Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pockej do termínu MS a pak udělej test…kdybys otěhotněla při tom prvním styku a ty duchy pak byly těhotenství tak už by byla na testu dálnice…na zjištění těhotenství z toho druhého styku může být ještě brzy…
Ty už se jdi léčit, kolik diskuzí tady ještě založíš? Ty nepotřebuješ gynekologa, ale psychiatra… ![]()
Další diskuze, miliontá v pořadí. Je třeba počkat aspoň do termínu očekávané menstruace, jinak si o tom nelze myslet vůbec nic. Navíc Pepíno testy jsou pověstné duchy.
@Lojzísek mě nejde o to těhotenství 🫣 spíš jen jak je možné že pepíno asi 6 testů z 8 ukáže ducha a jestli to pravděpodobné že by jich byla fakt tolik za sebou falešných. Spatně jsem poližila otázku. Pardón
@Anonymní píše: Více
Máš testy vyfocené? V plno případech o ducha ani nejde ![]()
@Dahlia0409 to právě že nemám😏 zítra jdu ráno do práce tak přemýšlím jestli udělat ještě test ale nejdřív muzu koupit před 6 ráno a to asi nevydržím nečůrat. A nevím zda je možné odebrat ráno moč sebou a udělat ho prostě pak🤔 😁
Dobrý den, potřebovala bych radu. Kvuli dovolené jsem nasadila antikoncepci Zlyndu. Po dovolené vysazení. Dnes je to 14 dni a menstruace není. Odpoledne jsem si udělala 2 testy, první byl Mamatest kde se ukázal duch a na druhém Clearblue se ukázalo -. Co si o tom myslíte. Děkuji
@Niky16 píše: Více
Takže jsi mela HA jen mesic? Nasadila jsi prvni den MS?
Ahoj, jdu si spíš po radu 🙏 v létě jsme byli u moře takže jsem si brala sebou léky na posunutí ms. Vše bylo v pořádku 🙏 ms zaznamenávám do kalendáře v telefonu ( aplikace ) kde mi ukazuje od srpna cyklus 34-36 jak kdy 🤷♀️poslední ms 19.11 začátek nechránený styk 28.11 a někdy od 5.12 mi test pepíno ukazuje duchy🤷♀️ kdyby jeden dva testy chápu🤷♀️ další styk někdy mezi 9-12 přesně nevím 🤷♀️ což dle bolesti byla pravděpodobně ovulace 🤷♀️ včera ráno mamatest negativní a dnes ráno pepíno do 5 minut duch 🤫 tak už nevím 😁 menstruace by měla dorazit okolo vánoc 🤷♀️ co myslíte🤷♀️ mal smysl testovat nebo prostě počkat 🤔 zda dorazí ms nebo ne ( ps podbřišek bolí, a prsa též, jsou i o malinko větší) ale to spíš přikládám k té blížicí se ms🤷♀️ spíš mě zarážil ty čárky na testech a málo jich nebylo