Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj co myslíte? Je tam nebo to mám jen v hlavě 🤔 je to test pepíno poslední ms 19.11 začátek, ovu podle kalendáře byla od 28 ( úplně nevím zda se na to spoléhat ( přidávám foto ) styk 28.11. Dekuji na fotce to není moc vidět 🫣 přiložím je ještě zvlášť 🫶
Na tom z 11.12 slabounce vidím. Udělej další test za pár dní a uvidíš jestli bude silnější.
Jinak ovulace dle tvého kalendáře měla být cca 3. (Ovulace je okamžik kdy se z vaječníku ovolni vajíčko) Ty ostatní označené dny jsou plodné dny kdy je možnost že se spermie potká s vajíčkem. Nicméně tyhle kalendáře jsou jen teoreticky výpočet nepočítajíc s hormonálními vykyvy, nebo třeba nachlazenima lze se jimi orientačně řídit jen pokud máš MS hodně pravidelnou. Takže třeba pokud tomu dáváte volný průběh tak jo, ale pokud to chceš využít jako formu antikoncepce kdy spolehas na plodné a neplodné dny tak určitě ne (nehledě na to že ta metodám. sama o sobě není moc spolehlivá)
@Janča6 ono to není na té fotce vidět ale dnešní mi přijde silnější 🫣 nevím proč to tak kazí tu kvalitu🫣 nemám to ani komu poslat aby řekl případně. Ono to totiž bude překvápko 😅 a objednaná jsem až příští týden
s nějak se mi nedaří čekat v klidu😅
@Milka664 píše: Více
Kvalita fotek je tu v poradku. Jen na tu fotku musis kliknout dvakrat. Ale proste za me by za 6 dni musel zesilit mnohem vic. No pockej na termin MS a uvidis.
Buď tady máš založenou už patnáctou diskuzi nebo půlka emimina menstruuje stejně. ![]()
@Janča6 počkám 🤷♀️ nezbývá nic jiného 🤷♀️ 😅 i když bych ráda kdyby to klaplo 🫡
@Milka664 příští týden bude na uzv nejspíš dost brzy ještě a taky se mi zdá, že čárka nesílí. Po tolika dnech tam musí být vidět jasný rozdíl, je teda otázka, kdy byla ovulace…no uvidíte.
Spíš si myslim že mi jen vezme krev😊 z té by to mělo být poznat ne? 🫣