Těhotenský pás pro větší holky

675
6.2.26 10:55

Těhotenský pás pro větší holky

Ahoj vespolek, ráda bych se optala zdejších žen, které nejsou zrovna štíhlé laňky - stejně jako já - máte tip na nějaký těhotenský pás na bříško, který vyrábějí opravdu ve velkých velikostech, prosím? Jsem zatím v začátku těhotenství, ale vzhledem k tomu, že mám bohužel opravdu výraznou nadváhu a už před těhotenstvím jsem měla na spodním břiše převis plus břišní svalstvo samotné opravdu nic moc, předpokládám, že pás budu rozhodně potřebovat. Ráda bych teda rovnou koukala po něčem „ověřeném“. :mavam:

Jen teda prosím, nehodnoťte situaci, zkusme být v diskuzi věcní a opravdu se vyjadřovat k dotázanému, děkuji! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
487
6.2.26 12:20

Já jsem si koupila od PA šátek a ukázala mi i jak bříško vyvazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
6.2.26 13:32
@Evka156 píše: Více

U něj mi dost vadí představa tolika látky, přijde mi, že pás jde mnohem lépe schovat pod oblečení. Ten šátek… Prostě je tam té látky moc. Ale zase chápu, že na druhou stranu je to právě i výhoda, právě co se týče mého"problému". :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
6.2.26 14:06

Co švadlena? Nechat si udělat na míru..za mě nejlepší a nejpohodlnější řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
6.2.26 14:51

Jakou nosíš velikost oblečení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7860
6.2.26 16:25

Mám tady ještě pás, co jsem kupovala ve zdravotnických potřebách a nosila na konci těhotenství, kdy jsem měla přes břicho 122cm a přes boky taky tak… :oops:
To by ti nestačilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
6.2.26 17:52
@Ťarbík01 píše: Více

To mě nenapadlo, pokud bych nenašla pro mě vhodnou a dostupnou alternativu, zkusím tuto cestu, díky za tip! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
6.2.26 17:54
@Janli píše: Více

Za běžných okolností 48, spodek někdy i 50, podle značky. Zatím moc nepřibírám, ale děsím se následujících měsíců. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
6.2.26 17:55
@vulpes píše: Více

Za normálních okolností jistě ano, ale řekla bych, že v pokračujícím těhotenství už nee… Já běžně nosím konfekční velikost 48/50, jsem opravdu dost oblá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
10.2.26 13:10

Rebozo. A nosila jsem ho přes oblečení, ne pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí