Těhotenský test po termínu menstruace

Anonymní
18.12.24 20:51

Tehotensky test po termínu ms

Ahoj, chtěla bych se zeptat na vase zkušenosti.
Mám 2 dny zpoždění, už 3 dny před termínem ms jsem měla divný pocit tak jsem koupila pepino test. Už tech cca 5 dní je na testech stále jen duch, sem tam výraznější a sem tam slabší ( vždy ráno je ale duch lip vidět). Zkoušela jsem i jinou značku abych viděla jestli nedělá prave pepino všude duchy ale duch byl i na jiném.
Momentálně mám i silnější vytok, občasné nevolnosti ( ale to může být z mnoha důvodů) Šílene akné což obvykle nemam 8o
Občasné bolesti zad.

Obvykle když se blíží ms tak žádné priznaky nemám, prsa, nic. Prostě jen přijde.

Tak se chci jen zeptat zda je vůbec šance aby z toho něco bylo? Aby 2 dny po termínu ms byl stále duch? Napadla mě cysta, mimodelozni a plno dalšího.
Ovulaci nehlidam. K dr jsem objednaná.

Děkuji za reakce :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3967
18.12.24 21:10

Zajdi na krev :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.24 21:27
@bonsaj493 píše: Více

Jsem objednana, jen mě zajímají zkušenosti, ta zvědavost no… :D

• Citovat
  • Upravit
14703
18.12.24 21:44

Na termin MS vubec nehled. Kdybys znala datum ovulace, tak se tim muzes ridit. Ale kdyz duch tolik dni po sobe nesili, tak to na tehotenstvi moc nevidim. Ovsem na tu krev si zajdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.12.24 22:16

Měla jsem duchy na testu, kteří nesílily až do 6. dne po termínu ms, až 7. den se objevila konečně silná čárka. Takže šance je :) nesílící čárka rozhodně nemusí znamenat mimoděložní apod, což se tady často v diskuzích zmiňuje a mě to akorát tehdy vystresovalo. Nyní jsem na konci sedmého měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.24 20:38

Tak dnes jsem byla u dr, podle ultrazvuku nízká děl. Sliznice a na ms to prý nevypadá. Zítra ráno jdu do nemocnice na krev a mám čekat, popřípadě přijít na kontrolu 2.1.

Prý to těhotenství být může, ale mladší.

Jen jsem byla docela ve spěchu a zapomněla jsem se zeptat na tu sliznici. Je možné být těhotná a mít ji nízkou? Odesla jsem s tím, že vlastně dále nic nevím.. :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex