Těhotenský test - druhá čárka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
17.5.12 16:46

dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lexa26
12.6.13 14:28

????

Zdravím, rok se pokoušíme o miminko a stále se nedaří. Testů padlo hodně a pokaždý jen jedna čárka. Teď mám ale dilema. Dělala jsem si dva každý jiný testy a vyšli nějak divně. druhá čárka se mi objevila ale jinde než má být. Těsně jak končí papírek s vatičkou. Asi to nic neznamená co?? :)

• Citovat
  • Upravit
lalinekkkkk
12.6.13 14:30
@lexa26 píše:
Zdravím, rok se pokoušíme o miminko a stále se nedaří. Testů padlo hodně a pokaždý jen jedna čárka. Teď mám ale dilema. Dělala jsem si dva každý jiný testy a vyšli nějak divně. druhá čárka se mi objevila ale jinde než má být. Těsně jak končí papírek s vatičkou. Asi to nic neznamená co?? :)

možná by mohl byt pozivni.. mužeš poslat foto?

• Citovat
  • Upravit
lexa26
12.6.13 14:55

To už bohužel ne. Testy hned vyhazuju :(

• Citovat
  • Upravit
lalinekkkkk
12.6.13 15:44

Podle možná těhotna byt muzes. druha carka se objeví pouze když je v moci přitomen hcg. me se druha čarka taky nikdy neobjevilapřesne tak jak je označeno na letaku :) delalajsdm 2 stejne testy ze stejnyho balení a kazda druja čarka byla jinde. zaleží, jestli to opravdu čarka byla. jestli to třeba nebylo jen rozmazane.

• Citovat
  • Upravit
lexa26
12.6.13 15:59

N nebylo to rozmazané :) manžel sám řekl že je to čárka akorát že je divný že je jinde než má být. No uvidím zítra si udělám jiný test a pak pujdu k doktorovi protože tak či tak mi je už druhý týden zle a potřebuju zjistit proč mi tak je. ;)

• Citovat
  • Upravit
lalinekkkkk
12.6.13 16:06

Ne není to divný :) veřím že jsi na 80 procent těhotná :) pokud se tedy čarka udelala.. udelej si test z raní moci a pak pisni jak to dopadlo. držím ti pšstí

• Citovat
  • Upravit
lexa26
12.6.13 16:10

Jj děkuji uvidíme zítra :)

• Citovat
  • Upravit
lexa26
13.6.13 09:13

Tak bohužel :(

• Citovat
  • Upravit
lalinekkkkk
13.6.13 09:55

:( to me mrzí. ale neboj zadaří se.

• Citovat
  • Upravit
5
13.10.14 16:50

Ahoj, mohu poprosit o foto tveho testu, mam ten samy problem a potrebuji vedet jestli to vypada stejne.
Moc dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital