Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevidím nic
jen tam, co je to jakoby „zalepený“ od té čůrací části do té testovací, ale to není těhu čárka.
ahoj
tohle je negativni
ta carka ma byt uplne jinde…ty ukazujes na prechod saci casti…tam se muze udelat jakoby carka v tom prechodu, ale tam proste byt nema…
takze zkus za 2 dny znovu a podivej se na netu jak vypada pozitivni test, abys mela predstavu kde ma ta druha carka byt.
Děkuji Vám všem za názor…Teďka sem si „vygooglila“ obrázky pozitivních a negativních testů a u obou se objevuje růžová čárka v oblasti přechodu…takže asi záleží na druhu testu
To co tam vidíš je rozpitá barva od toho jak se test namočil, to mi udělal každý test po namočení. Určitě negativní.
takhle na konci se to zbarví vždy.. tenhle test je 100% negativni.. ta druhá /má být uplně jinde.. zítra si kup jiny test a zkus znovu
opravdu je to negativní test, jde jen o přechod, druhá čárka se ukazuje více vpravo ![]()
ta druhá „čárka“ je na přechodu sací části a té „papírové“ to je normální, je to tím, jak to salálo moč, tam se občas může jakoby objevit čárka, ale není to ta,co značí těhotenství, je mi líto, ale tenhle test je negativní ![]()
takto vypada pozitivni test tamto je opravdu negativni holky maji pravdu
a-šmudlinka píše:
já iž ho chci takyyyyy ![]()
Luciked píše:neboj zlato uz vyprchal pregnyl a uvidis budes mit ty dve hm???a-šmudlinka píše:já iž ho chci takyyyyy
Ahoj holky,
prosím Vás o radu. Do ms mi zbývají 4 dny ale už pár dní mám hrozně nateklá a citlivá prsa, tak jsem si dnes udělala testík a objevily se tam dvě čárky ale ta druhá není tak silná a tak nevím zda by se mohlo jednat o těhu??? Foto s testíkem přikládám aby jste mohli zhodnotit jestli by to bylo možné. Děkuji za Vaše odpovědi ![]()
Určitě mohlo, je to ještě brzym takže je normální, že je čárka slabší, zkus testík zopakovat zítra nebo za dva dny a uvidíš, čárka by měla sílit. Posílám gratulaci ![]()