Test byl chvíli na slunci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10915
17.7.23 16:38
@Anonymní píše:
@Ivan PPZ Jenže přesně tak to nebylo. Test nebyl přímo na slunci ani dlouho na slunci. Já jsem zeptala, co jsem se zeptala. Nechápu proč vytváříte ještě více zbytečných otázek

A jak si myslis, ze ty testu do lekarny vozi? Tohle zrovna asi v chladicim voze nepojede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
17.7.23 16:41
@Kelsey píše:
Nechceš být těhotná a kupuješ si ovulační testy a těhotenské. Ty tady nepěkně trollíš.

Presne to same me napadlo.. a nevim, jak u ostatnich, ale ve skripajicim vztahu neprobihal sex a tedy nevidim duvod, abych si delala ovulacni testy :nevim:
A kdyz se ptas na naprosto stupidni otazku, tak to z Tebe hloupeho cloveka dela..

Příspěvek upraven 17.07.23 v 16:42

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.23 16:42

@Tarena Vysvětlila jsem to už dříve. Hej ale oni je mají v krabičce, ale tu jsem vyhodila a chvilku jsem ty testy měla bez krabičky jen v ochranném obalu. O nic jiného mi nejde.

• Citovat
  • Upravit
35956
17.7.23 16:48
@Anonymní píše:
@Tarena Vysvětlila jsem to už dříve. Hej ale oni je mají v krabičce, ale tu jsem vyhodila a chvilku jsem ty testy měla bez krabičky jen v ochranném obalu. O nic jiného mi nejde.

A to myslíš, že ta krabička má nějakou lepší chladící funkci než igelitka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.7.23 16:56
@Vesnickaholka píše:
Presne to same me napadlo.. a nevim, jak u ostatnich, ale ve skripajicim vztahu neprobihal sex a tedy nevidim duvod, abych si delala ovulacni testy :nevim:
A kdyz se ptas na naprosto stupidni otazku, tak to z Tebe hloupeho cloveka dela..Příspěvek upraven 17.07.23 v 16:42

Možná měla sex jinde. Třeba u souseda. A teď se třepe, aby nebylo zaseto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
17.7.23 17:06

edit admin: příspěvek smazán pro urážky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
17.7.23 17:07
@Anonymní píše: . Lékárnu mám asi 100 m od bytu. Koupila jsem si těhotenský test, ale vybrala jsem ho z krabičky, tu jsem vyhodila a zabalený test jsem dala do igelitové tašky. Tašku jsem nesla po slunci asi 2-3 minuty. Doma jsem ho už dala klasický do krabičky, kde mám i ovulační testy. Myslíte, že se za ty 2 minuty mohl ten zabalený test poškodit? Jde mi jen o to že venku je horko a nechci aby se ten test kvůli tomu nějak poškodil. a byl by neplatný. Mohu jej normálně použít?

To nevíš, že test můžeš kupovat jen pokud je venku zataženo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14665
17.7.23 17:13

Prosím tě, proč si tak vymýšlíš zase? Bojíš se, že budeš vypadat jako (ještě větší) blázen? Jdi k lékaři, úzkostmi trpí dnes spoustu lidí, není to žádná ostuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
17.7.23 17:50
@Michelle_M píše:
Prosím tě, proč si tak vymýšlíš zase? Bojíš se, že budeš vypadat jako (ještě větší) blázen? Jdi k lékaři, úzkostmi trpí dnes spoustu lidí, není to žádná ostuda.

Neco mi uniklo - to je nekdo znamy?? 8)

• Citovat
  • Upravit
65428
17.7.23 17:52
@Vesnickaholka píše:
Neco mi uniklo - to je nekdo znamy?? 8)

není to ta, co tu neustále řeší, jestli není těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35956
17.7.23 18:55
@vokishka píše:

Myslíš sklon testu při čůrání? Že by si k tomu teď domyslela i manžela? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14665
17.7.23 19:06
@vokishka píše:

Ano, je. Takže opravdu není žádná začátečnice v testování, tolik testů, kolik ona udělá za měsíc, jsem neudělala za celý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.23 19:13

@Michelle_M Proč si při každém tématu myslíš, že je to stále tatáž osoba? A proboha proč bych si něco měla vymýšlet? Nenechám se urážet, a že mám jít léčit? Kvůli čemu, že mi nedorazila menstruace a chci si udělat test?

• Citovat
  • Upravit
14665
17.7.23 19:25
@Anonymní píše:
@Michelle_M Proč si při každém tématu myslíš, že je to stále tatáž osoba? A proboha proč bych si něco měla vymýšlet? Nenechám se urážet, a že mám jít léčit? Kvůli čemu, že mi nedorazila menstruace a chci si udělat test?

Ty to furt nechápeš. Já vím, že to jsi ty, Julie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6112
17.7.23 19:39

Odpovím ti normálně, ikdyž z tvých odpovědí je patrné, že lžeš. Ovulační testy si snad nikdo nekupuje, aby věděl, kdy se chránit. Trochu vzdělaná žena ví, že otěhotnět lze i ze sexu před ovulací, což je možná častější, než v den ovulace.
Jsi tu jako anonym, tak proč neříkat sakra pravdu??

Nicméně, test bude Ok.
Ať to dopadne, jak si přeješ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí