HCG a ranné těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
21.7.23 15:03

@Lenca93 Pravě,že po MS už jsme se každý den snažili 😅 🤭 Takže styk byl minimálně obden :) No uvidíme snažíme se dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
21.7.23 15:10

@Andy127 To sice ano, ale záleží zda byl styk i po tom 28.6. protože pokud tam už nebyl, tak je nepravděpodobné že by z ovulace kolem 28.6. +- 4 dny ještě nebyl pozitivní test :) To je už více než 14 dní a vajíčko už by muselo být zahnízděné :) Ale pokud byl další styk třeba ještě týden pom 28.6. tak to samozřejmě je možné, že test ještě nic neukáže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.7.23 15:21

@Lenca93 tak ten tam byl ještě 3× po tom dni obden. A jinak vesměs furt. Nebo si řeklo tělo, že si ze mě udělá srandu a ms proste nedostanu a chytne se to třeba za měsíc 😅 Ale klepne mě z toho. Už bych rada kdyby přišla MS nebo nějaké výsledky 🤦🏽‍♀️ Přítel na mě zda to nedělám blbě ten test 😅 Ten už má syna 7 letého a prý byl hned po pár dnech pozitivní test 🤔 Uvidíme co bude dál no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
21.7.23 15:31

@Andy127 Tak pořád je naděje, že prostě ta ovulace byla fakt třeba o týden později než si myslíš a to je možnost, že to test ještě neukáže :D Takže jedině zkusit další zítra nebo pozítří a tam už asi bude jasno :) Ono lékař by teď stejně nic na utz neviděl pokud je test negativní. Takže jedině počkat nebo si zajít na krev na odběr hcg :) Držím palce ať to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.7.23 17:01

@Lenca93 Ahoj,tak včera mi přišla slabší MS dnes bolesti břicha ráno fakt nepříjemný. Ale někdo tu psal na této stránce, že dostali i poslední ms i když byla jedna z nich těhotná 3 měsíce. Takže si myslím, že to ještě není úplně nepravděpodobné, že bych nebyla. Zkusím test po MS nebo mám zkusit teď? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
24.7.23 17:38

@Andy127 Ahoj, já se teda obavám, že to těhotenství prostě jen nebylo a přišla normálně menstruace :) Já vím, že sice někdo psal, že měl normálně menstruaci ikdyž těhotenství to bylo, ale to je opravdu dost nepravděpodobné a hodně málo časté. Navíc ty jsi měla testy negativní pokud se nepletu. Jako klidně zkusit můžeš teď, ale spíše si myslím, že to tento měsíc prostě jen nevyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.7.23 18:06

@Lenca93 Já si to myslím taky, ale poslední test jsem si dělala před týdnem možná déle a měla jsem je negativní no. Jen jsem tady koukala co kdo psal, ale každá to má jinak :) Tak nějak jsem se s tim smířila teď s přítelem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
24.7.23 18:12

@Andy127 Tak ho udělej teď a budeš mít jasno :) Nač se udržovat zbytečně týden ještě třeba v nějaké naději :) Teď už by si musela mít normálně pozitivní test. Pokud tam nic nebude tak si měla proste jen trochu rozházený cyklus :) Asi můžeš zkusit příště ovulační testy ať máš aspoň představu kdy ta ovulace opravdu byla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.23 22:56

@Pajusa910 počkala bych jak se to vyklube no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.10.23 14:47

@Stelinkanovotna0 Dobrý den, tak nesu dobrou zprávu. V pátek jsem si dělala klasicky test (proužek) a byly tam dvě čárky hned. Po 3h jsem si delala další a to clearblue a ukázalo mi to + 2-3 :)
Dneska jsem šla na kontrolu, gestacni Vacek tam byl vidět, ale prý je to asi brzo na kontrolu, tak mi vzala krev a mám počkat do zítra na výsledky hodnot HCG :) Jsem nervózní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí