Digitální test stále ukazuje 2-3

Anonymní
14.7.23 07:55

Digitální test stále ukazuje 2-3

Čau holky, jsem dnes 5+3 a 8 dní od vynechání. Zkoušela jsem digitální test v den ms a ukázal 2-3 a dnes také. Za jak dlouho by měl ukázat 3+?
Díky 😊

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
14.7.23 08:10
@Anonymní píše: Čau holky, jsem dnes 5+3 a 8 dní od vynechání. Zkoušela jsem digitální test v den ms a ukázal 2-3 a dnes také. Za jak dlouho by měl ukázat 3+?
Díky 😊

Po více jak 3 týdnech od početí. Takže jakmile ke těhotenství 5 a více týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
14.7.23 09:47
@Anonymní píše: Čau holky, jsem dnes 5+3 a 8 dní od vynechání. Zkoušela jsem digitální test v den ms a ukázal 2-3 a dnes také. Za jak dlouho by měl ukázat 3+?
Díky 😊

Digi test ukazuje 3+, když hladina hcg stoupne nad 2 753, zkus si zajít na dva odběry v rozmezí 48 hod. a budeš vidět zda se hodnota zvyšuje a jakým tempem. Držím palce, ať je vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.23 14:46

@laiila510 Oni to sice píšou v návodu, že ukazuje 3+ od hodnoty 2753, ale z vlastní zkušenosti je to nesmysl :D Mě digital ukázal v 5+4tt 3+ o dva dny později jsem šla na ultrazvuk a na utz nebylo absolutně nic vidět. V ten den mi brali i HCG a to bylo něco málo pod 900 :D Ale přitom digital už dva dny Předtím ukazoval 3+ a to byla hodnota tak poloviční. Takže za mě to sice mají v návodu, ale je to nesmysl a záleží hlavně na tom, jak moc je moc koncentrovaná a ne na aktuální hodnotě hcg v krvi. Těhotenství bylo naprosto v pořádku :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex