Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja spis nechápu proč si se testovala?
Snažíte se o miminko nebo ne?
Každopádně si zítra zkus udělat další test/ případně krev. Ale tim, že má být MS až za 5 dni. Tál bych počkala s jakýmkoliv dalším testováním do očekávané MS. Dřív to nemá smysl….
Každý den se to tu řeší…
Tak jestli máš 5 dní do ms to jsi cca 9dpo? to je reálnější sotva ten slabounký dušík na zeleném testu. Ten druhý je na to příliš tmavý. Když máš duphaston tak víš kdy byla ovulace? Hlavně jestli test bude i další dny pozitivní tak zavolej doktorce a bez konzultace ten duphaston nevysazuj, aby poklesem hormonů neodešlo.
@Ardilera píše: Více
Pozitivni test byl 27-28.11
Jinak semnou domtorka ovulku vubec neresila, vse jsem se dočetla tady i to testovaní a nevysazovat, ale moje doktorka nato rekla, že to neni pravda že zdrave těhotenství nic neohrozí a že pokud bude pozitivni test, mam přijít až za 14dni, jinak to nema cenu resit..
@Anonymní píše: Více
na těch 10dpo by ten zelený odpovídal
Tak jasně, že na utz ještě nic neuvidí, to se chodí až 2 týdny po vynechané ms. Ale tak když ti nasadila léky, tak by to měla i hlídat. Nechápu tenhle přístup doktorů. Takže máš ten duphaston vysadit i když budeš těhotná? Tak jestli ti ho dala protože sama máš nedostatek progesteronu, tak by jeho vysazení právě v tu nejkritičtější dobu nedávalo úplně smysl, jestli to žluté tělísko neutáhne samo, proto se nechává do 12tt. Pokud ho nasazovala z jiného důvodu, pak by teoreticky těhu ohrozit neměl. Já bych ještě 2 dny počkala jestli test zesílí a pak doktorce zavolala.
@Ardilera víceméně to bylo kvůli tomu, že jsem 2× zašpinila mimo cyklus, tak rikala že mi to upraví.. ale nic vic mi o tom neřekla, bohužel vim že by mě znovu odpálkovala
. Ale mam stejny názor jako vy, urcite je blbost takový dvě čárky.. asi si ze mě osud dělá srandu ☺️
Pěkný večer, holky samozřejmě, že to ukáže čas jen by mě zajímalo, co nato říkáte myslíte, že oba můžou být falešné? První dnes ráno pepino čárka úplně slabý duch na fotkách vpodstatě asi vidět nejde, no nedalo mi to a teď večer jsem zkusila test dr.max a oper druhá čárka, ale přijde mi že neni až dokonce, je možné že dvakrát za jeden den falešné pozitivni? Meškáni zatím nemam dnes dobiram duphaston a pak by MS měla dojít cca za 5 dni mam termin.. prikladam vic fotek