Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den
Cykly bez ovulace, spermie morfologie 2%
Dne 3.10. jsem byla na prvním pokusu IUI. V pátek si mám udělat těhotenský test.
K testu mám pár otázek
Je tento test přesný? https://www.drmax.cz/…st-2in1-2-ks
V kterou denní dobu si udělat test?
Ještě jeden dotaz mohu moč odebrat do nádobky a poté tam dát test, nebo se musí opravdu počůrat? Nezkresluje nádobka výsledek?
Příspěvek upraven 17.10.25 v 13:26
Já jsem používala jen tyhle testy od Maxe. Za mě jsou velmi spolehlivé. Test udělej hned ráno.
Taky je mohu doporučit. Ranní moč je nejvíc vhodná.
Já měla po iui test už s duchem 3 dny před očekávanou ms. Držím palce.
Ještě jeden dotaz mohu moč odebrat do nádobky a poté tam dát test, nebo se musí opravdu počůrat? Nezkresluje nádobka výsledek?
@Petra739 píše: Více
Co jsem měla testy tak se namaceli na pár sekund. Nádobka nemá test jak zkreslit.
@Petra739 píše: Více
Za mě je to určitě praktičtější než ten test počůrávat. Držím palce ![]()
@Petra739 Ahoj narazila jsem na tebe v nějaké skupince ohledně Pronatal ČB, mne tam za dva týdny také čeká 1.iui, držím palce ![]()
Ahoj holky, narazila jsem na tuto skupinku, tak hned píšu
ja jsem byla na iui 30.9., dnes jsem tedy 16ty den po a dělala jsem ráno test a jsem z toho zmatená. Koupila jsem teda testy od gs mamatest 10 a gs mamatest comfort, na těch menších je vidět duch a na tom větším nic. Co si o tom myslíte?
Zítra udělám rano znovu.
Jinak vám moc držím palce!
@Nika145344 mně vždy vyšly tyhle plastové slabší než klasické papírkové mamatesty, podle mě to zatím vypadá dobře, ale v tuhle chvíli asi těžko říct a nezbývá nic jiného než testovat znovu za den, dva (já taky vždy testovala každý den
). To zjistíš, jestli jsou papírky falešný nebo plasťák jen nezachytil hcg. K 16. dni po IUI se nevyjadřuji, protože s tím nemám zkušenosti.
Hodně štěstí přeji! ![]()
@Nika145344 píše: Více
Ja tam ducha taky vidim a to ja vetsinou nic nevidim
Takze bych neztrácela nadeji a testovala dal, kdyz MS nikde…
@Anonymní píše: Více
O pronatalu jsem uvažovala ale nakonec z důvodu že partner pracuje v Praze tak chodíme tak do Gynem