Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, rok se pokoušíme o miminko a stále se nedaří. Testů padlo hodně a pokaždý jen jedna čárka. Teď mám ale dilema. Dělala jsem si dva každý jiný testy a vyšli nějak divně. druhá čárka se mi objevila ale jinde než má být. Těsně jak končí papírek s vatičkou. Asi to nic neznamená co?? ![]()
@lexa26 píše:
Zdravím, rok se pokoušíme o miminko a stále se nedaří. Testů padlo hodně a pokaždý jen jedna čárka. Teď mám ale dilema. Dělala jsem si dva každý jiný testy a vyšli nějak divně. druhá čárka se mi objevila ale jinde než má být. Těsně jak končí papírek s vatičkou. Asi to nic neznamená co??
možná by mohl byt pozivni.. mužeš poslat foto?
Podle možná těhotna byt muzes. druha carka se objeví pouze když je v moci přitomen hcg. me se druha čarka taky nikdy neobjevilapřesne tak jak je označeno na letaku
delalajsdm 2 stejne testy ze stejnyho balení a kazda druja čarka byla jinde. zaleží, jestli to opravdu čarka byla. jestli to třeba nebylo jen rozmazane.
N nebylo to rozmazané
manžel sám řekl že je to čárka akorát že je divný že je jinde než má být. No uvidím zítra si udělám jiný test a pak pujdu k doktorovi protože tak či tak mi je už druhý týden zle a potřebuju zjistit proč mi tak je. ![]()
Ne není to divný
veřím že jsi na 80 procent těhotná
pokud se tedy čarka udelala.. udelej si test z raní moci a pak pisni jak to dopadlo. držím ti pšstí
Ahoj, mohu poprosit o foto tveho testu, mam ten samy problem a potrebuji vedet jestli to vypada stejne.
Moc dekuji ![]()