Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj vespolek, ráda bych se optala zdejších žen, které nejsou zrovna štíhlé laňky - stejně jako já - máte tip na nějaký těhotenský pás na bříško, který vyrábějí opravdu ve velkých velikostech, prosím? Jsem zatím v začátku těhotenství, ale vzhledem k tomu, že mám bohužel opravdu výraznou nadváhu a už před těhotenstvím jsem měla na spodním břiše převis plus břišní svalstvo samotné opravdu nic moc, předpokládám, že pás budu rozhodně potřebovat. Ráda bych teda rovnou koukala po něčem „ověřeném“. ![]()
Jen teda prosím, nehodnoťte situaci, zkusme být v diskuzi věcní a opravdu se vyjadřovat k dotázanému, děkuji! ![]()
Já jsem si koupila od PA šátek a ukázala mi i jak bříško vyvazovat.
@Evka156 píše: Více
U něj mi dost vadí představa tolika látky, přijde mi, že pás jde mnohem lépe schovat pod oblečení. Ten šátek… Prostě je tam té látky moc. Ale zase chápu, že na druhou stranu je to právě i výhoda, právě co se týče mého"problému". ![]()
Co švadlena? Nechat si udělat na míru..za mě nejlepší a nejpohodlnější řešení.
Mám tady ještě pás, co jsem kupovala ve zdravotnických potřebách a nosila na konci těhotenství, kdy jsem měla přes břicho 122cm a přes boky taky tak… ![]()
To by ti nestačilo?
@Ťarbík01 píše: Více
To mě nenapadlo, pokud bych nenašla pro mě vhodnou a dostupnou alternativu, zkusím tuto cestu, díky za tip! ![]()
@Janli píše: Více
Za běžných okolností 48, spodek někdy i 50, podle značky. Zatím moc nepřibírám, ale děsím se následujících měsíců. ![]()
@vulpes píše: Více
Za normálních okolností jistě ano, ale řekla bych, že v pokračujícím těhotenství už nee… Já běžně nosím konfekční velikost 48/50, jsem opravdu dost oblá. ![]()