Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den chci se zeptat jestli je to duch a nebo ne? Dělala jsem 4 dny před menses
Delanej mama test
Není tam nic. Podle mě je zbytečné dělat testy takhle brzy. Lepší je počkat až na zpoždění.
Dobrý den, duch a nebo ne? Mám 18 dni zpoždění. Nevím kdy ovulace proběhla. 1.foto 10 dni zpoždění a 2. Foto 18 dni. Nevím jestli to brát tak ze to sílí a nebo jsem blázen. Dekuji a hezky den
@Rosepenny zkus ještě test od dr.maxe, jsou super spolehlivé, nebo zaběhni na krev. Ducha tam ale vidím ![]()
@Rosepenny Hele, něco tam je. Zkus udělat pozítří další test (stejné značky), čírka by měla být silnější.
jinak u mamtestů a sluníčka pozor na namočení, chce to namáčet maximálně do 3/4 toho namáčecího pole. Když se namočí opravdu až po rysku, tak můžou házet falešné duchy.
@Gracetheworld moc Vám všem dekuju tak uvidím byla jsem pro testy tak ráno zkusím znova 😊
Ahoj holky,
Zítra mám dostat MS a jelikož mě není úplně dobře, zkusila sem test. Vidíte tam prosím něco nebo mám jen nějaké halucinace ![]()
@Rosepenny Teď koukám že ti ty testy dělí 8 dní
V tom případě už by na tom druhém měla být dálnice, pokud je tam těhotenství. Pokud by MS nedorazila do týdne a čárka na testu nesílila (opravdu dej pozor na to namáčení), tak bych být tebou směřovala k lékaři a nechala se prohlédnout. Můžeš mít cystu která ty duchy způsobuje.
@Petka39 Tady bohužel nic nevykoukám. Zkus testovat až po vynechání MS, to je většinou nejjisější.