Těhotenský test combo 2

276
24.8.13 12:54

Těhotenský test combo 2

Ahoj děvčata. Prosím o váš názor. Týden mi meška menstruace, zkouším testy každý den a pořád jsou negativní, až na jeden, je to combo 2 a stále mi ukazuje slabou čárku, dnes jsem ho dělala naposled a zdá se mi že i malinko sílí, ale jiné testy jsou uplně negativní, ani náznak, dokonce i mamatest. Myslíte, že je nějaká možnost abych byla těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
24.8.13 13:03

No šance je vždy, ale týden meškání se mi zdá už dost dlouho aby bylo něco vidět :think: I když zde jsou i diskuse kdy holkám třeba mamatest ukázal až po dvou týdnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
24.8.13 13:11

@nika90 Možnost je. Pokud to chceš vědět jistě, dojdi si na krev. Pokud to tak nehoří, neopíjej se do němoty, nekuř, nedělej ani jiný blbosti a čekej. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6385
24.8.13 13:48

@nika90 nejlepší by bylo udělat si test clearblu digitální s ukazatelem týdnu, je dražší stojí okolo 200Kč, ale je nejlepší ze všech a hlavně neukazuje žádné duchy, prostě jen plus nebo mínus a pokud plus tak ještě týdny k tomu, takže bud těhotná nebo ne.Je to jeden z nejlepších těhu testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
29.8.13 09:01

Předevčírem jsem byla na krvi a negativní :,( ms stále nepřišla dnes je to 14 dní meškání, včera mě bolelo břicho jako kdybych to měla dostat, trošičku jsem zašpinila a nic.Co by to mohlo být? k doktorce se mi moc nechce, ještě počkám jestli přijde další ms :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí