Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Asi uhnizdivani? Asi je to buď a nebo.. já na začátku taky lehce krvácela a bylo to nakonec v pořádku ![]()
Proto na gyndu objednávají až cca 6-8 tyden, do té doby je to na,,přírodě,, jak to rozhodne
Já bych si šla lehnout a zkusila spát..prášky byxh si žádné nevzala, možná bych si dala ještě teplou, ne horkou sprchu
@KáťaKašpi to si dam určitě spis me zaráží ze to každý den bolí snad 100× víc :/ a dneska se přidal jeste tenhle růžový výtok a ty cucky průsvitné lepkavé
@KáťaKašpi jedno dítě 7 let mam o druhé sem nedávno přišla v 6 měsíci. A ani u jednoho jsem Togo nemela proto jsem z toho v nervu
@Anonymní píše: Více
Zajdi si na pohotovost, pokud je bolest opravdu veliká.
@Asta135 to byla i včera a řekl ze tam nic neni :/ aby to takhle bolelo
Ono i záleží na prahu bolesti, co jeden sotva dává by druhý neřešil..
Já přišla taky o mimco a bolesti zadne, přišlo se na to až na kontrole..
Možná bych zkusila vzít paralen ( asi nejmenší zlo ze všech prášku), zalezla si pod peřinu a zkusila to zaspat..
@KáťaKašpi no jediné to tak zkusím.
Ja o nej taky přišla právě bez bolesti.
Proto tihle nechápu.
Třeba mě gynekolog poradil masturbaci při bolesti, že se to všechno prokrví a mohlo by to ulevit.. zkusila jsem jednou a opravdu to pomohlo
, ale já mám s gynekologem takový zvláštní,,vztah,,.. děláme si velkou srandu a mluvíme spolu hodně otevřeně, nestydím se před ním, takže ani on se nebojí mi poradit neobvyklé postupy a rady..
@KáťaKašpi jo to jsem dneska taky zkoušela a je to pravé ještě takhle horší. Někde jsem to vyčetla ze by to bylo dobrý se jakože udělat. A od ty doby co bolí 100× tolik no. :/ Říkala sem si ráno už me to tak nebolí tak proste sex zkusím no a ze sem to vůbec dělala
Ne sex, ale jen masturbaci a orgasmus.. sexem se to mohlo vevnitř víc podráždit..šla bych fakt do peřin jestli máš možnost. Druhá věc je že občas naopak pomůže se hýbat a ne jen ležet..
@KáťaKašpi právě já když venku chodím je to v pohodě ale jinak ne už sem peřině jen přemýšlím jestli jet nebo ne abych tam nejela zbytečně
Dobry den. Nikde jsem tu nenašla tak se ptám. Mam 2 dny spozdeni a nehorázný bolesti v podbřišku jako když přijde šílená menstruace. Testy mam pozitivní ale Teď večer kdyz se utřu růžový výtok na toaletaku.
A ty bolesti mel někdo?