Možné těhu nebo co to????‍♀️

Anonymní
17.12.24 17:32

Možné těhu nebo co to????‍♀️

Ahoj, jdu si spíš po radu 🙏 v létě jsme byli u moře takže jsem si brala sebou léky na posunutí ms. Vše bylo v pořádku 🙏 ms zaznamenávám do kalendáře v telefonu ( aplikace ) kde mi ukazuje od srpna cyklus 34-36 jak kdy 🤷‍♀️poslední ms 19.11 začátek nechránený styk 28.11 a někdy od 5.12 mi test pepíno ukazuje duchy🤷‍♀️ kdyby jeden dva testy chápu🤷‍♀️ další styk někdy mezi 9-12 přesně nevím 🤷‍♀️ což dle bolesti byla pravděpodobně ovulace 🤷‍♀️ včera ráno mamatest negativní a dnes ráno pepíno do 5 minut duch 🤫 tak už nevím 😁 menstruace by měla dorazit okolo vánoc 🤷‍♀️ co myslíte🤷‍♀️ mal smysl testovat nebo prostě počkat 🤔 zda dorazí ms nebo ne ( ps podbřišek bolí, a prsa též, jsou i o malinko větší) ale to spíš přikládám k té blížicí se ms🤷‍♀️ spíš mě zarážil ty čárky na testech a málo jich nebylo 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11844
17.12.24 17:36

Pockej do termínu MS a pak udělej test…kdybys otěhotněla při tom prvním styku a ty duchy pak byly těhotenství tak už by byla na testu dálnice…na zjištění těhotenství z toho druhého styku může být ještě brzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
17.12.24 17:41

Ty už se jdi léčit, kolik diskuzí tady ještě založíš? Ty nepotřebuješ gynekologa, ale psychiatra… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.24 18:01

@Janli prosím? To jste se asi musela splést ne?

• Citovat
  • Upravit
6914
17.12.24 18:06

Další diskuze, miliontá v pořadí. Je třeba počkat aspoň do termínu očekávané menstruace, jinak si o tom nelze myslet vůbec nic. Navíc Pepíno testy jsou pověstné duchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.24 18:08

@Lojzísek mě nejde o to těhotenství 🫣 spíš jen jak je možné že pepíno asi 6 testů z 8 ukáže ducha a jestli to pravděpodobné že by jich byla fakt tolik za sebou falešných. Spatně jsem poližila otázku. Pardón

• Citovat
  • Upravit
16340
17.12.24 19:16
@Anonymní píše: Více

Máš testy vyfocené? V plno případech o ducha ani nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.24 19:20

@Dahlia0409 to právě že nemám😏 zítra jdu ráno do práce tak přemýšlím jestli udělat ještě test ale nejdřív muzu koupit před 6 ráno a to asi nevydržím nečůrat. A nevím zda je možné odebrat ráno moč sebou a udělat ho prostě pak🤔 😁

• Citovat
  • Upravit
16340
17.12.24 19:40
@Anonymní píše: Více

Počkej pár dní, pak testuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.8.25 19:52

Dobrý den, potřebovala bych radu. Kvuli dovolené jsem nasadila antikoncepci Zlyndu. Po dovolené vysazení. Dnes je to 14 dni a menstruace není. Odpoledne jsem si udělala 2 testy, první byl Mamatest kde se ukázal duch a na druhém Clearblue se ukázalo -. Co si o tom myslíte. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16340
27.8.25 20:11
@Niky16 píše: Více

Takže jsi mela HA jen mesic? Nasadila jsi prvni den MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí