Duch s 2 denním zpožděním MS

Anonymní
10.7.23 18:31

Duch s 2 dennim zpožděním MS

Ahojte, dnes jsem si dělala těhotenský test okolo 18:00 na kterým je duch. Mám 2 dny zpoždění, před par dny jsem měla hnědý a narůžovělý výtok, podbřišek mě dost bolí hlavně prsa ty jsou dost citlivá jinak žádné jiné příznaky nemám.. co myslíte mám se radovat? :think:

Příspěvek upraven 10.07.23 v 18:36

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
10.7.23 18:33
@Anonymní píše:
Ahojte, dnes jsem si dělala těhotenský test okolo 18:00 na kterým je duch. Mám 2 dny zpoždění, před par dny jsem měla hnědý a narůžovělý výtok, podbřišek mě dost bolí hlavně prsa ty jsou dost citlivá jinak žádné jiné příznaky nemám.. co myslíte mám se radovat? :think:

To ti nikdo neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
10.7.23 18:42

Myslím, že 2 dny zpoždění je ještě stále dost krátká doba. Podbříško i prsa tě mohou bolet i z menstruace, která může ještě přijít. Zkus ještě vydržet a když třeba do víkendu nic nepřijde, udělej si test hned ráno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
10.7.23 18:53

@Black Flower dobře děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
10.7.23 20:35

Za dva dny test udělej ráno a uvidíš. :nevim: co pořád čekáte za zázračný odpovědi to nechápu. Milion diskusí a fotek na netu, ke každému testu příbalový leták. A doktor stejně nikdo nejsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
10.7.23 20:46
@Anonymní píše:
Ahojte, dnes jsem si dělala těhotenský test okolo 18:00 na kterým je duch. Mám 2 dny zpoždění, před par dny jsem měla hnědý a narůžovělý výtok, podbřišek mě dost bolí hlavně prsa ty jsou dost citlivá jinak žádné jiné příznaky nemám.. co myslíte mám se radovat? :think:Příspěvek upraven 10.07.23 v 18:36

Duch je to krásnej. Udělej klidně zítra další test. Zkus papírkovej nebo digi clearblue. Držím palce.🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí