Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Ivan PPZ Jenže přesně tak to nebylo. Test nebyl přímo na slunci ani dlouho na slunci. Já jsem zeptala, co jsem se zeptala. Nechápu proč vytváříte ještě více zbytečných otázek
A jak si myslis, ze ty testu do lekarny vozi? Tohle zrovna asi v chladicim voze nepojede.
@Kelsey píše:
Nechceš být těhotná a kupuješ si ovulační testy a těhotenské. Ty tady nepěkně trollíš.
Presne to same me napadlo.. a nevim, jak u ostatnich, ale ve skripajicim vztahu neprobihal sex a tedy nevidim duvod, abych si delala ovulacni testy ![]()
A kdyz se ptas na naprosto stupidni otazku, tak to z Tebe hloupeho cloveka dela..
Příspěvek upraven 17.07.23 v 16:42
@Tarena Vysvětlila jsem to už dříve. Hej ale oni je mají v krabičce, ale tu jsem vyhodila a chvilku jsem ty testy měla bez krabičky jen v ochranném obalu. O nic jiného mi nejde.
@Anonymní píše:
@Tarena Vysvětlila jsem to už dříve. Hej ale oni je mají v krabičce, ale tu jsem vyhodila a chvilku jsem ty testy měla bez krabičky jen v ochranném obalu. O nic jiného mi nejde.
A to myslíš, že ta krabička má nějakou lepší chladící funkci než igelitka? ![]()
@Vesnickaholka píše:
Presne to same me napadlo.. a nevim, jak u ostatnich, ale ve skripajicim vztahu neprobihal sex a tedy nevidim duvod, abych si delala ovulacni testy
A kdyz se ptas na naprosto stupidni otazku, tak to z Tebe hloupeho cloveka dela..Příspěvek upraven 17.07.23 v 16:42
Možná měla sex jinde. Třeba u souseda. A teď se třepe, aby nebylo zaseto.
@Anonymní píše: . Lékárnu mám asi 100 m od bytu. Koupila jsem si těhotenský test, ale vybrala jsem ho z krabičky, tu jsem vyhodila a zabalený test jsem dala do igelitové tašky. Tašku jsem nesla po slunci asi 2-3 minuty. Doma jsem ho už dala klasický do krabičky, kde mám i ovulační testy. Myslíte, že se za ty 2 minuty mohl ten zabalený test poškodit? Jde mi jen o to že venku je horko a nechci aby se ten test kvůli tomu nějak poškodil. a byl by neplatný. Mohu jej normálně použít?
To nevíš, že test můžeš kupovat jen pokud je venku zataženo?
Prosím tě, proč si tak vymýšlíš zase? Bojíš se, že budeš vypadat jako (ještě větší) blázen? Jdi k lékaři, úzkostmi trpí dnes spoustu lidí, není to žádná ostuda.
@Michelle_M píše:
Prosím tě, proč si tak vymýšlíš zase? Bojíš se, že budeš vypadat jako (ještě větší) blázen? Jdi k lékaři, úzkostmi trpí dnes spoustu lidí, není to žádná ostuda.
Neco mi uniklo - to je nekdo znamy?? ![]()
@Vesnickaholka píše:
Neco mi uniklo - to je nekdo znamy??
není to ta, co tu neustále řeší, jestli není těhotná?
@vokishka píše:
Myslíš sklon testu při čůrání? Že by si k tomu teď domyslela i manžela? ![]()
@vokishka píše:
Ano, je. Takže opravdu není žádná začátečnice v testování, tolik testů, kolik ona udělá za měsíc, jsem neudělala za celý život.
@Michelle_M Proč si při každém tématu myslíš, že je to stále tatáž osoba? A proboha proč bych si něco měla vymýšlet? Nenechám se urážet, a že mám jít léčit? Kvůli čemu, že mi nedorazila menstruace a chci si udělat test?
@Anonymní píše:
@Michelle_M Proč si při každém tématu myslíš, že je to stále tatáž osoba? A proboha proč bych si něco měla vymýšlet? Nenechám se urážet, a že mám jít léčit? Kvůli čemu, že mi nedorazila menstruace a chci si udělat test?
Ty to furt nechápeš. Já vím, že to jsi ty, Julie.
Odpovím ti normálně, ikdyž z tvých odpovědí je patrné, že lžeš. Ovulační testy si snad nikdo nekupuje, aby věděl, kdy se chránit. Trochu vzdělaná žena ví, že otěhotnět lze i ze sexu před ovulací, což je možná častější, než v den ovulace.
Jsi tu jako anonym, tak proč neříkat sakra pravdu??
Nicméně, test bude Ok.
Ať to dopadne, jak si přeješ ![]()