Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lenca93 Pravě,že po MS už jsme se každý den snažili 😅 🤭 Takže styk byl minimálně obden
No uvidíme snažíme se dál
@Andy127 To sice ano, ale záleží zda byl styk i po tom 28.6. protože pokud tam už nebyl, tak je nepravděpodobné že by z ovulace kolem 28.6. +- 4 dny ještě nebyl pozitivní test
To je už více než 14 dní a vajíčko už by muselo být zahnízděné
Ale pokud byl další styk třeba ještě týden pom 28.6. tak to samozřejmě je možné, že test ještě nic neukáže ![]()
@Lenca93 tak ten tam byl ještě 3× po tom dni obden. A jinak vesměs furt. Nebo si řeklo tělo, že si ze mě udělá srandu a ms proste nedostanu a chytne se to třeba za měsíc 😅 Ale klepne mě z toho. Už bych rada kdyby přišla MS nebo nějaké výsledky 🤦🏽♀️ Přítel na mě zda to nedělám blbě ten test 😅 Ten už má syna 7 letého a prý byl hned po pár dnech pozitivní test 🤔 Uvidíme co bude dál no..
@Andy127 Tak pořád je naděje, že prostě ta ovulace byla fakt třeba o týden později než si myslíš a to je možnost, že to test ještě neukáže
Takže jedině zkusit další zítra nebo pozítří a tam už asi bude jasno
Ono lékař by teď stejně nic na utz neviděl pokud je test negativní. Takže jedině počkat nebo si zajít na krev na odběr hcg
Držím palce ať to vyjde ![]()
@Lenca93 Ahoj,tak včera mi přišla slabší MS dnes bolesti břicha ráno fakt nepříjemný. Ale někdo tu psal na této stránce, že dostali i poslední ms i když byla jedna z nich těhotná 3 měsíce. Takže si myslím, že to ještě není úplně nepravděpodobné, že bych nebyla. Zkusím test po MS nebo mám zkusit teď? ![]()
@Andy127 Ahoj, já se teda obavám, že to těhotenství prostě jen nebylo a přišla normálně menstruace
Já vím, že sice někdo psal, že měl normálně menstruaci ikdyž těhotenství to bylo, ale to je opravdu dost nepravděpodobné a hodně málo časté. Navíc ty jsi měla testy negativní pokud se nepletu. Jako klidně zkusit můžeš teď, ale spíše si myslím, že to tento měsíc prostě jen nevyšlo ![]()
@Lenca93 Já si to myslím taky, ale poslední test jsem si dělala před týdnem možná déle a měla jsem je negativní no. Jen jsem tady koukala co kdo psal, ale každá to má jinak
Tak nějak jsem se s tim smířila teď s přítelem ![]()
@Andy127 Tak ho udělej teď a budeš mít jasno
Nač se udržovat zbytečně týden ještě třeba v nějaké naději
Teď už by si musela mít normálně pozitivní test. Pokud tam nic nebude tak si měla proste jen trochu rozházený cyklus
Asi můžeš zkusit příště ovulační testy ať máš aspoň představu kdy ta ovulace opravdu byla ![]()
@Stelinkanovotna0 Dobrý den, tak nesu dobrou zprávu. V pátek jsem si dělala klasicky test (proužek) a byly tam dvě čárky hned. Po 3h jsem si delala další a to clearblue a ukázalo mi to + 2-3 ![]()
Dneska jsem šla na kontrolu, gestacni Vacek tam byl vidět, ale prý je to asi brzo na kontrolu, tak mi vzala krev a mám počkat do zítra na výsledky hodnot HCG
Jsem nervózní