebo je ta hladina nízká? Čekají mě predoperacni vyšetření tak jestli to mám vše zrušit a počkat co bude 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11817
19.7.23 18:52

Počkala bych co bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
19.7.23 19:06
@Pajusa910 píše:
Ahoj holky prosím za tyden by mě měla čekat laporoskopie kvůli PCO a dnes 11 DPO mi vyšel pozitivni test clearblue 1-2 týdny a na krvi hCG 23. Myslíte ze by to mohlo být v poradku? Nebo je ta hladina nízká? Čekají mě predoperacni vyšetření tak jestli to mám vše zrušit a počkat co bude 😊

Jedna hodnota ti nic neřekne. Je potřeba jít na krev opakovaně. Nejlépe provést odběr krve znovu za 48h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.7.23 19:19
@korn123 píše:
Jedna hodnota ti nic neřekne. Je potřeba jít na krev opakovaně. Nejlépe provést odběr krve znovu za 48h.

Chystám se jít znova v pátek a to jestli dobře chápu by mělo být dvojnásobek takže kolem 50?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
19.7.23 19:25
@Pajusa910 píše:
Chystám se jít znova v pátek a to jestli dobře chápu by mělo být dvojnásobek takže kolem 50?

Ano :) držím palce :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.7.23 20:28
@korn123 píše:
Ano :) držím palce :kytka: :hug:

Moc děkuji :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.7.23 13:26

Nízké hcg

Dobrý den. Chtěla bych se vás holky zeptat zda jste to neměla některá stejně. Už měsíc se snažíme s přítelem o mimčo a zatím na testu nic není. Poslední ms byla 12-19.6. A dodnes nic. Akorát malé špinění včera na toal. hnědě a dnes už jsem zase čistá. Snažíme se od poslední ms hned co skončila. Bolesti v břiše více na pravé straně mám 14 dní, ale ms stále nikde a test negativní i po kontaktování s p. Doktorskou která říká ať ještě počkám. HA jsem brala 8 let ale rok a 3 měsíce ji neberu. Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
20.7.23 13:52
@Andy127 píše:
Dobrý den. Chtěla bych se vás holky zeptat zda jste to neměla některá stejně. Už měsíc se snažíme s přítelem o mimčo a zatím na testu nic není. Poslední ms byla 12-19.6. A dodnes nic. Akorát malé špinění včera na toal. hnědě a dnes už jsem zase čistá. Snažíme se od poslední ms hned co skončila. Bolesti v břiše více na pravé straně mám 14 dní, ale ms stále nikde a test negativní i po kontaktování s p. Doktorskou která říká ať ještě počkám. HA jsem brala 8 let ale rok a 3 měsíce ji neberu. Děkuji za odpověď

Ty jsi byla na odběrech a vyšlo ti nějaké hcg, že máš v názvu “nízké hcg”?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.7.23 14:00

@korn123 Upřímně jsem nevěděla co dát do názvu. Nebyla jsem na krvi ještě myslím to tak, že mi nevyšel test jestli nemám náhodou nízké hcg na to. ;) Nikdy jsem ještě nebyla těhu, takže beru jakoukoliv radu. Dr mě ještě na vyšetření nechce poslat. Že je prý brzo. Což se mi nezdá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
20.7.23 14:30

@Andy127 ovulaci víš kdy byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.7.23 14:35

@korn123 24-28.6. Což jsme s přítelem měli styk při ovulce. Přemýšlím jestli si nemám zajít do nemocnice na odběr krve než si mě vezme moje dr na kontrolu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
20.7.23 15:29
@Andy127 píše:
@korn123 24-28.6. Což jsme s přítelem měli styk při ovulce. Přemýšlím jestli si nemám zajít do nemocnice na odběr krve než si mě vezme moje dr na kontrolu. :think:

Tak to už by jsi měla test pozitivní.. to nemá cenu na krev, apod chodit. Těhotná nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
20.7.23 20:15

@Andy127 Pokud by byla ovulace mezi 24-28.6. tak už máš na testu dávno dálnice. Já měla ovulaci 28.6. a na těhotenském testu už mám tak týden dálnice. Ale mohla jsi mít ovulaci třeba později a ani o tom nevíš, takže pořád ještě nemusí menstruace dorazit a test bude pozitivní později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.7.23 07:15

@Lenca93 No pravě je to dlouho už. Tak děkuju snad máš pravdu a ukáže se něco :)) Ale napadlo nás to, že se to mohlo chytit i déle. Tak uvidíme 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
21.7.23 10:45

@Andy127 Tak určitě mohlo k oplodnění vajíčka dojít klidně až za 3-4 dny, ale tak jako tak to je od té doby už více než 14 dní a to už by muselo být zahnízděné a produkovat hcg. Spíše zda třeba jste neměli styk i po těchto dnech a nedošlo k oplodnění až třeba o týden později. Ale pokud tam už styk nebyl tak je dost nepravděpodobné, že by z ovulace mezi 24-28 ještě nebylo vajíčko zahnízděné a test byl negativní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí