Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: . Lékárnu mám asi 100 m od bytu. Koupila jsem si těhotenský test, ale vybrala jsem ho z krabičky, tu jsem vyhodila a zabalený test jsem dala do igelitové tašky. Tašku jsem nesla po slunci asi 2-3 minuty. Doma jsem ho už dala klasický do krabičky, kde mám i ovulační testy. Myslíte, že se za ty 2 minuty mohl ten zabalený test poškodit? Jde mi jen o to že venku je horko a nechci aby se ten test kvůli tomu nějak poškodil. a byl by neplatný. Mohu jej normálně použít?
To je myšleno vážně? ![]()
@Suelinda Četla jsem ho. Nemám jej použít jen v případě, že je poškozený sáček kde je úložný test. A tedy mám jej skladovat do 30 stupňů. Co vlastní dodržuji. Ale jestli vadí, že byl chvíli v tašce v takovém horku tam opravdu nepíši.
@martina.se Jo, nechci aby mi test ukazoval špatný výsledek. Jsem začátečník v testování.
@Anonymní píše: . Lékárnu mám asi 100 m od bytu. Koupila jsem si těhotenský test, ale vybrala jsem ho z krabičky, tu jsem vyhodila a zabalený test jsem dala do igelitové tašky. Tašku jsem nesla po slunci asi 2-3 minuty. Doma jsem ho už dala klasický do krabičky, kde mám i ovulační testy. Myslíte, že se za ty 2 minuty mohl ten zabalený test poškodit? Jde mi jen o to že venku je horko a nechci aby se ten test kvůli tomu nějak poškodil. a byl by neplatný. Mohu jej normálně použít?
když pominu, že naprosto nechápu proč někdo vyndá test z krabičky, aby ho pak dal doma do jiné krabičky…měla jsi ho pořád v té folii a ještě v tašce ne? tak co by s ním asi tak mohlo být?
@welovefashion Protože nechci mít doma spoustu krabiček od testů. Ano byl zahalen a v tašce. Tak nic se s ním nestalo jen jsem na to pomyslela a zeptala se
@Anonymní píše:
@welovefashion Protože nechci mít doma spoustu krabiček od testů. Ano byl zahalen a v tašce. Tak nic se s ním nestalo jen jsem na to pomyslela a zeptala se
No a co by se stalo, kdyby jsi krabičku vyhodila až doma.Je to otázka vteřiny, a nemusíš takovou blbost řešit na netu.
@Anonymní píše:
@martina.se Jo, nechci aby mi test ukazoval špatný výsledek. Jsem začátečník v testování.
Zkus použít hlavu, fakt jo
kdybys ho nechala na přímém sluníčku třeba v autě, celý den, tak jasný.. ale toto?
@mamule42 Také nic. Byl na blízkou koš tak jsem krabičku vyhodila. Test si udělám, snad se nezkazil.
@Kelsey píše:
Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě. Nechápu.
Mozna doma to testovani taji ![]()
@Tarena Tajím. Vztah s manželem nám skřípe poslední dny a nepotřebuji aby věděl, že si kupuji těhotenské testy.
@Anonymní píše:
@Tarena Tajím. Vztah s manželem nám skřípe poslední dny a nepotřebuji aby věděl, že si kupuji těhotenské testy.
To je vtip?
Nastrčeným těhotenstvím se snažíš zalepit vztah, který skřípe?
. Lékárnu mám asi 100 m od bytu. Koupila jsem si těhotenský test, ale vybrala jsem ho z krabičky, tu jsem vyhodila a zabalený test jsem dala do igelitové tašky. Tašku jsem nesla po slunci asi 2-3 minuty. Doma jsem ho už dala klasický do krabičky, kde mám i ovulační testy. Myslíte, že se za ty 2 minuty mohl ten zabalený test poškodit? Jde mi jen o to že venku je horko a nechci aby se ten test kvůli tomu nějak poškodil. a byl by neplatný. Mohu jej normálně použít?