Možnost těhotenství či něčeho jiného

2
10.7.23 23:45

Možnost těhotenství..či něčeho jiného

Takže chtěla bych se tu zeptat na věc co mě poslední dva dny trápí. Poslední 4 dny mám silné křeče v břiše a častou nevolnost ještě do toho mám menstruaci opožděnou o 7 dní. Dnes jsem si udělala těhotensky test jelikož jsem poslední dny trávila s přítelem a ani jeden z nás nepoužil žádnou ochranu ale test vyšel negativní. Neví někdo čím by to mohlo byt nebo myslíte že jsem pouze udělala test moc brzo. Předem moc děkuju za odpověď. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
813
11.7.23 00:49

@KatieCZ Pokud je menstruace opožděná o 7 dní a test je negativní, tak je to dost nepravděpodobné aby to bylo těhotenství. Leda že by si ovulaci měla až někdy těsně před menstruací, cca těch 7 dní zpět, to by test ještě neukázal. Ale pokud byl sex jen poslední dny, třeba teď během toho týdne, tak to žádný test neukáže. To ještě není vajíčko ani zahnízděné. Nezbývá nic než počkat a udělat další test na konci týdne. Pokud bude negativní tak zajít na gynekologii, problém bude někde jinde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
11.7.23 09:21
@KatieCZ píše:
Takže chtěla bych se tu zeptat na věc co mě poslední dva dny trápí. Poslední 4 dny mám silné křeče v břiše a častou nevolnost ještě do toho mám menstruaci opožděnou o 7 dní. Dnes jsem si udělala těhotensky test jelikož jsem poslední dny trávila s přítelem a ani jeden z nás nepoužil žádnou ochranu ale test vyšel negativní. Neví někdo čím by to mohlo byt nebo myslíte že jsem pouze udělala test moc brzo. Předem moc děkuju za odpověď. :srdce:

Pokud je TT negativní, tak to těhotenství nebude. Víš kdy byla ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
11.7.23 11:19

@KatieCZ zasla bych k lekari. Silna bolest bricha muze byt cysta- nekdy zpozdi ms. Taky vylouci mimodelozni tehotenstvi. Aspon budes vedet jak jsi na tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.7.23 13:11

Děkuji za rady ve čtvrtek jsem objednána k lékaři tak pak povím jak to dopadlo 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
11.7.23 17:38

@KatieCZ 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.23 10:08

Prosím o radu

Krásný den děvčata…Jdu si pro radu…
Dne 5.7.23 jsem měla pohlavní styk s přítelem, dne 10.7.23 měla dorazit MS, ale někde se nejspíše zdržela. :think: prsa jsou citlivé, žaludek na vodě, testy ze zvědavosti negativní…Měla to nějaká maminka taky tak? Nevolnost přikládám nervozita.. Ale v noci nemohu spát, pálí mě žáha.. :think:Nemám ani žádné bolesti podbřišku ani bolest prsou jako mám vždy před ms, ani žádné špinění :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5661
14.7.23 10:32

@MaminkaAjinka Nezáleží úplně na tom kdy jsi měla styk, ale kdy byla ovulace v závislosti na pohlavním styku. I kdyby ta ovulace byla nakrásně toho 5.7., tak 10.7. jsi byla pouze 5 DPO a to ti ještě test neukáže. Kdy sis dělala test? Pokud dnes a i tak byl negativní, tak těhotná spíš nebudeš, jen se ti posunul cyklus, to se občas stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.23 10:43

@Gracetheworld já od posledního těhotenství (malý má 5 už),mám ms pravidelnou jako hodinky, ale cca 3 dny před ní mě bolí prsa a podbrisek, teď ale nic a ona se flaka už pět dní kdo ví kde :D Ovulaci jsem podle kalendáře měla 25.6.
Test dneska ráno jsem dělala…O ostatních dětí jsem měla ms cca do třetího měsíce…No, třeba se fakt jen cyklus opozdil…Ale děkuji za názor :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5661
14.7.23 11:28

Podle kalendáře den ovulace cca sedí jen holám který mají standardní cyklus 28 dní, jamile je cyklus jiný, tak už to ty aplikace nezohledňují.
My se teď o mimi snažíme, tak tohle bedlivě sleduju. Každpoádně i kdyby ovulace byla až toho 5.7., tak už by stejně na testu bylo něco vidět, tedy na desítkovém určitě ano, na 25 by asi nemuselo.
Každopádně pokud bych byla na tvém místě, tak počkám ještě týden a pokud by testy byly i nadále negativní, zašla bych k lékaři. Čas od času se to může stát, že je anovulační cyklus a pak se může hodně natáhnout, protože není žádné žluté tělísko které by produkovalo progesteron a jehož zánik by pak spustil MS:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí