Těhotenský test den před menstruací

6
3.10.21 11:33

Těhotenský test den před menstruací

Zdravím,
Zítra mám dostat MS.
Udělala jsem si dnes test, viz foto…
Jak moc se dá věřit testu den před MS?
Jasně, počkám pár dnů a udělám test znova… Jsem tak zblblá, že jsem si o hodinu později udělala jiný test, jiná značka ještě jednou, stejný výsledek…
Jak moc se tomu dá věřit?
Citlivost testu je 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2558
3.10.21 11:41

Buď tam druhá čárka je, nebo není, tady je to asi jasný, ne? :mrgreen: :nevim:
Jak to dopadne tady nikdo nevyvěští, ale nějaká pravděpodobnost tu bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.10.21 11:44

@Nickjmeno

No já právě tohle vidím prvně tak nevím jak moc musí být vidět aby to bylo… Hledala sem na netu, něco našla a pak koukám na článek o tom jak zvládne nadcházející MS hodně ovlivnit výsledek…
No tak já se asi ozvu za pár dní znovu 😅
Já jsem vážně jen hodně zmatená… 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
3.10.21 11:52

Nadchazejici MS nema zadny vliv na koncentraci HCG v moci. A sila carky nerozhoduje - carka bud je, nebo neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11825
3.10.21 11:53

Návod si četla? Tohle jednoznačně pozitivní test…jestli to bude zdárně pokračovat to ti nikdo nepoví ale ber to tak že jsi těhotná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.10.21 11:58

@Vladusxx tak, četla… A normálně nejsem tak natvrdlá… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
3.10.21 12:03

Pozitivní, držím :palec:
Menstruace na výsledku testu nic neovlivní. Ani nevěřím, že bys to vyčetla z nějakýho důvěryhodnýho zdroje ;)
Jak vypadá test pozitivní x negativní je napsáno v přívalové informaci.
Jestli zítra menstruace přijde, netuším. Může, pak to ber, jako by ty testy nebyly. Když nepřijde ani za pár dní, gratuluju! Jsi těhotná. Máš šanci na miminko. Objednej se na gynekologii. Teď nemá smysl tam letět, až tak za 3 týdny. Jinak budeš nervit zas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
3.10.21 12:04

Tohle mi připadá jako jasný pozitiv a v den menstruace už bývá čárka dost jasná.
Těhotná být chceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
3.10.21 12:04

Ses tehotna, tam neni co resit, to, ze mas dostat menstruaci nijak neovlivni koncentraci HCG v moci. Ze to muze jeste odejit je jasne, ale to u kazdeho těhotenství a je jedno, jestli se ti pozitivní test ukaze pred MS nebo po. Tohle uz slabe biochemko nebude.
Uz bych netestovala, tyden pockala a pak se tak v 9.tt objednala k doktorovi, pokud tedy dite chces. Pokud uvazujes o preruseni, objednej se hned a chtej termín co nejdříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
3.10.21 12:09

@Tanlae musí tam být dvě jasně viditelne čárky. Tady jsou. Někdy bývají i silnější. Jak u koho asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.10.21 12:31

@Fiducia děkuji, tak uvidíme, stejně se musím objednat na pravidelnou kontrolu…
No a teď jsem na to fakt zvědavá… 😅
Prvně vidím dvě čárky a mozek vyhlásil povel: panikařit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.10.21 12:35

@Villanelle ne ne přerušení neplánuji.
Jen jsem zbytečně zmatená tam, kde zmatená být asi nemusim🥴

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
3.10.21 13:44

@Tanlae to je sice fajn, ale nespěchej. Teď jsi čtvrtý týden. Na ultrazvuku bude pravděpodobně viditelná jen děložní výstelka, ta je typická pro ranné těhotenství i pro blížící se menstruaci. Smysl má ultrazvuk nejdříve 6 plus.
A samozřejmě musíš vědět, že je velká šance na tom že menstruace ještě dorazí. V termínu, nebo opožděná. To se stává, a nezměnila by to ani dřívější kontrola lékařem ;)
Přeju, aby se všechno povedlo a mimino přišlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
3.10.21 15:08
@Fiducia píše:
@Tanlae to je sice fajn, ale nespěchej. Teď jsi čtvrtý týden. Na ultrazvuku bude pravděpodobně viditelná jen děložní výstelka, ta je typická pro ranné těhotenství i pro blížící se menstruaci. Smysl má ultrazvuk nejdříve 6 plus.
A samozřejmě musíš vědět, že je velká šance na tom že menstruace ještě dorazí. V termínu, nebo opožděná. To se stává, a nezměnila by to ani dřívější kontrola lékařem ;)
Přeju, aby se všechno povedlo a mimino přišlo :hug:

Naprosto souhlas ;) jen bych sla na kontrolu k lekari az 8 plus. Ja sla 6 plus a nebylo jeste srdicko, tak jsem se dost nervila ty nasledujici dva tydny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
3.10.21 15:47

Ja si delala ten samy ten ruzovy. Byla sem sice uz 7tyden, ale bylo to dvakrat silna carka asi jako ta testovaci. Ale pokud mas pred menzes tak pockej dva tri dny a udelej znovu, podle me zesili. Ale myslim ze i tohle uz je pekny a tyhle testy jsou celkem presny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí