Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj děvčata. Prosím o váš názor. Týden mi meška menstruace, zkouším testy každý den a pořád jsou negativní, až na jeden, je to combo 2 a stále mi ukazuje slabou čárku, dnes jsem ho dělala naposled a zdá se mi že i malinko sílí, ale jiné testy jsou uplně negativní, ani náznak, dokonce i mamatest. Myslíte, že je nějaká možnost abych byla těhotná?
No šance je vždy, ale týden meškání se mi zdá už dost dlouho aby bylo něco vidět
I když zde jsou i diskuse kdy holkám třeba mamatest ukázal až po dvou týdnech
@nika90 Možnost je. Pokud to chceš vědět jistě, dojdi si na krev. Pokud to tak nehoří, neopíjej se do němoty, nekuř, nedělej ani jiný blbosti a čekej. ![]()
@nika90 nejlepší by bylo udělat si test clearblu digitální s ukazatelem týdnu, je dražší stojí okolo 200Kč, ale je nejlepší ze všech a hlavně neukazuje žádné duchy, prostě jen plus nebo mínus a pokud plus tak ještě týdny k tomu, takže bud těhotná nebo ne.Je to jeden z nejlepších těhu testu.
Předevčírem jsem byla na krvi a negativní
ms stále nepřišla dnes je to 14 dní meškání, včera mě bolelo břicho jako kdybych to měla dostat, trošičku jsem zašpinila a nic.Co by to mohlo být? k doktorce se mi moc nechce, ještě počkám jestli přijde další ms ![]()