Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Rosepenny píše:
@SlečnaMarie to mě mrzí. Tak držím palce pro příště 😊
Dekuji ![]()
Nakonec u me byla zjistena kratka lutealni faze 8-9dni. Takze ted se budeme snazit ji prodlouzit.
Takova banalita. Zjistit delku cyklu, kdyz mam ovu 17-18DC. A celkove 26-27dc.
Povazuji to za pricinu, ze se skoro dva roky snazime zbytecne. Pritom tolik duchu na testu. Tak uz vim proc ![]()
Pritom u nas provadeli iui 3×. Ze nebylo nikomu divne, ze mam ms tak brzo po ovu. Klinika jen vydelava.. Na lidech, co si preji rodinu.
Co myslíte?
Ten náznak tam byl hned, ani minutka to snad nebyla.
@Anonymní píše:
Co myslíte?
Čárka tam je.
@Anonymní píše:
Co myslíte?
Myslim ze jde videt hezky ![]()
Kolik dpo jsi?
Zdravím, dnes je to 16 den zpozdění s menstruací. Včera večer jsem to nevydržela a udělala GS mamatest- přijde mi že tam vidím ducha. Ráno jsem udělala zase GS mamatest-negativní a digi test od Clearblue-taky vyšel negativní ale když jsem ho rozebrala tak mi přijde že tam vidím zase ducha. Myslite že můžu být těhotná nebo můžu mít tak velké zpoždění protože jsem minulý týden 7 dní brala Furolin na zánět močáku? Děkuji za rady
@MarciPes. já měla takového ducha 3 dny před MS, 16 dní po vynechání by měly být už silné čárky, ale kdo ví, můžeš mít cyklus jinak.. co jít na krev?
@lucynka25 než jsem začala brát antikoncepci tak jsem měla 7-10 dní zpoždění normální, ale tohle mi přijde už dost. Budu dnes volat doktorce co mi řekne. Ale ducha tam taky vidíš že jo? Už mi přijde že se mi to jen zdá a přeju si aby to vyšlo
@MarciPes. Myslím, že nejlepší by bylo zajít k doktorce, ta ti řekne s jistotou, ale 16 dní zpoždění by už bylo vidět jasně, jestli jsi viděla ducha, mohl to být i vadný test. Já měla po týdenním zpoždění hotovou dálnici. A jinak rozebírat test je nesmysl.
@MarciPes.
Jsem se jen chtela zeptat..
Jak jsi nakonec dopadla u doktorky? S takovym velkym zpozdenim. ![]()
@SlečnaMarie Objednali mě na 17tého, protože měli plno a prý by stejně dřív doktorka nic neviděla či co… Mám si do té doby dělat test každé 2-3 dny zda „duch“ zesílí nebo ne. Tak mám pořád nervy a do toho mě bolí břicho, že každý den nahřívám termoforem :/
Dobrý den,
chci se zeptat, zda je to duch nebo ne? 🙈 Vyndala jsem test a byl jaksi nějaký s bublinkami, tak si říkám, zda není už takhle na pohled vadný 😀
Jinak měla jsem normálně menstruaci, jenže trochu jinou než obvykle. 2 dny normálně a potom 3-4 dny špinění… I po pár dnech po menstruaci mám bolesti v podbřišku, bolí mě hlava, prostě se cítím jinak… Tak jsem si ze zvědavosti udělala test. Přijde mi, že je tam lehce zbarvená druhá čárka. Ale říkám si, že je blbost. Nemůže to být třeba i cysta?
Každopádně moc děkuji za jakoukoliv odpověď ❤️
Vidíte něco nebo jsem už blázen. 😂 Mám 4. den zpoždění MS. Cyklus obvykle pravidelný jak hodinky 28 dni 😬 test dělaný ráno
@Michaela581 píše: Více
Tohle bych považovala spíš za neplatný test. I ta kontrolní čárka je taková divná a ne všude stejně silná.
Zkus kdyžtak jiný test, tenhle vypadá že je vadný.