Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zpoždění 3 dny je opravdu málo na to aby jsi přemýšlela nad těhotenstvím. Určitě to buď jen tím stresem nebo normálně opožděná menstruace. Ještě pár dní vydrž, určitě přijde ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, vim, ze podobných témat je tu dost, ale chtela bych slyset nazor na muj konkretni problem.
S pritelem jsme meli 24.6.2023 styk s kondomem, ktery ale praskl.. praskl na boku a praskl brzo. Pritel jeste ani nebyl na ceste se udelat a hned po uciteni prasknuti kondom zkontroloval. Kondom jsme spolecne jeste peclive pozorovali a opravdu v nem nebylo ani trochu spermatu.. Testovala jsem se uz nekolikrat a furt negativni. Problemem je, ze mam 3 dny zpozdenou menstruaci (parkrat me bolela hlava a chvilkama bolelo v podbrisku jako bych to mela dostat a mam citlivejsi prsa) je tedy mozne, ze bych byla tehotna? od te doby co praskl se neskutecne stresuju a bojim se.. takze se mi mohla opozdit i z tohoto duvodu
Zpoždění 3 dny se může stát úplně běžně. Nic bych za tím nehledala.
Pokud byl ten sex jen 24.6. a mělo z toho být těhotenství, tak už máš dávno pozitivní test
Přece jen se vajíčko zahnízdí nejpozději 10-11 den tudíž po dvou týdnech od zahnízdění už by museli na testu být dálnice. Tohle těhotenství nebude a bude to tím stresem z toho ![]()
Jednou jsem měla spozdeni víc jak týden, což nebývá zvykem
Pak si koupila digitální test, vyšel negativní, já se hezky uklidnila, menstruace se dostavila. Takže bylo to stresem..
Ahoj, vim, ze podobných témat je tu dost, ale chtela bych slyset nazor na muj konkretni problem.
S pritelem jsme meli 24.6.2023 styk s kondomem, ktery ale praskl.. praskl na boku a praskl brzo. Pritel jeste ani nebyl na ceste se udelat a hned po uciteni prasknuti kondom zkontroloval. Kondom jsme spolecne jeste peclive pozorovali a opravdu v nem nebylo ani trochu spermatu.. Testovala jsem se uz nekolikrat a furt negativni. Problemem je, ze mam 3 dny zpozdenou menstruaci (parkrat me bolela hlava a chvilkama bolelo v podbrisku jako bych to mela dostat a mam citlivejsi prsa) je tedy mozne, ze bych byla tehotna? od te doby co praskl se neskutecne stresuju a bojim se.. takze se mi mohla opozdit i z tohoto duvodu