Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den…naposledy jsem tu psala 11 dpo o pozitivním testu…zkoušela jsem ten s menší detekcí (25 jednotek)…a myslím že je ten poslední slabší…testuji teda odpoledne protože po ránu mám ty testy slabší vždy a včera jsem testovala někdy v půl sedmé večer a dnes kolem třetí. Dnes jsem 16 dpo…zda se vám, že by slábnul? Nebo je to tím několika hodinovým rozdílem?
Na kontrolu k Dr bych měla jít 17.7…
Díky
Nevšímej si čárek, pozitivní je, že jsou dvě
Intenzita čárky může klesat podle hladiny hormonů v moči, proto se test dělá především ráno ![]()
@Black Flower já se snažím ale mám za sebou biochemko a rok se snažíme…tak jsem z toho už malinko psycho 😂 právěže při hiochemku mi slábli…ale je fakt, že jsem měla jen dusiky…a ráno testovat nemůžu protože je slabší ráno a o dost ![]()
@Bloodmoon Tak se na to vyprdni a vůbec nad tím nepřemýšlej
Maximálně si to akorát vsugeruješ, budeš nad tím furt přemýšlet, stresovat se a to pak bude ještě horší. Mysli na to, že je vše ok, na testy se už vyprdni a těš se na kontrolu ![]()
@Black Flower já se snažím 😂 😂 to mi říká každej ať se na to už vyprdnu, ale mě to nedá 😂 😂 ale děkuji za podporu ![]()
@Bloodmoon píše:
Dobrý den…naposledy jsem tu psala 11 dpo o pozitivním testu…zkoušela jsem ten s menší detekcí (25 jednotek)…a myslím že je ten poslední slabší…testuji teda odpoledne protože po ránu mám ty testy slabší vždy a včera jsem testovala někdy v půl sedmé večer a dnes kolem třetí. Dnes jsem 16 dpo…zda se vám, že by slábnul? Nebo je to tím několika hodinovým rozdílem?Na kontrolu k Dr bych měla jít 17.7…
Díky
Proč děláš 11-16dpo testy s citlivostí 25? ![]()
@Bloodmoon píše:
@Black Flower já se snažím ale mám za sebou biochemko a rok se snažíme…tak jsem z toho už malinko psycho 😂 právěže při hiochemku mi slábli…ale je fakt, že jsem měla jen dusiky…a ráno testovat nemůžu protože je slabší ráno a o dost
Biochemické je běžná věc, až tak běžná, že dost žen ani neví, že to prodělaly
To budeš mít v těhotenství těžký, a okolí i miminko s tebou, jestli si v této situaci psycho… Máš normálně pozitivní testy, i kdybys jich načůrala 20 ukázkových, nezaručí ti to prosperující těhotenství. Hoď se trochu do klidu, myslím, že hromada uživatelek (včetně mě) tady zažilo biochemko a k tomu ovšem navíc mnohem horší věci. Trošku se snaž hodit do klidu, nebo se zblázníš z každého ultrazvuku a po porodu už tuplem… ![]()
Proc kontrola tak brzo? Budes merit hcg, chodit na premerovani, panikarit zda je hodnota ok, pak na jeden utz za druhym, jestli uz bude srdce…
No stoji ti tohle za to…?
Zahod testy, pekne kontrola v 9tt a vyreseno.
@korn123 protože mi vychází? To je fakt otázka 😀 🙏 začala jsem 14 dpo s 25…předtím jsem dělala desítkový a 25 jsem koupila omylem 😀
@Mutlice jo to je fakt…já se snažím. Jen mi trvalo otěhotnět přes rok ze zdravotních důvodu 😀 proto tohle no. Prostě stresař ![]()
@Lucie_Sx nevím, tak mě objednala doktorka a já ji plně důvěřuji. Taky jsem čekala, že. me objedná déle
@Bloodmoon píše:
@korn123 protože mi vychází? To je fakt otázka 😀 🙏 začala jsem 14 dpo s 25…předtím jsem dělala desítkový a 25 jsem koupila omylem 😀
Ptám se, protože v takových dnech se spíše dělají desítkové.. Vyprdni se na testování, těhotná jsi, tak nač dělat další a další.
@Bloodmoon píše:
@Mutlice jo to je fakt…já se snažím. Jen mi trvalo otěhotnět přes rok ze zdravotních důvodu 😀 proto tohle no. Prostě stresař
Hele ver mi, neni duvod. Kdyz se pak opravdu delo neco vazneho, vubec bys to neustala. Setri si nervy. Nic se nedeje ![]()