Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Petka39 Taky tady nic nevidím, zkus zítra nebo za dva dny pokud ms nedorazí ![]()
@Gracetheworld ohledně té cysty… chodim pravidelně každý měsíc na gyndu. Nevím teda za jak dlouho se udělá cysta, ale myslím ze za měsíc určitě ne. Pokud se nemýlím.
Dobrý den, tak už jsem byla včera na krvi a jsou negativní. Predevcirem jsem si dělala ještě mama test. Proste tam něco vidim. Jen jsou testy z krve asi přesnější😞
@Rosepenny Tohle je fakt zvláštní. už máš tak 18-20 dní spoždění, ne? Opravdu namášíš testy jen do cca 3/4 toho namáčecího pole? Řešila jsi to již s lékařem?
@Gracetheworld ještě bude sestra volat aby mi řekla co dal. Namacim jak mám a ještě než se to poradně vybarvilo čárka šla vidět lépe. Asi nějaký špatný test nebo já nevím.
@Rosepenny A jinou značku testů jsi zkoušela? Mamatesty mají suverénně nejvíc barviva, ale co jsem slyšela tak Pepino, nebo Dr.Max prý taky nejsou špatné.
Já teda používám výhradně mamatesty, ale za celý rok a něco snažení a testování měsíc co měsíc jsem neměla ještě jediného ducha. Testuji před MS, když vidím ten bílý test tak mám pár dní na to to vstřebat a pak mě to nesemele když to dostanu. To je kdyby někdo chtěl rýpat že testuji před termínem MS…
@Gracetheworld zkoušela jsem jen clearblue ale ten vyšel negativní. Taky už se snažíme přes rok. Užívas nějaké vitaminy? Já už nevím co brát. Beru hlavně inofolic. Mám pco
@Rosepenny Jojo, PCOS mám taky. Beru Chyté miminko kvůli štěpené listovce a pak Insoitol, Omega 3, a vit. D a E., teď budu přidávat ještě pupalku.
Clearblue je nekolik musíš vybírat testy se stejnou citlivostí, třeba digitál má citlivost 25, ale papírkový mamatest jen 10, takže je mnohem citlivější.
Teď už to je asi jedno, myslím ze mi dá vyvolavacku. Už bych měla mít další ms a zase nic. Přitom rok a půl už jsem měla pravidelnou ms. Taky beru inofolic, kyselinu listovou, B, zinek, D a do toho piju čaj Ludmily Mojzisove a sem tam piju vápník a kontryhel. Koukala jsem na kapky gynex. Už mi z toho spis hrabe🙈 na pupalku kouknu to neznám. Přeji hodně sil
@Rosepenny Já tu pupalku zkouším proto, že má dobře působit na sliznici, zmírňovat PMS a křeče při MS. Inositol mi totiž hodně zhoršuje bolestivost MS ![]()
Už to taky začínám řešit s lékaři, za dva týdny začínám s cvičením podle Mojžíšové, teď jsem byla na hormonálním profilu a manžel během pár týdnů jde na spermiogram. Co vy, jse oba vyšetření?
Jako je to těžké, šlověk se snaží a nic a někdo se otře o trnky a je v tom…
@Gracetheworld jen nevím jestli už to nemám moc prekombinovane. Chtěla jsem nejdřív zkusit přírodní cestu než se rozhodneme jít do nějakého centra. Jedno dítě už mám je mu 8 bylo to neplanovane těhotenství ale za tu dobu se mi hormony nejak splasili. Teď jsem zkusila objednat ten gynex a pupalku. Chtělo by to nějakou dovcu a vypnout. Vyšel dobre hormonální profil? Ano někdo to má tak, ale věřím ze se nám to povede a miminko si vymodlime ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat..
Doktor mi predepsal Gynprodyl. Mam ho brat bez vysazeni, ze bud to dostanu i pres nej. Nebo dojdu na ultz. Beru ho at mam delai cyklus. Kdyz mam pozdeji ovu.Mela jsem ovu 17dc.
Ted jsem 13dpo. A mam uplne slaboulinkeho ducha na testu.
Tak se chci jen zeptat. Zda to neni na 13dpo dost malo?
Mam to vubec povazovat za ducha?
Cely den nad tim premyslim..
A testovala bych az po vynechani, ale to nevim kdy je ![]()
Kdyz beru ten Gynprodyl.
Fotku je potreba rozkliknout 2×
At je to v lepsi kvalite.
Je to mamatest comfort 10
@SlečnaMarie dobrý den, nezbývá nic jiného než čekat. Já teda už testy nedělám. Měla jsem x duchu a nic, ale držím palce ![]()
@Rosepenny píše:
@SlečnaMarie dobrý den, nezbývá nic jiného než čekat. Já teda už testy nedělám. Měla jsem x duchu a nic, ale držím palce
Děkuji za odpoved. Byl to plany poplach. Uz testy delat nebudu. Jsem ponaucena
![]()