Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahojte, dnes jsem si dělala těhotenský test okolo 18:00 na kterým je duch. Mám 2 dny zpoždění, před par dny jsem měla hnědý a narůžovělý výtok, podbřišek mě dost bolí hlavně prsa ty jsou dost citlivá jinak žádné jiné příznaky nemám.. co myslíte mám se radovat?
To ti nikdo neřekne.
Myslím, že 2 dny zpoždění je ještě stále dost krátká doba. Podbříško i prsa tě mohou bolet i z menstruace, která může ještě přijít. Zkus ještě vydržet a když třeba do víkendu nic nepřijde, udělej si test hned ráno ![]()
Za dva dny test udělej ráno a uvidíš.
co pořád čekáte za zázračný odpovědi to nechápu. Milion diskusí a fotek na netu, ke každému testu příbalový leták. A doktor stejně nikdo nejsme.
@Anonymní píše:
Ahojte, dnes jsem si dělala těhotenský test okolo 18:00 na kterým je duch. Mám 2 dny zpoždění, před par dny jsem měla hnědý a narůžovělý výtok, podbřišek mě dost bolí hlavně prsa ty jsou dost citlivá jinak žádné jiné příznaky nemám.. co myslíte mám se radovat?Příspěvek upraven 10.07.23 v 18:36
Duch je to krásnej. Udělej klidně zítra další test. Zkus papírkovej nebo digi clearblue. Držím palce.🍀
Ahojte, dnes jsem si dělala těhotenský test okolo 18:00 na kterým je duch. Mám 2 dny zpoždění, před par dny jsem měla hnědý a narůžovělý výtok, podbřišek mě dost bolí hlavně prsa ty jsou dost citlivá jinak žádné jiné příznaky nemám.. co myslíte mám se radovat?
Příspěvek upraven 10.07.23 v 18:36